Home + Budgettip | De nieuwe collectie van Wibra voor de baby- en kinderkamer!

Budgettip | De nieuwe collectie van Wibra voor de baby- en kinderkamer!

Als blogger houd je alle folders en trends nauwkeurig in de gaten. Ik ben het type dat wanneer ik ergens iets zie dat leuk is om met jullie te delen, ik meteen naar de winkel ren om het te kopen of er foto’s van te maken zodat ik er weer wat over kan schrijven. Er gaat dus een hoop geld zitten in bloggen haha al vind ik dat dat er ook wel een beetje bij hoort als je gave tips en unieke content wilt delen. Maar soms hoef ik helemaal niet naar de winkel en haal ik al voldoende inspiratie uit de folder en kan ik die afbeeldingen opslaan om met jullie te delen. Dat is nu ook het geval met de nieuwe collectie van Wibra voor de baby- en kinderkamer! Kijken jullie mee?

Kleur en okergeel!

Ik vind okergeel echt zo’n kleur voor het najaar. Ik vind het een warme kleur die je voor een jongenskamer heel gemakkelijk combineert met blauw, maar voor een meisjeskamer bijvoorbeeld met zachtroze. Het is een populaire kleur waar je in feite alle kanten mee op kunt… Wibra brengt een aantal keren per jaar een te gekke collectie uit voor de baby- en kinderkamer en iedere keer is hij weer razend populair en vliegen de spulletjes de winkels uit.

Ik heb weleens gehoord dat er voor openingstijd al mensen voor de deur staan!

Ik begrijp dat overigens wel, want waarom zou je er in een dure babyzaak veel meer voor betalen als het ook minder kan?

Maar goed, terug naar de collectie; ik denk dat jij hier ook wel heel blij van wordt;

Normaal vind ik zelf maar een paar items uit de collectie heel erg gaaf, maar dit keer kan ik in alle eerlijkheid zeggen dat ik alles echt heel erg leuk vind!

Favorieten heb ik wel en dat zijn de kussentjes, de houten tipi voor aan de muur, de krukjes en de rugzakjes. Ook de hydrofielluiers en de boxkleden vind ik echt fantastisch!

Hier zitten trouwens ook te gekke kraamcadeautjes bij voor bijvoorbeeld in een kraammand!

Ik hoop dat ik je kan inspireren en als ik je een advies mag geven; soms liggen de items het weekend ervoor al in de winkel (vandaag dus!). Daarom zou het zomaar kunnen dat je vandaag al deze te gekke items kunt scoren voor een prikkie en dan vis je maandag niet achter het net.

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *