Home + 10 cadeaus onder de €10,- voor tienerjongens

10 cadeaus onder de €10,- voor tienerjongens

Deze week zijn onze beide jongens jarig (vandaag is Milan jarig!) en over vier weken komt Sinterklaas in het land. Dure tijden dus waar we op financieel gebied al rekening mee hebben gehouden. Dat betekent niet dat we zomaar alles kopen. We hebben een budget waar we ons aan willen houden en met schoencadeaus maken we het ook niet bont. Maar waar je voor kleuters meer keuze hebt, is het voor tienerjongens nog een behoorlijke uitdaging om leuke cadeaus te vinden. Toch vond ik 10 cadeaus onder de €10,- voor deze tienerjongens.

1. Auto Magazine

Carspotten is tegenwoordig een heel ding net als YouTubers die de ene na de andere dure auto kopen. Niet zo gek dat tieners daarom ook erg geïnteresseerd zijn in deze ‘supercars’. Milan maak je dan ook heel erg blij met auto magazines. Vooral wanneer het een speciale uitgave is over een bepaald merk.

2. Cadeaukaart games

Hier maak je volgens mij iedere jongen blij mee: een cadeaukaart voor games zodat er weer wat kan worden aangeschaft in die games.

3. Pokémonkaarten en verzamelmappen

De Pokémonrage is helemaal terug van weggeweest. Pokémon kaarten staan hoog op de wishlist van Milan en hebben we al gekocht als schoencadeaus. Hij heeft ze ook gevraagd voor zijn verjaardag. Hiermee kun je de plank eigenlijk niet misslaan. Verder kun je er een verzamelalbum bij kopen, maar als het cadeautje wat meer mag kosten, kun je voor 5 december of onder de kerstboom ook gaan voor bijvoorbeeld een Pokémon Booster Box. Pokémonkaarten zijn overigens een goede investering, want de kaarten kunnen later heel wat waard zijn.

4. Een tof boek

In deze periode (zeker rond de Kinderboekenweek) heb je leuke boekaanbiedingen. Hier zitten echt te gekke boeken bij, ook voor wat oudere kinderen.

5. Snoep

Misschien niet een cadeau waar je meteen aan denkt en nee, het is ook niet het meest gezonde cadeau, maar je maakt een tienerjongen hier wel heel blij mee. Zeker wanneer het speciaal snoep is zoals Amerikaans snoep die je ook weleens ziet in challenges op bijvoorbeeld TikTok en YouTube.

6. Klein spelletje

Denk aan Uno of Yahtzee. Superleuk tijdens het weekend. Wat lekkers erbij op tafel en die jongens vinden dat echt nog wel gezellig hoor!

7. Een bioscoopbon

Met vrienden naar de bioscoop is natuurlijk supertof. Je kunt een bioscoopbon ook heel leuk inpakken met popcorn en een popcornbak.

8. Een koptelefoon

Nee, het is niet de meest dure, maar een budgetkoptelefoon doet het ook prima. Handig tijdens het gamen!

9. Accessoires voor een spelcomputer

Dat brengt mij op het volgende punt, want wat dacht je voor accessoires voor de spelcomputer? Een standaard voor de koptelefoon, een houder voor de consoles, maar bijvoorbeeld ook een mok zodat je altijd drinken binnen handbereik hebt. Er is zoveel leuks te vinden!

10. Geld

En tot slot geld. Ik snap dat het niet het meest leuke cadeau is om te geven, maar op een gegeven moment komen ze op een leeftijd waarop je ze daar heel blij mee maakt. Juist wanneer er wordt gespaard voor iets duurders.

Ik hoop dat ik je van wat inspiratie heb kunnen voorzien!

liefs

 

 

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 Reacties

  1. Christine
    18 oktober 2022 / 05:11

    Van harte gefeliciteerd vandaag ook met Milan! Leuk lijstje ook met kleine cadeaus voor een verjaardagsfeestje ? lijkt me inderdaad steeds lastiger bij het ouder worden, maar je hebt er een leuk lijstje van gemaakt!