Home + Aftellen naar Sinterklaas #3 | De nieuwe Sinterklaas items van Zeeman!

Aftellen naar Sinterklaas #3 | De nieuwe Sinterklaas items van Zeeman!

Nog een week en dan zitten we voor de buis voor de eerste aflevering van het Sinterklaasjournaal. Ik kan zo onwijs genieten van het feest en de voorpret (dat geldt overigens ook voor Kerst) dat het maar goed is dat ik dat kwijt kan op Mamablogger haha. Afgelopen week keek ik stiekem al bij Zeeman of de nieuwe Sinterklaasitems er lagen. Er lag wel wat, maar het was nog niet veel. Afgelopen weekend keek ik nog een keer en toen lag er al veel meer! Het leukste nieuwe item vinden wij de aftelkalender. Die ging onder andere mee naar huis, maar er is nog meer leuks. Kijk je mee naar alle nieuwe Sinterklaas items van Zeeman?

De Sinterklaas aftelkalender

Ik begin dus met het leukste en deze is echt nieuw; de Sinterklaas aftelkalender. Hierop vind je 24 pagina’s met spelletjes, kleurplaten, puzzeltjes en opdrachten. Iedere dag is wel een leuke opdracht en daarmee is deze aftelkalender anders dan alle andere die je online vindt.

Leuk is ‘ie hè? Hij kost maar €1,49 en dat maakt het ook een heel leuk schoencadeautje.

Sinterklaas kleertjes

Voor Floris kochten we het shirtje met de tekst Sinterklaasje bonne, bonne, bonne. Deze kost maar €2,99. Er zijn nog meer varianten, die zie je op de foto’s eronder die ik in de winkel zelf maakte. Verder zijn er ook nog rompertjes.

Wij gaan over twee weken naar de landelijke Sinterklaasintocht in Apeldoorn en logeren dat weekend in ons favoriete hotel. Deze is dat weekend omgetoverd tot Sinterklaashotel. Sinterklaas komt daar voorlezen en ontbijt zelfs mee dus dan is het leuk als Floris dat shirtje aan kan trekken.

Cadeautasjes en stickers

Andere leuke dingen die we hebben gespot zijn deze cadeautasjes en stickers. De tasjes zijn er in twee formaten: een kleintje (bijvoorbeeld leuk voor schoencadeautjes) en heel grote (ideaal voor grote dozen). Lekker basic in zwart, wit en rood.

Sinterklaas in huis

Ik mis de leuke folieballonnen van vorig jaar, maar dit jaar zijn er heel leuke raamstickers. Er zijn twee varianten; met huisjes en met tekst. Superleuk om vanaf volgende week op het raam te plakken. Vooral die huisjes zijn leuk 🙂

Verder is er nog een leuke slinger en zijn er Pietenpakjes. De collectie is weer leuk met toch weer wat nieuwe dingen.

Kortom, even een kort blogje tussendoor om jullie deze nieuwe Sinterklaas items van Zeeman te laten zien.

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 Reacties

  1. Christine
    6 november 2019 / 21:52

    Die aftelkalender voor maar €1,49…!! Fantastisch, die ga proberen te scoren overmorgen, was je hier aan de Markt of op Bloemendaal of Goverwelle?