Home + 5x deze toffe meubels kun je maken van steigerbuizen

5x deze toffe meubels kun je maken van steigerbuizen

Oktober is woonmaand en daar besteed ik graag aandacht aan op Mamablogger. Dit keer met een superleuk onderwerp: steigerbuizen. Je denkt er misschien niet meteen aan, maar wist je dat je hier te gekke van meubels mee kunt maken? En ben je zelf niet zo handig? Pat en ik zijn dat ook niet, dus wij kijken meteen of we het kunnen bestellen haha. Gelukkig kan dat door middel van een bouwpakket. Kijk, dat kunnen wij gelukkig wel ?.

Ik kende heb ze weleens gezien: meubels van steigerbuis, maar mij nooit gerealiseerd dat het steigerbuizen waren en dat je er meer mee kan dan bijvoorbeeld het maken van een kapstok. Ik laat je mijn vijf favorieten hieronder zien:

1. De kapstok

De kapstok van steigerbuizen kennen we dus wel. Deze is erg praktisch vanwege de lage haken. Ideaal met kinderen. Deze kapstok biedt ruimte, maar neemt door de slanke buizen weinig ruimte in beslag. Handig wanneer je een lange, smalle gang hebt.

2. Bijzettafel

Deze is favoriet, want hoe gaaf is deze bijzettafel?! Niet alleen leuk in de woonkamer, maar ook in een stoere tienerkamer of werkkamer. Het is dat ik er geen ruimte voor heb, anders had ik het zeker wel geweten ?.

3. Bureau

Ik blij even bij de werkkamer en tienerkamer, want ook dit bureau is perfect in beide kamers. Lekker ruim en tijdloos, want deze stijl kan eigenlijk altijd.

4. Eettafel

Bij een eettafel is het ook heel tof om steigerbuizen te gebruiken. Zeker wanneer je een industrieel interieur hebt. Ik krijg hier een ‘loft gevoel’ bij. Super sfeervol in ieder geval. Het voordeel van een dergelijke tafel is dat er veel verschillende stoelen bij passen. Handig!

5. Tuinset

Het seizoen is inmiddels wel voorbij en dat betekent dat we de tuin winterklaar gaan maken. Dat wil niet zeggen dat je de tuin niet gezellig kan maken. Wij hebben de boel inmiddels gesnoeid en hebben het opgeleukt met bolchrysanten en pompoenen. Met Kerst willen we nog een kerstboom neerzetten. Met een tafel als deze kun veel leuks doen met de tafelklem erboven. Ook de tafel zelf kun je iets leuks neerzetten dat past bij het seizoen. Zo blijft de tuin het hele jaar door gezellig.

Zo zie je maar welke leuke dingen je kunt doen met steigerbuizen. Welke is jouw favoriet?

liefs

 

 

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *