Home + 5 redenen om de softshell-jumpsuits van iELM te kiezen

5 redenen om de softshell-jumpsuits van iELM te kiezen

Hier volgen 5 redenen om de softshell-jumpsuits van iELM te kiezen en lid te worden van de community met coole kinderen en moeders.

Wind- en regenbestendig materiaal

Softshell is een waterafstotend en windbestendig materiaal dat vocht verwijdert. Jumpsuits die gemaakt zijn van dit materiaal worden voornamelijk gebruikt tijdens de herfst en lente, maar kunnen ook worden gedragen bij koud weer in combinatie met andere kledinglagen. Het materiaal is ook gevoerd met fleece en houdt lichaamswarmte vast, wat zorgt voor thermisch comfort. Al deze kenmerken maken softshell-overalls de ideale kledingstukken voor een dag vol plezier voor de kleintjes.

De overalls hebben een comfortabele pasvorm

Met lange ritsen en vloeiende lijnen zijn overalls de perfecte outfit voor buitenactiviteiten. Ze bieden een hoge mate van comfort vergeleken met andere outfits. Ze zijn ook veel gemakkelijker te dragen en geven kinderen de onafhankelijkheid die ze nodig hebben om de wereld om hen heen te ontdekken, onder gecontroleerde omstandigheden. iELM-overalls bieden bescherming voor de kin en worden niet behandeld met gevaarlijke stoffen, zodat de kleintjes veilig zijn wanneer ze ze dragen.

De producten zijn aanpasbaar

We weten allemaal hoe blij kinderen ervan worden wanneer ze spullen krijgen die speciaal voor hen zijn gemaakt. Daarom biedt iELM de mogelijkheid om de kleding voor de kleintjes te personaliseren. Wanneer je kleding uitkiest voor je kind, kun je een bericht toevoegen op de jumpsuit. Dat kan een leuke quote zijn of zelfs de naam van het kind. Zodoende heeft elke ouder verschillende mogelijkheden om de personaliteit van zijn of haar kind te laten zien aan de wereld. Het personaliseren van de overalls is een aanvullende service waar veel mensen voor kiezen, vooral wanneer ze een speciaal cadeau willen maken en de kleintjes willen verrassen.

Aangepast materiaal met reflecterende tekst

Omdat kinderoveralls voornamelijk in de lente en herfst worden gedragen, wanneer de zon sneller ondergaat, is het belangrijk om kleding te kiezen die je kleintje ook beschermt bij minder mooi weer. Softshell-overalls van iELM gebruiken reflecterende materialen voor personalisatie. Daardoor is de avondwandeling met je kind een stuk veiliger en voel je je als ouder geruster door de dag heen, wanneer je kleintje naar buiten rent om te gaan spelen.

Levendige kleuren en kleurrijke prints

iELM combineert de creativiteit en speelse geest van kinderen en biedt verschillende opties als het gaat om het ontwerp en de modellen van overalls. Van het brede scala aan beschikbare kleuren tot patronen met bloemen, dinosaurussen of andere grappige printjes, ze leggen de persoonlijkheid van kinderen perfect vast en geven wat inspiratie aan de kleintjes. Binnen het iELM-assortiment kun je ook overalls met eenvoudige patronen vinden, geschikt voor mensen die meer van minimalisme houden.

iELM combineert al deze kenmerken en maakt kinderkleding in stijlen die net zo divers zijn als de persoonlijkheden van de kleintjes. Van felgekleurde en speelse overalls tot eenvoudige, effen gekleurde overalls; elke ouder vindt iets wat bij zijn of haar kind past.

liefs

 

 

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Deel op:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *