Home + Budget Moeders | Deze leuke spulletjes spotte ik bij Wibra!

Budget Moeders | Deze leuke spulletjes spotte ik bij Wibra!

Oh, wat heeft Wibra toch weer een hoop leuke, nieuwe spulletjes in de collectie! Momenteel vind ik dat zij meer afwisselen dan bijvoorbeeld Zeeman waar ik de laatste tijd meer van hetzelfde zie. Afgelopen zaterdag was ik even alleen in de stad. Dat gebeurt tegenwoordig nog maar zelden nu we niet meer zo dichtbij de stad wonen. Ik wipte bij Wibra naar binnen, omdat ik op Instagram superleuke winkelmandjes had gezien. Deze wilde ik hebben voor Pasen, maar ik zag nog veel meer leuks. Ik laat je al fijn favorieten zien!

Ik begin met deze superleuke winkelmandjes in verschillende kleuren. Deze kosten €1,49 per stuk en zijn zo ontzettend leuk! Ik heb er twee gekocht voor de Paaseieren komend weekend. Maar ik dacht meteen verder en bedacht mij dat je er ook een heel leuk juffenbedankje van kunt maken voor het einde van het schooljaar. Iets lekkers erin, klein flesje drinken en je hebt iets heel leuks. Of wat dacht je als cadeauverpakking? Je kunt er van alles mee!

Deze leuke items spotte ik bij Wibra voor Pasen. Ik wilde heel graag zo’n pot meenemen, deed het vervolgens niet en nu heb ik spijt. Wat zijn ze leuk en wat staat het gezellig als je er paaseieren in stopt. De servetjes zijn onmisbaar tijdens het Paasontbijt.

Als je mij al een tijdje volgt weet je dat ik een enorme fan ben van de “vakken schalen” van Wibra. We hebben deze met en zonder deksel. Met deksel zijn ze ideaal om mee te nemen tijdens een dagje weg of een lekkere wandeling en van de schalen zonder deksel maken we regelmatig een borrelplankje voor de jongens. Deze nieuwe bakken hebben geen vakjes, maar staan wel heel gezellig op tafel! Ideaal tijdens een verjaardag of ander feestje. De kleine rechthoekige bakjes kosten €1,- en de grote rechthoekige €2,99. De andere prijzen zitten daartussen of net omheen. Fijn budgetkoopje dus!

Misschien heb je de nieuwe babyfolder van Wibra al gezien. Die staat vol met deze leuke items voor de babykamer. In het echt zijn de items net zo leuk als in de folder.

En hoe leuk zijn deze boxkleden? Vooral de linker is mijn favoriet.

Vervolgens liep ik naar de decoratie afdeling en daar zag ik deze leuke decoratie spulletjes. Niet alleen leuk voor in huis, maar deze staan ook heel erg leuk onder de overkapping in de tuin. Met deze budgetitems maak je daar al snel een leuk Ibiza sfeertje van.

Tot slot deze houten knutselspulletjes. Voor de houten hangers met de gevels vind ik heel erg leuk. En daar zat ik over na te denken, want hier kun je een heel leuk juffenbedankje mee maken. Je zou deze leuk kunnen verven en er een tekst op kunnen als “bedankt voor het schooljaar, ik voelde mij heel erg thuis”. Makkelijk te maken, maar wel een heel persoonlijk cadeau!

Zo, dit waren mijn budgetvondsten bij Wibra, welke vind jij het leukst?

liefs

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

3 Reacties

 1. Albertine
  14 april 2022 / 00:52

  Ben benieuwd hoe groot deze mandjes zijn. Is namelijk ook handig voor een autorit en dan tussen de kids in met flesjes drinken en wat lekkers. Dan blijven de flesjes drinken ook makkelijker rechtop dan in een tas.

  • Marisca
   Auteur
   14 april 2022 / 07:40

   Hi Albertine,

   Ik heb hem even voor je opgemeten: hij is 17,5cm breed en ongeveer 10 cm hoog (of diep, ben hier niet al te goed in haha).

 2. 22 april 2022 / 10:34

  Johhh wat hebben ze leuke spullen! Nog leuker dan de action nog. Ik ga eens kijken of er bij ons een Wibra in de buurt zit. Die winkelmandjes zijn ook te schattig haha.