Home + Diary | Heel veel werken en een pyjamadag

Diary | Heel veel werken en een pyjamadag

Wat kan ik over deze week zeggen? Ik had het erg druk op mijn werk, maar heb vrijdagmiddag vrij genomen omdat ik het hier thuis ook enorm druk heb voor Mamablogger. Daarnaast had ik een informatie avond op school, was er kijkles bij het zwemmen en heb ik kleding ingeleverd voor de kinderkledingbeurs vanavond. Kijk je mee naar onze week?

Maandag

Ik krijg deze mooie bos bloemen van mijn leidinggevende! Wat een mooi herfstboeket!

Patrick is heel wat later thuis dan normaal dus ik haal de jongens op bij mijn ouders. In de lift maak ik deze foto van mijn nieuwe jas. Ruitjes gaan we weer heel veel zien komend seizoen en ik heb er zin in! Zo blij met deze jas! Hij komt bij Primark vandaag en kostte maar €30,-

Zodra de jongens op bed liggen, kruipen Pat en ik op de bank voor het nieuwe seizoen Ingobernable op Netflix, aanrader! Toch moeten we er even inkomen dit seizoen en vind ik het begin heel gewelddadig. Daar houd ik niet zo van.

Ik besluit nog even met een tijdschrift in bad te gaan en Pat boekt ondertussen nog een weekendje weg in oktober. Daarover later meer. Wat een slecht leven hebben we toch 😉

Dinsdag

Vanwege de drukte deze dag maak ik nauwelijks foto’s, maar eenmaal thuis uit mijn werk is het tijd om met de jongens te spelen! Floris vindt met de bal spelen wel heel erg leuk en hij heeft best al balgevoel.

Ik check nog even de realtime bezoekersaantallen en het gaat goed! Zo blij dat het goed gaat met Mamablogger!

Daarna fiets ik snel weer naar school voor de informatie avond, het was interessant. Rom 21.15 ben ik thuis en helemaal gaar. Een half uurtje later liggen we op bed 😉

Woensdag

Bobby en Floris. Die twee hebben een klik en zoeken elkaar constant op, echt heel lief!

Ik ben dinsdag wat vergeten op mijn werk, dus haal dat even samen met Floris op. Hij had aan aandacht geen gebrek 😉

Eenmaal thuis lopen we gelijk door naar de stad en halen we Milan uit school. Het is woensdag dus dan halen we wat lekkers. Dit keer gaan we naar de visboer voor visfrietjes.

’s Middags is het tijd voor de musicalles en na het eten gaan we door naar zwemles! Ze moeten hier nog beginnen, maar het gaat goed! Milan krijgt een medaille en is weer wat dichterbij zijn diploma.

Eenmaal thuis kijken we nog een aflevering van Ingobernable. Daarna gaat het lampje uit. Ik ben nooit echt vrij op de woensdag en race constant heen en weer.

Donderdag

Milan mag ’s morgen nog heel even op de tablet en ik kleed mij aan, want ik begin vroeg. Ik maak snel nog deze foto. Eenmaal op mijn werk krijg ik al snel een pushmelding van Nu.nl met daarin het verschrikkelijke nieuws uit Oss. De rest van de dag werk ik wel, maar volg ik ook het nieuws. Ik maak verder geen foto’s meer.

’s Avonds plaats ik er nog wel eentje op Instagram en kijk ik heel veel nieuws. Dit is een bericht dat niemand in zijn koude kleren is gaan zitten. Het enige waar ik mij aan erger zijn de mensen die dit nieuws dan weer op zichzelf betrekken. Die op Instagram schrijven dat zij nog even op de app kijken van het kinderdagverblijf en zien dat hun kind nog lekker speelt, die zeggen dat hun kind ook weleens in zo’n Stint zit etc. Het gaat nu niet om wat jullie denken. Iedereen snapt zo ook wel dat ieder weldenkend mens en ouder een traantje heeft weg moeten pinken. Het gaat om deze ouders die moeten zien te leven met dit immense verdriet. Om de begeleidster die dit ook niet heeft gewild en hier nooit meer overheen komt, om alle mensen en kinderen die dit hebben zien gebeuren. En dan heb ik het nog niet eens gehad over de hulpverleners die als eerste ter plaatse waren. Geen ik, maar wij. Laten wij met zijn allen zien dat we er zijn voor deze mensen.

Vrijdag

Vrijdag neem ik in de middag een paar uurtjes op omdat ik thuis nog heel wat werk heb liggen. Ik besluit toch even met Pat mee te lopen en Milan uit school te halen. Dat is van korte duur, want Milan gaat met een vriendje mee. Gezellig! Thuis toch nog wat gewerkt en daarna Milan weer opgehaald.

Milan is nog niet moe genoeg 😉 en wil ’s avonds heel graag bij opa en oma logeren. Dat mag en er wordt zelfs een tent in de woonkamer neergezet. Dat is natuurlijk feest!

Zaterdag

Ik begin de ochtend met de administratie. Alles is weer lekker betaald en het overzicht weer gemaakt. Heerlijk vind ik dat!

Nadat we Milan hebben opgehaald, gaan we boodschappen doen in het winkelcentrum. We vinden onverwachts deze jas voor Pat en wat is ‘ie gaaf! Ik was die andere jas spuugzat dus vroeg of hij deze meteen aan mocht houden. Gave kleur hè?!

We hebben deze VTech ijscowagen voor Floris’ eerste verjaardag gekocht en deze kwam van de week binnen. Het is echter zulk slecht weer dat we besluiten dat hij er al mee mag spelen. Hij heeft toch nog niet door dat het voor zijn verjaardag is dus wat geeft het. Milan speelt lief met hem mee en legt hem alles uit. Hij heeft er inmiddels al heel wat uurtjes leuk mee gespeeld! Later meer over deze ijscokar, want hij is in Nederland overal uitverkocht.

Zondag

Wij houden pyjamadag! Ik ben druk bezig met de voorbereidingen van Milans feestje en wat wordt het leuk! Ik heb tasjes gemaakt met de namen en hun eigen persoonlijke spionnen nummers. Verder maak ik alles klaar zoals de keycords met id-cards, hun spionnen- en notitieboekjes etc. Superleuk om te doen en de voorpret is al leuk! Komende week zien jullie hoe het feestje is geweest.

Er wacht weer een drukke week. Ik moet de hele week werken, Milan moet naar de musical en zwemles, een kinderkledingbeurs, Milans feestje, een verjaardag en nog veel meer. Fijne week!

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 Reacties

  1. 24 september 2018 / 12:17

    Wat een leuke week alweer. En inderdaad, ook ik erger mij aan het “ik ik ik” gebeuren bij zo’n gebeurtenis. Spijtig genoeg vrees ik dat dat er niet op zal beteren in de directe toekomst 🙁 Laten we vooral meeleven nu met de ouders, met de leidster en met alle betrokkenen, en hopen dat in de toekomst zoiets niet meer gebeurt 🙁

    • 28 september 2018 / 08:11

      Dank voor je reactie en dat hoop ik ook! Ik begrijp gewoon nooit zo goed waarom andere bloggers erover bloggen, waarom mensen zichzelf huilend filmen of zeggen dat zij gelukkig nog op de app kunnen kijken van het kinderdagverblijf en daar hun kind fijn op zien spelen. Natuurlijk is iedereen er verdrietig over en knuffelt iedere ouder zijn of haar kinderen even extra, maar waarom moet je dat delen? Wat jij vindt, denk of voelt is even helemaal niet belangrijk. Soms is stil zijn al goed…