Home + Alles over mijn to do lijstje voor komende week!

Alles over mijn to do lijstje voor komende week!

Wat zou de wereld toch zijn zonder to do lijstjes? Ik kan echt niet zonder! Bij mij staat alles op lijstjes en dat zorgt ervoor dat ik niets vergeet. Ik weet dus precies wat ik komende week moet doen, maar vraag me niet wat ik twee weken geleden heb gedaan, want dat weet ik al niet eens meer.

Er staan niet alleen uitjes op het programma, maar ook deadlines, een informatiebijeenkomst op school, mailtjes die verstuurd moeten worden, ik moet een marktkraam opbouwen (daarover later meer) etc. Vorige week postte ik een foto van mijn to do lijstje op Instagram en daar kreeg ik zoveel likes op dat ik het idee kreeg om een nieuw to do lijstje met jullie te delen.

Wat staat er op mijn to do lijstje voor komende week?

Vandaag is een rommelige en volle dag. Ik werk vandaag thuis aan de blog en freelance klussen. Tussen de middag komt Patrick thuis omdat hij naar de huisarts moet en ik haal daarna Milan op van school. Verder moet ik nog spullen uitzoeken voor de marktkraam die ik morgen in ga richten. Tussendoor zorg ik dat het eten klaar staat en wil ik nog even ramen zemen, een was wegwerken etc. Je kent dat wel, van die klusjes die dan ook nog “even” tussendoor moeten. Oh ja, en ik wil de auto nog wassen.

De overige dagen van de week werk ik, maar hebben we morgen ook een informatieavond van school. Woensdagavond zit ook vol met zwemles en sporten. Vanaf donderdagavond zijn we de avonden”vrij”.

Woensdag overdag heb ik nog een deadline voor terStal, maar die hoop ik eigenlijk vandaag al klaar te hebben. Het is fijn deadlines ruim van tevoren klaar te hebben.

Verder heb ik laatst iets besteld via een bakgroep op Facebook en ik heb mijn bestelling na ruim 2,5 week nog niet binnen. Ik schrijf dus ook op mijn to do lijstje dat ik daar weer even achteraan moet. Net als kaartjes voor een dagje weg voor Mamablogger. Dit hebben we voor komend weekend in de planning staan, maar dan moeten ze wel binnen zijn 😉 Even in de gaten houden dus…

Tussendoor moet ik nog even langs de Bruna voor de Ouders van Nu schooltas en naar de bieb om tijdschriften terug te brengen. Anders krijg ik een boete en dat is zonde aangezien ik er vlakbij woon.

Plannen voor Mamablogger

Ik wil deze week weer zoveel mogelijk vooruit schrijven en ook plan ik bepaalde tweetjes en Facebook en LinkedIn posts in. Dit doe ik tegenwoordig om de twee weken en dat werkt wel prettig. Dit zijn bijvoorbeeld wat oudere blogposts die ik dan weer deel en die bijvoorbeeld inspelen op een bepaalde dag of situatie. Het is zonde om die niet zo nu en dan nog eens te delen toch?

Privé

Privé is het wat rustiger en hebben we geen verjaardagen of visites gepland staan. Ik zou ook niet weten wanneer, want het weekend zit als het goed is ook vol. Volgend weekend zitten we waarschijnlijk weer ruimer wat betreft tijd, ook lekker!

Zo ziet mijn to do lijstje er nu uit, maar ik weet ook dat daar gaandeweg de week nog veel meer bij komt door nieuwe mailtjes en verzoeken, maar dat is juist het leukste aan mijn werk. Iedere dag is een verrassing!

Werk jij ook met een to do lijstje? Laat het me weten in de comments hieronder!

Liefs, Marisca

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 Reactie

  1. 12 september 2016 / 16:58

    Handig om het allemaal op te schrijven. Ik vergeet ook wel eens wat. Ik ben benieuwd wat je voor Ter Stal mag doen?