Home + Action Musthaves | Lieve spulletjes voor de babykamer!

Action Musthaves | Lieve spulletjes voor de babykamer!

Gisteren deed ik een rondje Action. Ik was er al heel vroeg, zo rond 9.05 uur en was er alleen. Dat is blijkbaar hét recept om er even op je gemak rond te lopen en eens echt goed te kijken naar wat er allemaal in de schappen ligt. Ik vond er zoveel leuks dat ik spontaan een idee kreeg. Ik heb heel veel blogs geschreven over de Action met verschillende shoplogs, maar omdat ik nu zoveel verschillende dingen zag besloot ik deze te verdelen in drie categorieën; babykamer musthaves, woonaccessoires en traktaties/verjaardagen. Ik maak dus drie afzonderlijke blogs met daarin alle leuke spulletjes die ik tegenkwam bij Action. Deze drie blogs komen nu alle drie achter elkaar online zodat jij alleen maar de blog aan hoeft te klikken die jij het leukst vindt. Of alle drie natuurlijk 😉 In deze vind je alle nieuwe, lieve spulletjes voor de babykamer die perfect passen bij de tipi die ik laatst al liet zien!

Tipi tent van Action

Weet je nog dat ik je pas geleden de tipi tent van Action liet zien? Niet alleen ik, maar veel van jullie vroegen zich af of er nog meer in de winkels zou komen in deze lijn. En ja hoor, dat gebeurde!

Leuke mandjes

Deze zoete mandjes zijn van canvas en zijn er in twee verschillende formaten. De kleine kost €1,49 en de grotere kost €1,99. Deze zijn heel leuk, en vooral ook heel handig, op de commode. Zo heb je alle spulletjes bij de hand! De tekst op de mandjes is er in twee verschillende lettertypes.

Leuke kapstokjes

Bij deze mandjes horen deze schattige kapstokjes. Deze zijn er in drie varianten; mint, roze en grijs. Mocht je deze niet leuk vinden kun je hem altijd nog schilderen in een kleur die bij de babykamer past. Zo zou okergeel ook heel tof zijn! De kapstokjes zijn 34 centimeter breed en kosten €2,95

Voor ik het vergeet, deze collectie heet ‘Little Star’ en ik hoop dat er nog meer leuks komt.

Kinder meetlat

Je ziet ze weleens vaker; van die leuke kinder meetlatten in de slaapkamer. Ik ben er zelden eentje tegengekomen die ik écht leuk vond tot nu toe dan, want deze is wel heel erg gaaf! Hij is 160 cm hoog en 18 cm breed en kost maar €2,99. Ook deze is er in verschillende kleuren.

Houten kistjes

Deze houten kistjes horen niet bij deze nieuwe collectie, maar toch heb ik er een foto van gemaakt. Hoe leuk zijn deze kistjes namelijk boven de commode aan de muur?! Of waarom verf je hem niet, doe je er wat luiers in en zet je deze op de commode?

Er zijn talloze leuke dingen mee te doen, ook in de baby- of kinderkamer!

Wat vind je van deze nieuwe collectie? Laat het me weten in de comments hieronder.

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

3 Reacties

  1. 20 januari 2019 / 21:25

    Dat meetlint heb ik inderdaad gekocht, super leuk!<3

  2. prscll
    1 februari 2019 / 15:44

    Ik heb de kapstok en meetlat gekocht. Dit weekend gaan we mijn zoontje zijn kamer opknappen. Hij is gek van dieren dus je weet het thema al 😉 Net een leuk kleed bij de h&M besteld met opbergmand. Ik heb er zin in!

    btw: Get well soon, je wordt gemist hier zonder je blogs.