Home + Action beauty adventskalender 2021, Spa Exclusives

Action beauty adventskalender 2021, Spa Exclusives

Nog 100 dagen tot Kerst en in het artikel dat zojuist verscheen schreef ik wat je de komende periode kunt verwachten op Mamablogger. Om de daad maar meteen bij het woord te voegen, laat ik je meteen de nieuwe Action beauty adventskalender zien. Het is een adventskalender van hun eigen Spa Exclusives lijn. Vorig jaar was de kalender verpakt in een te gekke verpakking die leek op een winkelcentrum. Dit jaar is hij meer kerst: mooi groen en goud. En dat komt goed uit, want zijn we allemaal niet heel erg toe aan een op en top Kerst?

Action beauty adventskalender 2021

Hij is mooi hè? Het thema van dit jaar is ’think outside the box’. Dat moeten we misschien sowieso wat vaker doen, maar ik weet nog niet hoe zich dat vertaalt naar deze adventskalender. Misschien zit het in de geuren van de items die erin zitten.

Zoals in iedere adventskalender vind je 24 vakjes waarmee je aftelt naar Kerst. In het ene vakje zit een verzorgingsproduct, maar in het andere vakje kan iets anders zitten zoals een nagelvijl of scrunchie. Ben je nieuwsgierig naar wat er precies in zit, scrol dan even naar beneden…

Wat zit in de Action beauty adventskalender van 2021?

 1. Douchegel 50 ml
 2. Gezichtsreiniger 30 ml
 3. Gezichtsscrub 50 ml
 4. Bodyscrub 50 ml
 5. Teenspreiders
 6. Nagelriemschuiver
 7. Voetcrème 50 ml
 8. Shampoo 50 ml
 9. Conditioner 50 ml
 10. Srunchie
 11. Body lotion 50 ml
 12. Gezichtsmasker 8 ml
 13. Badkristallen 40 gram
 14. Badroos 4 gram
 15. Zeep 20 gram
 16. Lippenbalsem 10 gram
 17. Badbruisbal 30 gram
 18. Voeten Badbruisbal 30 gram
 19. Slaapmasker
 20. Dagcrème 30 ml
 21. Badbruistablet 75 gram
 22. Handcrème 30 ml
 23. Nagelvijl
 24. Body mist 30 ml

Zoals je ziet is de kalender gevuld met grote verpakkingen. Dat is fijn, want dat betekent dat je echt waar krijgt voor je geld. Ook is het fijn dat er voor iedereen leuke producten in zitten waar je echt wat aan hebt en dat voor een budget prijs:

Deze nieuwe Action beauty adventskalender kost €11,95.

Ik vind hem iedere cent waard. Het maakt dat ieder budget kan genieten van fijne producten met een luxe uitstraling en het is nog een leuk bedrag om cadeau te geven.

Tip!

Vorig jaar maakte in met spulletjes uit de adventskalender juffentraktaties waarmee Milan de klassen rond ging tijdens zijn verjaardag. Ik had er voor de zekerheid ook nog wat anders in gedaan, maar deze cadeautjes gingen volgens hem het hardst en de reacties waren heel leuk. Dit waren de cadeautjes van vorig jaar:

Dit ziet er toch onwijs feestelijk uit?! 

Let op: adventskalenders zijn razend populair en vliegen vaak de winkels uit. Dat geldt ook voor de Action beauty adventskalenders. Mocht je er eentje willen, wacht dan niet te lang, anders grijp je misschien mis.

Oké, ik denk dat ik vandaag een lekker startsein heb gegeven. Kom maar op met die feestdagen!

liefs

 

 

 

Mode NajaarMode Najaar

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *