Home + 5x dit is waarom de houten grachtenhuisjes van HEMA zo leuk zijn!

5x dit is waarom de houten grachtenhuisjes van HEMA zo leuk zijn!

En toen kwam er onverwacht nog een derde blog online vandaag. Dat gebeurt zelden, maar soms is iets zo leuk dat ik er perse over wil schrijven en dat is nu dus ook het geval. Vanmorgen kreeg ik een persbericht van HEMA, maar ik zat op kantoor dus kon niet meteen aan de slag. Inmiddels zag ik de grachtenhuisjes ook al voorbij komen bij collega bloggers die net zo enthousiast waren als ik. Logisch! Heel even twijfelde ik of ik er nog over zou schrijven, maar ik vond ze zo gaaf dat ik dat toch besloot te doen. Gewoon, uit enthousiasme, want dit is waarom de grachtenhuisjes zo leuk zijn.

Houten grachtenhuisjes van HEMA

Oké, dit zijn ze dus. Ik heb geen woord teveel gezegd toch? Deze grachtenhuisjes zijn er in drie kleuren; grijs, mint en koraal. De afmetingen zijn 75 x 25 x 24,5 centimeter en de huisjes zijn €45,- per stuk. Er is in ieder geval genoeg ruimte om te spelen. Bij ieder pandje krijg je twee stickervellen waarmee je deze als poppenhuis of garage in kunt richten.

Ook zijn er accessoires te koop, zoals meubels en poppetjes. Daarnaast kan je ook een set met auto’s en een vilten rijbaan set kopen om er een weg omheen te bouwen. Zo kan je er van alles mee doen en aan toevoegen.

De vilten autoweg bestaat uit 27 puzzelstukken en kost €15,- Losse accessoires koop je al vanaf €5,- per stuk. Dat zijn nog eens leuke schoencadeautjes.

Multifunctioneel

De grachtenhuisjes zijn niet alleen ontzettend gaaf, ze kunnen ook functioneel gebruikt worden. Je kunt ze bijvoorbeeld gebruiken als kastje om spulletjes in op te bergen of als decoratie op de kinderkamer.

5x dit is waarom de grachtenhuisjes zo leuk zijn

Oké, even samenvattend, ik heb het al eigenlijk al verteld, maar dit is waarom ze zo ontzettend leuk zijn:

  1. Ze zien er onwijs leuk uit. Niet alleen op de kinderkamer, maar ze nodigen echt uit om te spelen
  2. Je kunt ze personaliseren door middel van de stickers
  3. Er zijn veel leuke extra’s bij te koop waaronder de vilten autoweg
  4. Ze zijn duurzaam en kunnen jaren mee
  5. Ze zijn tijdloos. Over 5 jaar zijn ze nog een hit!

Het sleutelwoord is “leuk”, want dat zijn ze. Je moet wel heel erg je best doen om ze niet leuk te vinden. Althans, dat vind ik dan.

Ik denk dat HEMA hiermee enorm gaat scoren. Move over tompouce en rookworst, wij gaan voor de grachtenhuisjes!

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *