Home + Aftellen naar Sinterklaas 2022 | Een echte brief van Sinterklaas voor Floris

Aftellen naar Sinterklaas 2022 | Een echte brief van Sinterklaas voor Floris

Afgelopen zomer waren we op Menorca en daar zijn we langs een soort burcht gelopen waarop stond dat deze van Sint Nicolaas was. Volgens Floris kon dat maar één ding betekenen: dit was het nieuwe huis van Sinterklaas. Want ja, we waren toch in Spanje? Hij vond het er wel wat stil, maar Sinterklaas en de Pieten waren vast al cadeaus aan het kopen. Zo leuk hoe dat werkt bij die kleintjes. Maar hoe leuk is het dan dat Floris een echte brief heeft gekregen van Sinterklaas uit Spanje? Dat maakt het toch wel extra speciaal. Zo’n gepersonaliseerde brief kan jij ook laten versturen. Ik laat het je zien!

Een brief van Sinterklaas uit het verre Spanje

Ik vind de Sinterklaastijd magisch omdat kinderen er zo in op gaan. Schoen zetten, de cadeaus, het geklop op de deur, een videoboodschap, maar je kunt ook een gepersonaliseerde brief van Sinterklaas op de deurmat krijgen. Een brief uit Spanje, hoe magisch is dat voor je kind(eren)? Op echt “ouderwets” papier en in sierlijke letters zoals alleen Sinterklaas dat natuurlijk kan ?. Wat het leuk maakt is dat de brief heel erg persoonlijk is. Als je de brief bestelt wordt namelijk het volgende gevraagd:

  • Naam & adres
  • Naam van het favoriete (huis)dier
  • Naam van de juf of meester
  • In welke groep van de basisschool het kind zit
  • Favoriete Sinterklaasliedje
  • Naam van broer/zus, vriend/vriendin of iemand anders in de omgeving
  • Persoonlijke boodschap van de Sint

In de brief van Floris wordt de knuffel die we in Spanje hebben gekocht ook nog genoemd. De brief wordt vervolgens afgesloten met een persoonlijke boodschap aan je kind die je op kan geven. In dat laatste kun je nog een soort opvoedkundige tip geven of juist het zelfvertrouwen van je kind een boost geven. Als Sinterklaas het zegt is het toch anders.

De brief geven

De brief kost €9,95 inclusief verzending. De brief is in A4 formaat opgesteld en ziet er helemaal echt uit. Vervolgens wordt de brief verstuurd in een speciale Sinterklaasenvelop met postzegel. Je kunt de brief geven tijdens Pakjesavond, maar je kunt deze ook al eerder geven wanneer de schoen wordt gezet bijvoorbeeld.

Welk geef moment je uiteindelijk kiest is natuurlijk helemaal aan jullie, maar één ding weet ik wel zeker: een echt brief van Sinterklaas is magisch en maakt het Sinterklaasfeest alleen maar mooier. Geniet van deze leuke tijd, ze worden toch al zo snel groot!

Ben je enthousiast geworden en wil je alvast een brief bestellen? Dat kan natuurlijk! Klik hier voor de brief uit Spanje.

liefs

 

 

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *