Home + Action Musthaves | Traktatiedoosjes van o.a. Paw Patrol en Shimmer & Shine!

Action Musthaves | Traktatiedoosjes van o.a. Paw Patrol en Shimmer & Shine!

Gisteren deed ik een rondje Action. Ik was er al heel vroeg, zo rond 9.05 uur en was er alleen. Dat is blijkbaar hét recept om er even op je gemak rond te lopen en eens echt goed te kijken naar wat er allemaal in de schappen ligt. Ik vond er zoveel leuks dat ik spontaan een idee kreeg. Ik heb heel veel blogs geschreven over de Action met verschillende shoplogs, maar omdat ik nu zoveel verschillende dingen zag besloot ik deze te verdelen in drie categorieën; traktaties/verjaardagen, woonaccessoires en kinderkamer musthaves. Ik maak dus drie afzonderlijke blogs met daarin alle leuke spulletjes die ik tegenkwam bij Action. Deze drie blogs komen nu alle drie achter elkaar online zodat jij alleen maar de blog aan hoeft te klikken die jij het leukst vindt. Of alle drie natuurlijk 😉 In deze laat ik je de te gekke traktatiedoosjes zien van onder andere Paw Patrol en Shimmer & Shine. Dat wordt een echte budget traktatie!

Traktatiedoosjes

Het is ieder jaar een hele struggle om weer een leuke traktatie te bedenken voor je kind. Allereerst vraag je wat de wensen zijn van je kind. Daarna houd je rekening met de wensen van school (bijvoorbeeld een gezonde traktatie) en wij houden ook altijd rekening met eventuele allergieën. Vervolgens bedenk je er een thema bij. Alhoewel, hier is dat van tevoren al helemaal bedacht door Milan en hoef ik het “alleen maar even” te maken. Let vooral op het woordje ‘even’. Want ‘even’ duurt het namelijk nooit. Ik maak er altijd een hele happening van waardoor ik twee dagen van tevoren al aan het knutselen ben.

Met deze traktatiedoosjes hoeft dat niet meer, want de doosjes zijn kant en klaar dus je hoeft er alleen nog maar wat in te doen! Een doosje rozijnen, een snoepje of wat dan ook, maar daarna ben je wel klaar!

Er zijn verschillende varianten waaronder deze van Paw Patrol (voor zowel jongens als meisjes) en Shimmer & Shine. Daarnaast zijn er ook unicorn en Disney doosjes. Als je deze in een grote mand doet staat het al heel feestelijk!

De doosjes zijn verpakt per 8 en een pakje kost maar €0,75!

Staande folieballonnen

Dit heeft niet zoveel te maken met traktaties, maar wel met een kinderverjaardag dus deze te gekke staande folieballonnen wilde ik ook nog met jullie delen. Er is zelfs een lama, die wil ik ook! Alle folieballonnen kosten €1,32 per stuk!

Wat vinden jullie van de traktatiedoosjes en de folieballonnen? Laat het me weten in de comments hieronder.

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

8 Reacties

 1. 20 januari 2019 / 08:33

  Leuk, deze 3 blogs! Ik lees ze alle 3. De traktatie doosjes kocht ik vorige week, met emoticons erop. Onze 5 jarige mocht trakteren bij de gastouder. Heel eenvoudig maar toch vrolijke doosjes met wat lekkers erin.

 2. Marina
  20 januari 2019 / 09:40

  Die dino ga ik zeker halen voor mijn zoontje verjaardag

 3. Lizet
  20 januari 2019 / 11:29

  Heel erg leuk! Denk dat ik dit jaar voor de doosjes ga, nu nog een gezonde traktatie voor erin bedenken.

  • Ramona
   20 januari 2019 / 12:46

   Ik ga zekers de unicorn halen en de ballon van unicorn en hebben ze ook iets van flamingo of niet

   Ramona

 4. Christine
  22 januari 2019 / 16:31

  Super bedankt voor de tip, Marisca!
  Mijn dochter wordt over twee weken 4, dat betekend afscheid van het kdv en trakteren op school!
  De doosjes van Paw Patrol heb ik in het roze gekocht (de unicorn vond ik leuker maar was er helaas al niet meer) en daarbij een doosje met stickers van Paw Patrol. De doosjes zijn per 6 voor €0,99 en zijn ter grootte van een rozijnen doosje en bevatten 24stuks. Dochterlief is gek op stickeren en wat is er dan leuker dan stickers te trakteren?! Daarnaast gaat er ook nog iets lekkers in. Voor het kdv zijn dat doosjes rozijntjes en voor school doosjes smarties. Het traktatiebeleid verschilt nogal: bij het kdv enkel zo gezond mogelijk, op school mag het gezond zijn, maar ook minder gezond, want een traktatie mag om te snoepen zijn.. Dat laatste dan wel klein, mij lijkt een doosje smarties een prima formaat voor vierjarigen ?
  Ook heb ik vanmorgen (de laatste!) Unicorn folie ballon uit het schap gepakt ?
  En superleuke kaarsjes voor in de taart, papieren decoratie en doorzichtige ballonnen met daarin confetti..
  Echt leuk voor de verjaardag kunnen slagen dus!
  Nogmaals dank!!

 5. Vivian
  24 juni 2022 / 15:24

  Superleuk!
  Zouden ze de doosjes nog hebben bij de action?