Home + Back to School 2022 | De nieuwe familieplanner van Wibra

Back to School 2022 | De nieuwe familieplanner van Wibra

Vorig jaar schreef ik voor het eerst over de familieplanner van Wibra, wat mij betreft een echte fijne budgettip. Hoewel de planner inmiddels iets duurder is geworden – hij kost nu €2,49 in plaats van €1,99 – is het nog steeds een superfijne planner én dit jaar is deze er ook in panterprint! Die moest ik natuurlijk wel met jullie delen.

De handige familieplanner van Wibra voor schooljaar 2022/2023

Deze planner begint niet in een nieuw jaar, maar aan het begin van een nieuw schooljaar. Kun je er meteen alle studiedagen, vakanties en andere bijzondere dagen in schrijven. Zo begin je in ieder geval goed voorbereid aan het nieuwe schooljaar. Wij kregen van school de planning al voor komend schooljaar dus ik kan alvast beginnen.

Bij deze agenda zit een stickervel. Net als vorig jaar zul je aan deze stickers misschien niet genoeg hebben, maar je kunt er wel de belangrijkste afspraken met high lighten. En anders kun je de stickers wellicht nog gebruiken voor een andere planner, want ze zijn wel erg leuk.

Bovenaan iedere bladzijde van de familieplanner zie je het weeknummer staan en daarnaast kun je de namen van de gezinsleden erop schrijven. Er is ruimte voor vijf gezinsleden. Heb je meer dan drie kinderen, dan kun je er ook voor kiezen om deze planner alleen te gebruiken om afspraken te noteren voor de kinderen. Dat is ook heel overzichtelijk. Rechts van de pagina is nog ruimte voor notities en to do’s.

Planner in combinatie met onze gezinsagenda

Wij hebben altijd een familieplanner in de keuken hangen en combineren deze met de gezamenlijke gezinsagenda op onze telefoons. Deze gebruiken wij een aantal jaar en hierin staan al onze afspraken. Die neem ik over op de planner in de keuken zodat Milan ook mee kan kijken en we er dagelijks even op kunnen kijken. Ook noteert Pat zijn gewerkte overuren op de planner in de keuken. Dan checkt hij aan het einde van de maand of hij het juiste aantal overuren uitbetaald heeft gekregen. Ik vind het fijn om nog iets fysieks te kunnen gebruiken naast de app met de agenda. Heerlijk die structuur haha.

We hebben deze familieplanner in ieder geval weer in huis voor als school straks weer begint!

liefs

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *