Home + Achter de schermen bij Mamablogger | Blogger meeting bij BOTI!

Achter de schermen bij Mamablogger | Blogger meeting bij BOTI!

Steeds vaker krijg ik de vraag hoe dat nu zit met dat bloggen. Logisch, want voor veel mensen is het heel abstract. Die zien alleen maar wat je krijgt en doet en die zien niet wat je er allemaal voor moet doen. Ja, een “artikeltje” schrijven en dan is het klaar. Toch? Ik kan het mensen ook niet kwalijk nemen dat ze dat denken, want dat is wat men ziet. En dat is precies waarom ik dat een klein beetje open wil breken door af en toe te laten zien hoe dat achter de schermen werkt.

Niet alleen om te laten dat bloggers echt heel hard werken en ook veel onkosten hebben (nee, we krijgen lang niet alles vergoed ;-)), maar ook omdat het een groot deel van mijn leven is en ik jullie daarin mee wil nemen.

In deze eerste ‘achter de schermen…’ neem ik je mee naar de blogger meeting bij speelgoeddistributeur BOTI in Apeldoorn!

Blogger meeting bij BOTI!

Je hebt vast nog nooit gehoord van BOTI, maar je hebt vast wel gehoord van K’nex, Little Live Pets, Pom Pom Wow, Spirograph en Qixels. Dit speelgoed vind je bij de grote, bekende speelgoedwinkels en de kans is groot dat deze na de feestdagen ook bij jullie thuis te vinden zijn. Dit is namelijk razend populair speelgoed en dat speelgoed komt bij BOTI (Big On Toy Innovation) vandaan!

Veel bedrijven werken samen met bloggers die hun producten reviewen (ik ook) en daar een artikel over schrijven. Mamabloggers testen bijvoorbeeld met grote regelmaat speelgoed en schrijven daarna een eerlijke review waar we andere ouders weer mee hopen te helpen. We willen namelijk niet alleen inspireren, maar ook informeren. Welk speelgoed is hip, duurzaam, geschikt voor een bepaalde leeftijd etc. Dit verwerken wij allemaal in een artikel.

Bij veel bedrijven verloopt het contact via de mail, maar BOTI wilde het anders aanpakken en nodigde de bloggers/vloggers waarmee zij samen willen werken uit voor een persoonlijke kennismaking in de vorm van een meeting.

Patrick en Milan mochten ook mee dus reden we zaterdagochtend vroeg richting Apeldoorn.

Veel informatie en een walhalla voor de kinderen!

We waren er op tijd en werden ontzettend gastvrij ontvangen. Er was heel veel te eten en te drinken en ook de kinderen werden verwend. De sfeer was goed en even later werden de bloggers en vloggers meegenomen naar de showroom van BOTI waar we een presentatie kregen.

De presentatie was informeel en gezellig en het was leuk de andere bloggers weer te zien. De kinderen en de vaders vermaakten zich ondertussen met elkaar, het lekkere eten en het speelgoed.

Ik had nooit zo’n goed beeld bij wat een speelgoeddistributeur nu precies doet, maar ook ik ben zeker wat wijzer geworden.

Daarna kregen we informatie over het speelgoed en kregen we meteen een goed beeld van wat er komen gaat en wat hip is op het gebied van speelgoed. We mochten alvast wat meenemen voor reviews (helemaal niet vervelend) en kunnen dus aan de slag.

Wat leuk is aan BOTI is dat zij een actieve samenwerking willen en echt de verbinding zoeken met bloggers en vloggers. Dit zien we niet vaak bij bedrijven. Ik heb er dan ook echt zin in!

Is je nieuwsgierigheid al gewekt na het zien van al dit speelgoed? Mooi, want je zult er de komende tijd meer over lezen. We gaan tenslotte richting de feestdagen 😉

Hoe vond je het om eens achter de schermen te kijken en te lezen hoe zoiets in elkaar steekt? En is er nog iets wat je zelf graag zou willen weten of zou willen zien? Laat het me vooral weten in de comments hieronder.

Liefs, Marisca

Is IsBewaren

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 Reactie

  1. 21 oktober 2016 / 14:54

    Interessant zo’n kijkje achter de schermen. En het lijkt me voor de kinderen ook een erg leuk uitje. Die boffen maar met een mamablogger.