Home + Bijna bevallen en dan een kinderfeestje?!

Bijna bevallen en dan een kinderfeestje?!

Oktober wordt een drukke maand: Milan is in de herfstvakantie jarig en een paar dagen daarna ben ik uitgerekend van onze tweede zoon. Ik heb er stiekem al over nagedacht (ik ben erg van de planning) en we hebben het erover gehad, want hoe gaan we dit allemaal doen? Milan wordt zeven en dan kun je het kinderfeestje niet overslaan. Dat zou ik zo ontzettend sneu vinden, dat is echt geen optie. Maar om die nu na de bevalling te plannen is ook niet handig. Voor je het weet zet Sinterklaas weer voet aan wal, wordt hij afgelost door de Kerstman en je hebt overal stuiterende kinderen. In het geval van Milan verandert er ook nog heel wat, dus hebben we besloten alles in september te plannen.

Hoogzwanger een kinderfeestje organiseren

We hebben hier vroeg zomervakantie en eind augustus beginnen de scholen alweer. We willen dan in de tweede week van september Milans kinderfeestje organiseren. Een feestje waarbij ik niet meer zoveel hoef te doen 😉 Vorige week was ik met Milan op een boerderij en dat was zo onwijs leuk! Toen ik hoorde dat je daar ook kinderfeestjes kunt geven heb ik meteen gemaild, want hoe gaaf is dat?! Nu nog even afwachten of het dan ook echt kan. Andere opties zijn bowlen of een feestje naar de bioscoop, maar niet ieder kind kan gedurende de film stil zitten, dus dat wordt misschien nog wat lastig. In ieder geval ga ik niet zelf het feestje organiseren en zie ik mijzelf dan ook niet heel actief meedoen haha.

En dan zijn verjaardag

Zijn verjaardag vieren we dan ook in september. Normaal hebben we een heel huis vol en kunnen mensen blijven eten. Dit jaar willen we het gewoon in  de middag vieren voor familie. Niet zo’n grote club als normaal, maar gewoon een klein, gezellig clubje. We laten dan ook weer een taart maken en vieren het bescheiden.

Wij denken dat dit de beste oplossing is. Zo kunnen we alles toch vieren en hebben we het achter de rug voor de baby wordt geboren. Tenminste, als alles gaat zoals het hoort te gaan.

Zouden jullie het op dezelfde manier doen of toch nog anders? Laat het me weten in de comments hieronder.

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 Reactie

  1. Rebecca
    9 juni 2017 / 07:25

    Lijkt me inderdaad ook heel lastig. Het ligt ook wel aan de leeftijd van je kindje. In jouw geval vind ik dit een superoplossing!