Home + Achter de schermen | Alles over perspakketten en een gave unboxing van een pakket

Achter de schermen | Alles over perspakketten en een gave unboxing van een pakket

Inmiddels blog ik ruim zeven jaar en nog steeds met heel veel plezier. Natuurlijk gaat het de ene week lekkerder dan de andere week, maar ik vind het nog steeds heerlijk en denk nog niet aan stoppen. Wat begon als een hobby is inmiddels mijn bedrijf met een leuk extra inkomen. Maar dat niet alleen. Wat dacht je van alle gave dingen die we meemaken en mee hebben gemaakt dankzij Mamablogger? Het speciale gevoel als je ergens voor wordt uitgenodigd of opeens een tof perspakket opgestuurd krijgt. Vlak voor de vakantie kregen we heel wat toffe perspakketten. Zo kregen we onder andere een Chromebook (!), maar daarover later meer. Ook kregen we een heel thuiswerk pakket en die wil ik aan jullie laten zien.

Ik hoefde hier geen artikel over te schrijven, maar vind dit nog steeds zo speciaal dat ik deze graag aan jullie laat zien. Een leuk kijkje achter de schermen van Mamablogger!

Waarom perspakketten?

Bedrijven, merken en pr-bureaus sturen vaak perspakketten om je kennis te laten maken met nieuwe producten en/of merken. De ene keer mailen ze van tevoren om je adres te vragen en om te vragen of je het pakket wel wilt ontvangen en de andere keer staat de postbezorger voor de deur en weet je van niets.

Soms trekt een merk of pakket mij niet en wijs ik deze vriendelijk af. Andere pakketten wil ik wel vrijblijvend ontvangen, maar dan alleen als we er ook echt iets mee kunnen. Anders is het zonde en niet zo milieubewust.

Dit pakket sprak mij meteen aan omdat het een thuiswerkpakket is en het ziet er wel naar uit dat we voorlopig nog wel thuis blijven werken.

Unboxing!

Zo kwam het pakket binnen. Gevuld met vijf essentials om je home office gezelliger en functioneler te maken. Het pakket bevatte de volgende vijf items:

  • Devolo WiFi versterkers t.w.v. €199,90
  • Een hangplantje met de tekst ‘hang in there’
  • Een maandplanner
  • Te gekke en fijne pennen
  • En een blauw licht filter bril (ideaal wanneer je veel achter de computer zit)

Een heel fijn en handig pakket dat zeker van pas komt met het vele thuiswerken. Het was echt een feestje om dit uit te pakken!

Zoals ik al zei, het blijft bijzonder dit soort mooie perspakketten te krijgen. Het zijn de kersen op de taart. Ik hoop dat je het weer een leuk kijkje achter de schermen vond!

Tip: denk je er zelf ook over om te gaan bloggen en wil je uiteindelijk ook geld verdienen met je blog en perspakketten als deze ontvangen? Bestel dan mijn e-book waarin ik je alle ins en outs vertel over bloggen en hoe je geld kunt verdienen met bloggen.

liefs

 

 

 

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

 

 

 

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *