Home + De Action Kerstboom is weer van zolder gehaald!

De Action Kerstboom is weer van zolder gehaald!

Precies een jaar geleden schreef ik een blog over de kerstboom van Action en ik had geen flauw idee wat dat teweeg zou brengen toen ik het schreef. Dit was een hit en werd zelfs afgelopen zomer nog best goed gelezen haha. Toch vroeg ik mij wel af of hij dit jaar ook weer goed uit de doos zou komen.

Vorig jaar kocht ik deze boom voor €29,95 en dat is voor een boom van 180 cm natuurlijk een koopje. Goedkoop was zeker geen duurkoop, want hij was echt heel mooi. Maar is hij dat nog steeds? Ik was stiekem best een beetje bang dat hij misschien alsnog heel erg uit zou vallen als ik hem uit de doos zou halen, dat kan toch?

Maar niets was minder waar, want de boom staat er weer net zo mooi bij als vorig jaar!

Het verhaal van de boom kunnen jullie nog terug lezen en daarom leek het mij leuk om te vertellen wat er dit jaar in de boom hangt. Ik heb een landelijk interieur en wilde ook een landelijke boom. Ik geloof dat dat wel gelukt is ?

Dit is de boom zodra hij eenmaal staat, hij is nog steeds heel mooi vol! De lampjes kunnen erin.

De lampjes hebben we al heel wat jaren, ik weet niet waar deze vandaan komen. Ik had voor de zekerheid nog wel een snoer bij Action gekocht, maar heb deze toch niet nodig gehad. Ik hang de lampjes nooit netjes in een rij, dat vind ik persoonlijk niet zo leuk. Wat ik wel doe is even mijn ogen dichtknijpen en dan zie je precies of de lampjes er goed verdeeld in zitten.

De basiskleuren zijn grijs en wit en gecombineerd met hout. Als je goed kijkt zie je houten hangers in de vorm van huisjes. Deze heb ik gekocht bij Xenos. Ook zijn er houten schijfjes met daarop een print van een ster. Ook deze kocht ik bij Xenos, maar je kunt ze natuurlijk ook heel makkelijk zelf maken. Alle andere grijs/witte hangers (de pakjes, hartjes en stoffen hangers) met ruitjes en stippen heb ik eerder al gekocht bij IKEA. En voor een beetje kleur en als klein grappig kerstdetail (tenminste, dat vind ik hoor), heb ik er rood/witte cupcakes in gehangen.

Verder zit mijn Volkswagen busje er weer in. Hij is van Action en ik heb er vorig jaar een Riviera Maison logo opgeplakt. Ik knipte deze uit van een stuk lint dat ik had. Tikkeltje hysterisch, maar wel een stuk goedkoper dan een echte 😉

Ik hou van Parijs. Zo hangt er al jaren een groot schilderij van de Eiffeltoren boven mijn eethoek, maar heb ik ook een Eiffeltoren in de boom. Deze is wel van Riviera Maison, hij is leuk hè?

Milan mocht de ster als laatste bovenin hangen en de Kerstboom staat weer! Wij zijn er klaar voor: Kerst 2015, here we come!

liefs-marisca-mamablogger-mama blogger-

 

 

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

6 Reacties

 1. 7 december 2015 / 08:46

  Dit is echt een hele creatieve kerstboom, en ik kan niet geloven dat hij van de Action is. Super mooi!

  xx

 2. Reb
  8 december 2015 / 09:06

  Jaaa, op jouw aanraden heb ik de kerstboom ook gehaald bij de Action. Dit jaar kost hij 20 euro. Een hele mooie boom!

 3. Stacey
  10 november 2016 / 10:31

  Wowwiee! Echt een superduper leuke boom! Wat leuk dat je Milan de ster in de boom hebt laten hangen, goed bezig!

  Ik volg je blog nu al een tijdje maar dit is pas m;n eerste reactie! Eerst las ik in m;n eentje, maar inmiddels kijken de jongens op kantoor ook mee! #workingmom

  Ga zo door en een hele fijne kerst!

  Lots of love!!

  • 11 november 2016 / 20:15

   Ah, wat onwijs lief, dankjewel! En de groetjes aan iedereen op kantoor 😉