Home + Baby’s eerste kerstkleertjes van HEMA!

Baby’s eerste kerstkleertjes van HEMA!

Milans eerste Kerst was een heel fijne Kerst. De familie bij elkaar en er lag sneeuw. Ik denk nog steeds met heel veel plezier terug aan die Kerst van 2010. Helaas verliepen de jaren erna anders en ben ik bang dat de eerste Kerst van Floris anders zal verlopen. Onwijs jammer, maar ik probeer er maar niet teveel bij stil te staan… Ik verheug me echter wel op de Kerst. De sfeer, de gezelligheid én de eerste keer met zijn viertjes. Dat hadden we een jaar geleden niet verwacht! En bij zo’n eerste Kerst horen ook speciale kleertjes. Kerstkleertjes om precies te zijn. Ik spotte de leukste kerstkleertjes voor een eerste Kerst bij HEMA. Kijk je mee?

Voor ik begin wil ik alvast mijn excuses maken voor de wat rommelige foto’s. Ik maakte deze afgelopen zaterdag toen we met zijn viertjes in de stad waren. Online zag ik namelijk niet alle artikelen dus daarom besloot ik  alle foto’s in de winkel te maken.

Ik begin met dit leuke broekje, want deze heb ik gekocht voor Floris! Deze is toch té schattig?!

En wat dacht je van dit leuke broekje met bijpassend rompertje? Je zou over het rompertje een vestje kunnen doen en de eerste kerstoutfit van je baby is al een feit!

Dit zijn ook weer van die fijne rompertjes en ik zou hem dan ook bewaren voor later. Van Milan hebben we ook nog spulletjes van zijn eerste Kerst. Erg leuk om terug te zien en te hebben. De rode is overigens wel heel erg Kerst, ik krijg er meteen zin in!

Ik ben een enorme fan van deze tuinbroekjes van HEMA. Ik heb er voor Floris één met kleine walvisjes en wat staat hem die schattig! Daarnaast is hij enorm zacht en trek je hem gemakkelijk aan. Speciaal voor Kerst is deze er met een Kerstprintje. Ik overweeg nog om deze te kopen.

 

Als je het wat rustiger wilt houden is dit truitje de perfecte oplossing! Geen foute kersttruien of andere drukke printjes, maar wel aandacht voor de eerste Kerst van je kindje. Daarbij is deze wel heel gemakkelijk te combineren. Met een rood vestje zou het ook wel heel lief staan!

Deze onesie komt niet uit de kerstcollectie en kan in principe de hele winter door gedragen worden, maar toch wilde ik hem met jullie delen, want wat is ‘ie leuk hè?

Tijdens Kerst wordt er natuurlijk gegeten en dat geldt ook voor je kindje. Dat doe je in stijl met deze slabbetjes, want hè, het is tenslotte Kerst 😉

Nogmaals excuses voor de rommelige foto’s, maar ik heb wel alles kunnen laten zien wat ik wilde laten zien. Dit is toch té schattig?! Ik kijk in ieder geval nog meer uit naar de feestdagen en jullie?

Bewaren

Bewaren

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

3 Reacties

 1. Christine
  3 november 2017 / 14:57

  Die romper met denneboompies.. wauw, die heeft m’n hart gestolen!
  Heb hier afgelopen zomer een jurkje voor onze frummel gekregen met een subtiele dennenboom-print erop. Nu maar hopen dat ze hem ook past, want ze heeft wel een groeispurt in september gehad!
  Even passen maar, anders gaan we ook even bij de Hema kijken!!

 2. 6 november 2017 / 17:28

  wat een leuke dingen, ik ga ook eens kijken voor mijn kleine meid:)