Home + Budget Moeders | De nieuwe positiekleding van Zeeman!

Budget Moeders | De nieuwe positiekleding van Zeeman!

Zo vlak voor de zomervakantie verwacht je eigenlijk geen nieuwe collecties meer. Die komen meestal later. Maar dan komt er een bericht dat Zeeman een te gekke lijn met positiekleding heeft gelanceerd! En aangezien ik regelmatig schrijf over kleding van Zeeman, word ik hier heel erg blij van. Oké, ik zal geen positiekleding meer nodig hebben, maar ik weet zeker dat heel veel vrouwen hier blij mee zullen zijn. Tijdens een zwangerschap geef je immers al genoeg geld uit en veel vrouwen vinden het dan zonde om ook nog eens (veel) geld uit te geven aan positiekleding. Nu kun je voor een leuke prijs heel hippe kleding shoppen. Ik laat het je zien, want deze positiekleding van Zeeman is wel heel leuk!

Flared broeken en een te gekke print

Toen ik zwanger was van Milan vond ik het maar lastig. Ons budget was niet zo groot en positiekleding was een extra kostenpost. Maar je wilt er toch leuk uitzien en je buik showen. Uiteindelijk heb ik wel wat leuke outfits geleend, maar ik heb mij er nooit heel erg mijzelf in gevoeld. Bij Floris heb ik, precies 7 jaar later, de schade wel ingehaald. Helaas had Zeeman toen geen collectie, maar ik woonde bijna in de jurkjes van Zeeman. Die zaten zo fijn en stonden zo leuk met die dikke buik.

Maar nu is deze collectie er en wat is ‘ie leuk! Vrolijk, sportief en hip!

En, ook niet geheel onbelangrijk, de maten gaan van maat 38 tot maat 48!

Mijn favorieten zijn de roze flared broek en de geprinte broek en het shirt met dezelfde print, die je hierboven ziet.

Maar er is ook een jurkje met deze print! Op de foto’s hierboven zie je de print beter. Deze print is niet alleen leuk, maar ook gemakkelijk te combineren en lekker zomers met de witte sneakers. Wil je hem in het najaar dragen, draag er dan een zwarte panty onder met leuke laarsjes, een vestje erover en ook dan is ‘ie te gek!

Basics

Aan de basics is gelukkig ook gedacht. Van een mooi zwart t-shirts tot een goede jeans en een Little black dress. Ook deze kun je in het najaar door dragen. Er is overigens ook nog een zwart rokje. Overal is aan gedacht!

De prijzen

Het duurste item uit deze nieuwe collectie is de jeans. Deze kost €15,99. Alle andere items zijn goedkoper. Het fijne aan deze collectie is dat je de verschillende kledingstukken met elkaar kunt combineren. Dat maakt het nog budgetvriendelijker.

Let op: deze collectie is niet in de winkels verkrijgbaar, maar alleen in de webshop van Zeeman.

Wat vind je van deze nieuwe collectie?

liefs

 

 

 

Sale / Solden juli 2021Sale / Solden juli 2021

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 Reactie

 1. Jannemam
  6 juli 2021 / 20:25

  Geweldig!
  Zelf heb ik het ook niet meer nodig, anders wist ik het wel 🙂
  Leuke budget zwangerschapskleding is lastig te vinden, dus deze collectie is top.
  Al heeft Lidl ook fijne budget zwangerschapskleding in de webshop.