Home + 10 dingen die ik denk en doe tijdens de nachtvoedingen

10 dingen die ik denk en doe tijdens de nachtvoedingen

Door de  weeks neem ik de nachtvoedingen van Floris voor mijn rekening en Patrick doet dat in het weekend. Een goede verdeling nu ik verlof heb, want Pat moet er vroeg uit voor zijn werk. Tijdens die nachtvoedingen heb ik mijn tablet bij de hand zodat ik wat te lezen heb tussendoor. Ik ben toch wel een uurtje met Floris bezig en probeer wakker te blijven. Ik doe ’s nachts iedere keer dezelfde dingen en ik bedacht me tijdens zo’n nachtvoeding dat ik die gedachtes en dingen weleens op een rijtje kon zetten. Ben heel benieuwd of je wat herkent.

Dit doe ik tijdens de nachtvoedingen

 • Heel zachtjes kletsen tegen Floris. Ik wil niemand wakker maken dus het is echt heel zachtjes. Allemaal lieve woordjes en als hij me dan aankijkt met zijn grote, blauwe ogen is het net of hij begrijpt wat ik zeg.
 • Ik heb dus altijd de tablet bij de hand en surf een beetje rond op het Internet. Vooral op AliExpress, dat is echt een verslaving geworden. Ik bestel negen van de tien keer niets, maar ik vind het kijken al heerlijk!
 • Blogonderwerpen bedenken. Ik probeer altijd zo origineel mogelijk te zijn en ieder idee zet ik dus meteen in concept klaar. Eigenlijk komen de beste ideeën tegenwoordig ’s nachts 😉
 • En ik heb afgelopen week ook gewerkt aan Mamablogger zelf. Even wat Sinterklaasartikelen bovenaan gezet.
 • Mailtjes sturen naar mezelf met dingen die ik niet moet vergeten voor de volgende dag.

Dit denk ik tijdens de nachtvoedingen

 • Ik zou zo graag een nachtje door willen slapen, maar het hoort erbij.
 • Ach, kijk nou hoe lief hij naar mij kijkt! Wat ben je toch een schatje!
 • Hoe lang zou ik hierna nog kunnen slapen voordat de wekker gaat?
 • Ik moet dat ene appje nog beantwoorden, maar dat is midden in de nacht niet zo handig. Toch?
 • Wat trek ik aan naar de glitter & glamour feest van mijn werk? Ik heb overigens nog steeds niet, dus als jullie nog tips hebben…

Natuurlijk zijn er nog talloze dingen die ik denk tijdens de nachtvoedingen, maar ik heb de tablet wel echt nodig om wakker te blijven. Ik weet dat het niet helemaal goed is, maar het is tijdelijk. En daarna slaap ik gelukkig wel weer meteen.

Herken je iets of juist helemaal niet? Laat het me weten in de comments hieronder.

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 Reactie

 1. Ciska
  14 november 2017 / 19:36

  Denk je ook aan mijn hihihihi