Home + Back to Work | Mijn nieuwe werkkamer is af!

Back to Work | Mijn nieuwe werkkamer is af!

Afgelopen weekend vond er een kleine volksverhuizing plaats bij ons thuis. De jongens zijn van slaapkamer veranderd en dat was een behoorlijke klus. Het was meer werk dan we hadden gedacht in ieder geval. We zijn twee dagen bezig geweest, maar inmiddels is alles zo goed als klaar. Floris ging naar de kamer van Milan en Milan is naar zolder gegaan. Dat betekent dat mijn werkplek op zolder ook is verhuisd. Ik ben naar de oude kamer van Floris gegaan en dus heb ik nu een hele eigen werkkamer waar ik lekker kan werken en indien nodig de deur dicht kan doen, hoe fijn is dat?! Ik laat hem jullie zien.

Mijn nieuwe werkkamer

De kleuren op de muren hebben we zo gelaten, want die vind ik juist zo mooi en warm. Ook de gordijnen hebben we laten hangen. Het was nog even passen en meten of alles erin paste, want er moesten wel veel meubels in. De twee zwarte kasten stonden op zolder en zijn gevuld met onder andere ordners, boeken en fotoprops.

Aan de rechterkant staan mijn bureau, ladekast en daarnaast een rolkarretje met daarin spulletjes om cadeautjes en traktaties in te pakken. Ik vond het in ieder geval belangrijk om al mijn kantoorartikelen bij elkaar te hebben, evenals de spullen die ik nodig heb voor Mamablogger.

De kamer staat best vol, maar voelt toch nog heel rustig. Ook dacht ik dat ik de combinatie van de zwarte kasten en de witte meubels aan de andere kant niet mooi zou vinden – ik ben nogal een zeur wat dat betreft – maar ik ben blij met het geheel. Het komt mooi samen zo.

Ik kan zo blij worden van dit karretje, ik ben gek op dit soort spulletjes. 

Gezellige accessoires! 

Lekker veel kast- en werkruimte. 

Wat komt waar vandaan?

  • De twee zwarte kasten rechts zijn van IKEA
  • Het witte rolkarretje is van IKEA (alle leuke spulletjes erin zijn van Kassaplan)
  • Het witte ladekastje is van Loods 5
  • Het bureau is verstelbaar en is ook van IKEA

Vanaf volgende week ga ik weer aan het werk en werk ik ook weer deels thuis. Als de jongens thuis zijn werk ik beneden, maar als zij naar school gaan, werk ik lekker boven. Ook als ik rustig wil bloggen kan ik naar boven. Deur dicht, muziek aan en lekker werken.

Binnenkort ga ik aan de slag met de traktaties van de jongens, ook die ga ik hier maken. Ik heb er zin in al ga ik eerst nog even genieten van mijn laatste week vakantie.

liefs

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Deel op:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *