Home + De leukste babynestjes voor verschillende prijsjes!

De leukste babynestjes voor verschillende prijsjes!

Hip en happening in babyland zijn de babynestjes. Ik moet eerlijk bekennen dat ik er tot vorig jaar nog nooit van had gehoord en nu wil ik er ook één voor de baby. Een babynestje is een zacht matrasje met opstaande randjes die aansluiten. Hierdoor ontstaat er een heel geborgen plekje voor jouw baby waar hij of zij lekker in kan slapen. Niet perse in het ledikantje, maar bijvoorbeeld ook in de box of bij jullie tussenin. En, last but not least, het is ook ideaal om hem ergens me naartoe te nemen! Kortom, ik zie alleen maar voordelen.

Het gebruik van een babynestje is overigens veilig, mits je erbij blijft. Althans, dat zou ik wel doen, maar dat moet iedereen voor zichzelf uitmaken.

Nu ik zelf zwanger ben heb ik een hele wishlist, maar ik heb geen gigantisch wishlist budget. We kunnen alles wel willen, maar het moet wel leuk blijven 😉 Daarom ben ik op zoek gegaan naar verschillende babynestjes in verschillende prijsklassen en dan is het aan jou om te kiezen. Ik begin bij de duurste en daarna loopt de prijs af  naar beneden. Dan kan het uiteindelijk alleen maar meevallen haha.

Babynestje #1 : Sleepyhead voor €159,95

Eerlijk is eerlijk, het kost wat, maar dan heb je ook wel wat. Wat zijn de babynestjes van Sleepyhead toch gaaf! Ik heb hem bij verschillende andere bloggers gezien en van wat ik van hen begrijp is hij het ook wel waard en wordt er veel gebruik van gemaakt. Ik kan mij dan ook heel goed voorstellen dat ze heel erg blij zijn dat zij hem hebben gekregen. Toch kan ik mij tegelijkertijd ook voorstellen dat de prijs niet voor iedereen haalbaar is, want een baby kost immers al een hoop geld. Maar toch… Ze zijn wel prachtig!

Babynestje #2: Done By Deer Cozy voor €79,95

Van veel mensen hoor ik dat het babynestje van Done By Deer een goed alternatief is. Deze wordt ook, net als de Sleepyhead, in verschillende, bekende babywinkels verkocht. Anders dan bij de Sleepyhead, heeft dit babynestje touwtjes aan het voeteneind. De meningen zijn daarover wat verdeeld. De één zegt dat een sluiting gevaarlijk kan zijn en de ander denkt dat dat wel mee valt. Vandaar ook mijn advies om het altijd in de gaten te houden.

Babynestje #3: Betulli via Bol.com voor €59,95

Dit leuke babynestje vond ik via Bol.com en heeft ook geen sluiting. Van wat ik heb gezien kun je deze ook omdraaien. Dan is de buitenkant mint en de binnenkant grijs. Ik houd ervan! Ook deze ziet er heel lekker uit.

Babynestje #4: My Sweet Baby via Bol.com voor €55,90

Zwart/wit is altijd goed en lekker neutraal. Ook deze heeft een sluiting van touwtjes en is volgens mij ook om te draaien. Hij ziet er stevig en zacht uit en dat is eveneens heel belangrijk.

Babynestje #5: unieke babynestjes voor €43,95

Tijdens mijn zoektocht kwam ik ook uit op Marktplaats, want misschien kon ik er wel eentje tweedehands kopen. Dat heeft niet mijn voorkeur bij een Babynestje, maar ik heb toch even gespiekt. Daar vond ik juist heel gave, nieuwe babynestjes van iemand die ze zelf naar wens kan maken! Ik ben een groot fan van deze op de foto vanwege de kleuren en de stof. Deze vind je dus gewoon op Marktplaats voor een heel fijn prijsje! Als je zoekt op Babynestje kom je vanzelf de advertenties tegen van P. Hak (boxkleed Wijngaarden) en van diegene zijn dus deze mooie babynestjes. Ik wil benadrukken dat ik diegene niet ken, maar ik ben echt enthousiast en heb gevraagd  of ik de foto mocht gebruiken met bronvermelding. Dit mocht gelukkig, want ook dit is een optie!

Nogmaals, ik vind een babynestje een echte musthave. Bij Milan vouwde ik een voedingskussen tegen elkaar aan als een soort dichte rookworst. Daarna deed ik er een hydrofielluier over en ook daar lag hij heerlijk in. Datzelfde gevoel krijg je ook met een babynestje, dus ik ben ervan overtuigd dat baby’s hier heerlijk geborgen in liggen te slapen.

Heb jij een babynestje (gebruikt) of zou je er één willen? Wat zijn je ervaringen of wat is je voorkeur? Laat het me weten in de comments hieronder.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 Reactie