Home + Hier worden moeders ook blij van; de ‘Back to School’ collectie van HEMA!

Hier worden moeders ook blij van; de ‘Back to School’ collectie van HEMA!

Weet je het nog; urenlang over de schoolcampus van de V&D struinen op zoek naar de leukste schoolspulletjes? Ik weet nog heel goed hoe blij ik daarvan werd. En nog eigenlijk. Nu zoek ik geen schoolagenda’s meer, maar heb ik nooit genoeg notitieboekjes, deskplanners etc. Ik kan ze altijd gebruiken (het hebben van een blog is mijn excuus) en word er toch altijd weer heel blij van. En ja, dat word ik ook van het nieuwe schoolassortiment van HEMA. Of je nu al kinderen hebt in die leeftijd of niet, je wordt er sowieso heel hebberig van.

Verschillende schoolstijlen

HEMA heeft dit jaar weer een heel uitgebreid assortiment dat nu al via de website te verkrijgen is. Wil je het liever in het echt zien en dan pas kopen, dan moet je nog even wachten tot 18 juni. De collectie kenmerkt zich door verschillende schoolstijlen met thema’s zoals Jungle, Rainbow, Doodle, New Memphis, Fruits, Geo Bold en Sweets. Alle items binnen een stijl passen natuurlijk perfect bij elkaar, maar de collectie is zo gemaakt dat je de verschillende schoolstijlen ook met elkaar kunt mixen en matchen!

Het assortiment bestaat niet alleen uit agenda’s, schriften, mappen etc., maar ook uit powerbanks, laptophoezen, strijkembleempjes, sticky notes en bullet journals. Nou, die hebben wij toch ook gewoon nodig? 😉

Bullet journals

Ik hoopte er al een tijdje op, maar eindelijk heeft HEMA nieuwe bullet journals! Deze boekjes hebben gestipte pagina’s die je kunt gebruiken voor to do lijstjes, planners (ook heel hard nodig), mindmaps, etc. Het heeft drie leeslinten zodat je het overzicht extra goed kunt bewaren. Ik ben er heel benieuwd naar.

Schooltassen

De nieuwe collectie bestaat uit schoolstijlen zoals ik die aan het begin heb genoemd. Daarnaast zijn er ook merklijnen. Denk bijvoorbeeld aan een nieuwe samenwerking met BeautyNezz. Elke merklijn heeft een bijpassende rugtas en elke schoolstijl heeft een katoenen shopper. Handig voor bijvoorbeeld gymspullen, maar wij zouden ze kunnen gebruiken als boodschappentas.

Ik vind de nieuwe collectie echt onwijs gaaf en ben vooral heel benieuwd naar de bullet journals. Misschien vervangt deze op den duur wel de gewone schoolagenda.

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

3 Reacties

 1. 9 juni 2018 / 22:04

  Hema is en blijft een leuke winkel! En de schoolspullen zien er gaaf uit.
  Als juf altijd handig om wat boekjes enz te hebben

  • 11 juni 2018 / 22:02

   Ook als je geen juf bent hoor ? Maar inderdaad, het zijn hele leuke spulletjes ?

 2. 12 juni 2018 / 06:16

  Leuk die met die bladeren. Maar eerst vakantieeee hahahah