Home + Baby & Peuter | De nieuwe Pure & Nature collectie van Little Dutch

Baby & Peuter | De nieuwe Pure & Nature collectie van Little Dutch

Het merk Little Dutch ken je waarschijnlijk wel. Floris kreeg afgelopen jaar behoorlijk wat houten Little Dutch speelgoed voor zijn verjaardag en daar wordt veel mee gespeeld. Van ons kreeg hij de te gekke houten regenboog en ook die wordt er elke dag wel bij gepakt om mee te spelen. Superleuk allemaal, maar de nieuwe Pure & Nature collectie van Little Dutch is nóg leuker! En die kleuren zijn echt te gek! Wedden dat je hier heel hebberig van wordt?

Pure & Nature van Little Dutch

Deze nieuwe speelgoed collectie van Little Dutch is ontwikkeld voor baby’s en peuters en bestaat uit 8 items. Alle items zijn gemaakt van FSC gecertificeerd hout. De regenboog staat centraal in deze collectie, maar dan heb ik het niet over een klassieke regenboog met pastelkleuren. Ik schreef het net al even, de kleuren zijn te gek en dat zijn ze echt. Deze collectie bestaat namelijk uit een mix van okergeel, koraal rood en lichtblauw. Een prachtige combinatie en ook heel tof als decoratie op de baby- of kinderkamer. Mijn absolute favoriet is dit telraam in de vorm van een regenboog.

Deze is ook heel leuk om cadeau te doen als kraamcadeautje.

De andere items uit de collectie

De stapelbare regenboog zit ook in deze collectie. Wij hebben de geheel blauwe variant, maar als deze er toen was geweest had ik deze besteld. Wat is ‘ie gaaf!

Deze blokkentrein is ook fantastisch! Wat een prachtige kleurencombinatie!

En wat dacht je van deze stapeltoren? Deze geeft Floris ook in de blauwe variant en ook daar wordt vaak mee gespeeld, al is ‘ie niet helemaal compleet meer. De stukken die ontbreken liggen vast nog wel ergens in de kast, maar waar? We zullen ze vast wel weer ergens in een kast tegenkomen.

En wat vinden jullie van dit speeltje en buggyboekje? Als ik dit soort spulletjes nu nog had moeten kopen voor Floris had ik deze twee zeker weten gekocht. Dit is echt te schattig!

Wat een te gekke collectie is dit hè? Je vindt deze ook op de site van Little Dutch, maar ook in baby speciaalzaken.

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 Reactie

  1. Martijn
    13 augustus 2020 / 11:52

    Little Dutch is inderdaad een heel leuk merk. Ze zijn de afgelopen jaren flink gegroeid.