Home + Boys Fashion|blauw, blauw, ik hou van jou…

Boys Fashion|blauw, blauw, ik hou van jou…

Hoe vaak hoor je het een jongensmoeder niet zeggen? Er is zo weinig leuks voor jongens, voor meisjes hangen de winkels vol met leuke kleding, maar zelfs anno 2014 loopt het wat betreft jongenskleding altijd nog wat achter. Ik dacht altijd dat het wel meeviel, maar nu ik zelf een jongen heb merk ik dat het aantal vierkante meters voor jongens in een kledingwinkel toch een stuk minder is dan voor meisjes. En dan ben ik zelf ook nogal kieskeurig, dus ik vind het soms echt lastig om mijn zoontje er toch origineel uit te laten zien.

En voor moeders die dat probleem herkennen of het gewoon heel leuk vinden om te shoppen heb ik de leukste jongenskleding voor je gezocht in de trendkleur van dit seizoen; blauw!

Grove breisels, stoere jeans en overhemdjes zijn dé jongenstrend voor dit seizoen. Laat je inspireren door de fijne kleding hieronder dan kan je morgen lekker de stad in 😉

En als bonus vind je onderaan de blog stoere budget boots die perfect matchen bij al dat blauw…

HEMA

HEMA

Gsus JR

Gsus JR

Gsus JR

Gsus JR

Tumbl 'n Dry

Tumbl ’n Dry

Zeeman

Zeeman

Tumble 'n Dry

Tumble ’n Dry

 

Zara

Zara

Van Haren

Van Haren

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *