Home + Sinterklaascadeaus jongens 6 en 13 jaar + budget

Sinterklaascadeaus jongens 6 en 13 jaar + budget

Sinterklaas komt zaterdag aan en dus is het weer de tijd van verlanglijstjes,  cadeaus kopen, verstoppen en natuurlijk heel veel voorpret en gezelligheid. Voor onze jongens hebben we alle sinterklaascadeaus inmiddels in huis. We zijn dit jaar vroeg begonnen, maar we vonden het niet altijd even gemakkelijk. Uiteindelijk hebben we voor beide jongens vier schoencadeaus en drie tot vier cadeaus voor in de zak. Wat we voor ze hebben gekocht en hoeveel we hebben uitgegeven, laat ik hieronder zien.

Milan

Schoencadeaus

Hier worden nog schoenen gezet omdat Floris het geheim van de Sint nog niet weet. Milan hoor je echter niet klagen, want cadeautjes zijn altijd welkom, ook als je 13 bent ;-). Voor hem was dit vrij makkelijk, want hij wilde graag Coolblue bonnen omdat hij nu spaart voor een racestuur voor zijn PlayStation 5.

Omdat we het ook niet te gek wilden maken, hebben we vier Coolblue bonnen gekocht met wat lagere bedragen. Samen vormen deze een leuk bedrag wat hij dan weer bij dat stuur kan leggen.

Sinterklaascadeaus pakjesavond

Het grappige is dat we deze sinterklaascadeaus al aan het begin van dit jaar hebben gekocht: in maart en april al. Ik begon met een boek over LEGO. Hoewel Milan niet meer zoveel LEGO heeft, heeft hij de bijzondere sets wel gehouden samen met wat collectors items. Hij blijft fan en weet ook ontzettend veel van de geschiedenis van LEGO. Dit boek is een onwijs leuke aanvulling daarop met ontzettend veel feitjes. Echt een aanrader voor iedere LEGO fan!

Ook kochten we bij een auto-event in april twee modelauto’s die hij graag wilde hebben. Ze hebben hier al die tijd in de kast gelegen, klaar om ingepakt te worden. Hij heeft inmiddels al een aardige collectie modelauto’s en dit is een mooie aanvulling daarop.

Floris

Schoencadeaus

Voor Floris vonden we het allemaal wat lastiger. Uiteindelijk denken we dat hij hier superblij mee gaat zijn. Hij houdt namelijk van Marvel en van LEGO dus we denken een goede combi te hebben gemaakt. Hij krijgt twee zakjes LEGO en twee Marvel stempelsets met een klein Marvel luchtje erbij. Hij wil namelijk iedere dag een lekker luchtje op én hij houdt ook enorm van knutselen. Win-win denk ik!

Sinterklaascadeaus pakjesavond

Voor pakjesavond hebben we twee dozen LEGO gekocht waarvan we weten dat hij die graag wil hebben. Daarnaast houdt hij erg van lezen en voorgelezen worden en dus hebben we twee boeken erbij gekocht: eentje van Dolfje Weerwolfje (hij is een groot fan) en het moppenboek van de Zoete Zusjes, want ook die stond op zijn verlanglijstje.

Kosten Sinterklaascadeaus 2023

We proberen voor beide jongens ongeveer een gelijk bedrag aan te houden, al lukt dat niet tot op de cent nauwkeurig. Toch kwamen we redelijk bij elkaar in de buurt uit:

  • Milan: €98,99
  • Floris: €101,44
    Totaal: €200,43

Dit is voor alle sinterklaascadeaus samen, dus zowel de schoencadeaus als de cadeaus voor pakjesavond. Volgens mij hebben we hier superleuke cadeaus voor gekocht. Van tevoren hadden we hier overigens geen budget voor afgesproken, maar we vinden het meer dan genoeg zo. Ze zijn net jarig geweest en we vieren ook nog Kerst. Hebben jullie de Sinterklaascadeaus al in huis? En spreken jullie dan ook een budget af of laat je dat juist varen? Ik ben heel benieuwd, klets mee in de comments hieronder of op de socials van Mamablogger.

liefs

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *