Home + Als ik alleen thuis ben dan….

Als ik alleen thuis ben dan….

Voor ik begin: happy Valentine! Commerciële onzin of niet, ik hoop dat je deze dag in ieder geval mensen om je heen hebt waar je van houdt.

Patrick was gisteren de hele dag op cursus en ik zou met Milan lekker op stap gaan en leuke dingen doen. Opa en oma wilden echter ook met Milan op stap en Milan had er ook wel zin in. Ik had dus een paar uur lang het huis voor mezelf, want ik was alleen thuis. Ik had me al voorgenomen een dagje niet te gaan werken aan de blog en andere freelance klussen, want het was een erg drukke week. Er kwam dus ook geen blog online, maar als ik heel eerlijk ben is zaterdag niet de drukte dag op mijn blog. En ik vond het wel een leuke om eens te kijken hoeveel bezoekers er zouden zijn als ik een dagje geen posts deelde en heel actief was op social media.

Toch heb ik niet stil gezeten. Ik kan vervolgens niet een hele dag op de bank series kijken. Sterker nog, als ik nu wat zou doen in huis had ik tenminste nog eer van mijn werk voordat mijn twee mannen vervolgens alles weer overhoop zouden gooien 😉

Nadat Patrick weg ging zijn Milan en ik even bij de Action geweest en daarna hebben we boodschappen gedaan. Eenmaal thuis en toen de boodschappen waren uitgepakt werd Milan opgehaald door opa en oma en ging ik stofzuigen, dweilen, ramen zemen, de was wegwerken, nog een heel klein beetje werken (ik weet het) én ben ik zelfs onze tuin gaan schoffelen! Het was heerlijk weer dus de ramen en deuren open en gaan.

Voor sommigen misschien onbegrijpelijk, maar ik snakte naar zo’n dag gewoon lekker bezig zijn en nergens aan denken.

Daarna nog even de stad in en even kijken bij de Wibra, maar daarover later meer… Oh ja, en nog even naar de bieb. Nu kon ik in alle rust boeken uitzoeken voor Milan haha.

Eenmaal thuis ben ik mijn windlichten eens in paassfeer gaan brengen en morgen laat ik je zien wat ik ervan heb gemaakt.

En tot slot heb ik nog Valentijnskaartjes gemaakt met handafdrukken van Milan voor opa en oma en uiteraard voor Patrick. Daarna kwam Patrick thuis met een mooie roos en zijn we samen Milan gaan ophalen.

Dus nee, ik ben niet zo goed in niets doen en dus ook niet als ik alleen thuis ben, maar wat vond ik het een heerlijke dag! Vandaag is het pyjama- en blogdag en maken we het weer gezellig met z’n drietjes.

Fijne Valentijn!

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 Reactie

  1. ciska van stijn
    14 februari 2016 / 11:20

    Het was een gezellige dag