Home + Birthday Boys | De nieuwe verjaardagsfoto’s van de jongens!

Birthday Boys | De nieuwe verjaardagsfoto’s van de jongens!

Over precies een maand is Floris jarig en de dag erna is Milan jarig. Ze worden 4 en 11 en tellen al af naar hun verjaardagen. Wij ook, want iedereen die mij een beetje kent of volgt weet dat ik altijd helemaal los ga op verjaardagen. Sowieso op feestjes en feestdagen haha. Ik ben zo’n moeder die het heerlijk vindt om traktaties in elkaar te knutselen en die iedere gelegenheid aangrijpt om het huis te versieren. Patrick heeft dat een stuk minder ?. Maar goed, van de verjaardagen van de jongens maak ik ook altijd een feestje en één van de dingen dat inmiddels een traditie is geworden, is het maken van verjaardagsfoto’s.

Waarom verjaardagsfoto’s?

Ik heb geen idee waar dit vandaan komt. Het is in deze tijd misschien normaler dat ouders kleine fotoshoots doen met hun kinderen omdat je altijd een camera bij de hand hebt. Bij mij is het begonnen toen Floris 1 jaar werd en ik voor het eerst een uitnodiging maakte voor de verjaardagen van twee kinderen. Hiervoor wilde ik een toffe foto hebben van beide jongens.

Ik stylde (is dat een woord?) thuis een hoekje en vond dat zo leuk dat ik mij voornam dat het jaar erop weer te doen. Toen deed ik het echter niet thuis, maar maakte ik de foto’s op het GOUDAsfalt terrein in Gouda. Een onwijs toffe plek die iedere keer als je er komt weer anders is. Stoer, industrieel en de perfecte locatie om foto’s te maken. Inmiddels is dit de derde keer dat we daar foto’s hebben gemaakt en ik vind ze weer heel gaaf geworden!

Leuk om te zien: ik zet hieronder, per kind, de verjaardagsfoto’s van de afgelopen jaren naast elkaar. Dan zie je meteen hoe waardevol dit is.

De verjaardagsfoto’s van Milan

Bij een stoere tiener horen stoere foto’s en die kun je op dit terrein echt perfect maken. Het weer was precies goed en in no time hadden we zijn foto’s gemaakt. Hij vindt het nu nog oké, maar ik kan mij zomaar voorstellen dat ‘ie dit volgend jaar niet meer wil. Helemaal prima natuurlijk. Misschien zijn de foto’s daarom extra waardevol. Ik vind dit echt te gekke foto’s geworden! ❤️

Terugblik van de afgelopen vier jaar (Milan)

Hoe gaaf is het om deze foto’s bij elkaar te zien?! De eerste foto maakten we in 2018, hij werd 9 in 2019 (toen maakten we voor het eerst de foto’s op GOUDAsfalt), vorig jaar maakten we hem bij dezelfde container en dit jaar stond diezelfde container er nog steeds. Ik vind het een toffe terugblik!

De verjaardagsfoto’s van Floris

Ook met deze foto’s ben ik heel erg blij. Het eindresultaat is te gek! Hoewel ik echt geen fotograaf ben en er misschien wel heel veel op de foto’s is aan te merken, vind ik het vooral heel toffe foto’s geworden. Voor ons zijn ze in ieder geval heel erg waardevol!

Terugblik van de afgelopen vier jaar (Floris)

Wauw, ik word hier echt heel blij van. Wat is dit toch leuk om te zien ?.

Foto’s van hen samen en sfeerfoto’s

Het enige dat we voor deze foto’s nodig hadden waren folieballonnen, honeycomb cupcakes (beiden HEMA) en je telefoon of camera. Tip: als je dit gaat doen, neem dan een extra set folieballonnen mee. Er kan er namelijk altijd één kapot gaan. Je kunt eventueel ook gewone ballonnen meenemen. Meer zou ik niet doen als je al een gave omgeving hebt.

Nadat de foto’s van de jongens klaar waren hebben we nog wat sfeerfoto’s gemaakt zoals de onderste drie. We waren er toch en misschien kan ik die nog gebruiken voor Mamablogger.

De uitnodiging

Uiteindelijk gebruikten we de foto’s voor de uitnodigingen. Ik vond bij Kaartje2go (geen spon) een kaart met folieballonnen waar ik zelf foto’s in kon plaatsen. Ik heb nu een screenshot gemaakt waardoor de afbeelding niet zo scherp is. In het echt is dat natuurlijk wel het geval.

Wat vinden jullie van de verjaardagsfoto’s? Maken jullie ook ieder jaar foto’s? Klets mee in de comments of op social media.

liefs

 

 

 

MobileMobile

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *