Home + Budget tip | De tipi tent van Action!

Budget tip | De tipi tent van Action!

De kerstboom is de deur uit, de nieuwe collecties druppelen de winkels binnen en we krijgen weer zin om de boel op te ruimen en om te gooien. Tenminste, ik wel 😉 Een nieuw jaar voelt dan letterlijk als een nieuw begin. En hoewel ik december de heerlijkste maand van het hele jaar vind, vind ik dit toch ook wel fijn. Zeker als ik weer leuke nieuwe dingen spot voor in huis of in dit geval voor de kinderkamer en/of speelhoek. Action verkoopt namelijk te gekke tipi tenten voor een heel klein prijsje!

Wij hebben al een tipi in huis en hij wordt regelmatig tevoorschijn gehaald. Floris begint het inmiddels ook leuk te vinden, maar voor die tijd lag Milan er graag in met een boekje of zijn tablet. Hij gooide dan de vloer vol met kussens en vond het heel erg knus. Ook is de tipi regelmatig een winkeltje geweest of werden we uitgenodigd in zijn bioscoop. In de tip ja 😉

De tipi tent van Action

Bij Action liggen ze inmiddels ook in de schappen en wat zijn ze leuk! Ze zijn er in twee kleuren; roze en grijs. Ook hebben ze een leuk printje. De kleuren zijn zacht en dat maakt dat ze makkelijk te combineren zijn met andere kleuren in huis en/of de kinderkamer. Het zijn echt frisse voorjaarskleurtjes!

Hij kost maar €18,95 en dat maakt het een leuk cadeautje. De tipi is 160 cm hoog en 120 cm breed.

Ik hoopte overigens dat Action ook de leuke kussentjes op de foto’s zou verkopen, maar dat is (vooralsnog) niet zo. Wie weet gebeurt dat nog? Ik hoop het, want dat vosje is zo onwijs schattig!

Sorry, de foto’s zijn niet heel erg scherp, maar ik heb ze snel in de winkel gemaakt toen ze uit werden gepakt. Ik wilde de tip graag met jullie delen.

Stylen

Action heeft dan misschien niet de kussentjes, maar wel ontzettend leuke lampjes en lampenslingers om de tipi tent mee af te stylen. Zo creëer je een onwijs leuk speelhoekje voor weinig geld, genoeg voor uren speelplezier!

Misschien hadden jullie hem al gezien, maar zo niet, dan is ‘ie zeker de moeite waard om even langs te gaan. En ach, de Action is toch nooit een straf?

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *