Home + 20x dit koop ik alleen bij Action

20x dit koop ik alleen bij Action

Ken jij iemand die nog nooit iets heeft gekocht bij Action? Ik niet hoor, sterker nog, ik kom er zelf ook best vaak en door de jaren heen heb ik een soort lijstje ontwikkeld met spullen die ik alleen bij Action koop. Ik besloot eens een lijstje bij te houden, met de dingen die ik standaard bij Action koop. Het zijn er 20 en ik ben benieuwd of daar iets bij zit wat jij er ook altijd shopt.

 1. Kwasten en rollers
  Tja, als we gaan verven (dat hebben we de afgelopen periode veel gedaan en er staat de komende periode ook nog het nodige gepland), haal ik de kwasten en rollers bij Action. Veel goedkoper dan in de bouwmarkt.
 2. Schuurpapier
  In het verlengde van de kwasten en rollers. Ook dit scheelt veel geld.
 3. Plastic bekertjes
  Als we een verjaardag hebben of lekker gaan barbecueën, dan shop ik daar altijd plastic bekertjes. Gewoon omdat ze handig zijn.
 4. Schoonmaakspullen
  Een keer in de zoveel tijd shop ik bij Action een grote voorraad schoonmaakspullen. Ze zijn goed en goedkoop dus ideaal!
 5. Handgel, doucheschuim, deo, shampoo etc. 
  Tja, volgens mij ben ik wat dit betreft niet de enige. Vooral de handgel is hier favoriet.
 6. Uitdeelcadeautjes
  Altijd handig, Action heeft van alles in huis voor leuke uitdeelcadeautjes. Bijvoorbeeld voor een feestje of de avondvierdaagse. Ook hebben ze heel leuke traktatiezakjes.
 7. Cadeaupapier
  Voor Sinterklaas, Kerst, een verjaardag, you name it, maar ik haal het cadeaupapier bij Action.
 8. Gekleurde envelopjes om geld cadeau te doen
  Wist je dat Action superleuke gekleurde envelopjes heeft met een printje? Ik heb ze standaard in huis om geld in te doen voor een verjaardag of als ik ergen aan mee moet betalen. Ook gebruik ik ze voor een onverwacht kaartje of briefje.
 9. Letterborden om cadeau te doen
  Action verkoopt heel leuke, kleine letterborden voor een paar euro. Zet hier een leuke tekst op en je hebt het ideale cadeau (ook leuk om cadeau te doen aan de juf!)
 10. Spullen voor de juffenbedankjes
  Ik bedenk voor Mamablogger ieder jaar nieuwe, originele juffenebedankjes en de meeste van de spullen die ik daarvoor gebruik komen van Action.

 11. Kit, muurvuller en dat soort dingen
  Als we dat soort dingen nodig hebben, rijden we eerst naar Action. We hebben nooit klachten gehad hierover.
 12. Lampjes
  Of het nu kleine LED lampjes zijn voor in de badkamer of van die mooie globes voor in de woonkamer, we shoppen ze er altijd.
 13. Vuilniszakken
  Ik koop altijd heel grote vuilniszakken. Groter dan onze prullenbak. Het is een tic, maar ik vind dat gewoon heel fijn. Ook die koop ik bij Action en dan kunnen we weer even vooruit.
 14. Bifi worstjes
  Ik koop ze nooit, maar als ik bij Action ben kan ik ze niet laten liggen. En zijn ze zo op…
 15. Schriften
  Ik vind altijd wel een excuus om schriften en notitieboekjes te kopen. Ik heb er altijd wel een bestemming voor.
 16. Witte t-shirts en longsleeves voor Milan
  Veel jongenstruien hebben van die wijde halzen. Ik vind dat echt enorm lelijk en wil er altijd een kraagje onder hebben. De ene keer is dat een blouse of polo, maar ook heel vaak gewoon een wit shirtje of longsleeve. Deze zitten mooi strak en blijven heel erg mooi, aanrader!
 17. Glazen en kopjes
  Afgelopen week hebben we een Nespresso apparaat gekocht en daar wilde ik graag van die mooie, lange Latte glazen bij. Met bijpassende lange lepels natuurlijk. Als er wat stuk gaat, shop ik ze daar.
 18. Bordjes voor in de moestuin (en andere moestuin benodigdheden)
  In de moestuin hebben we allemaal kleine krijtbordjes staan met daarop wat er in de grond zit. Die kopen we altijd bij Action.
 19. Katoendraad voor de DIY regenbogen 
  Een tijdje terug deelde ik de DIY voor de leuke regenbooghangers. Het katoendraad wat ik daarvoor gebruik is van Action. Ergens anders is het zoveel duurder.
 20. Wasmiddel
  Last, but not least: wasmiddel. We vergeten het vaak te bestellen bij de boodschappen dus dan kom ik toch hier weer uit. En ja, het is echt goede wasmiddel!

Welke dingen koop jij altijd bij Action en heb je nog tips? Laat het me weten in de comments hieronder.

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

4 Reacties

 1. 20 juni 2019 / 07:37

  Schoonmaakmiddelen inderdaad! En klusspullen zoals schroeven enz. Knutselspullen (tenzij ze het bij de action niet hebben) en cadeaupapier. Verder kan ik mij eigenlijk niet echt indenken wat ik nou specifiek bij de action haal

 2. 20 juni 2019 / 18:41

  I loooove Action

  Kan helemaal niets nodig hebben en toch daar een uur rondneuzen.

  Dan krijg je uiteindelijk toch nog je kar halfvol…

  Prijskaartje: 10 euro

  😀

 3. 21 juni 2019 / 07:07

  Veel herkenbare dingen.
  Ik koop de kinderknutselspullen ook bij Action.

 4. 24 juni 2019 / 08:49

  Leuk! Ik heb ook een aantal dingen die ik daar altijd haal. Blijft een fijne winkel<3