Home + Zwangerschapsupdate #27 | Week 35

Zwangerschapsupdate #27 | Week 35

Deze week was druk en dat terwijl mijn verlof is ingegaan!

Ik grapte nog tegen Patrick dat ik het nu drukker heb dan wanneer ik aan het werk ben, omdat ik nu van alles in plan. Afgelopen week hebben we de laatste dingen in orde gemaakt op het kamertje en vandaag ga ik alles wassen. Het is goed weer dus ik kan alles lekker buiten hangen. Maar goed, laat ik even bij het begin beginnen…

Laatste werkdag

Maandag was dan mijn laatste werkdag voor mijn verlof en dat was best een gek idee. Ik heb wat langer doorgewerkt totdat ik ervan overtuigd was dat ik alles echt goed zou achterlaten. Ook heb ik nog geluncht met mijn collega’s en daarna iedereen gedag gezegd. Ik kreeg nog twee lieve cadeautjes en toen was het tijd om te gaan. Hoe de eerste week van mijn verlof verder is verlopen lees je morgen, want ik wil iedere week van mijn verlof een diary plaatsen.

Het wordt zwaar!

Ik wil absoluut niet  klagen en heb ook eigenlijk niet zoveel te klagen, maar het wordt allemaal wel zwaarder. Ik merk het met fietsen en ik merk het ook wanneer we even een rondje door de stad lopen bijvoorbeeld. Ook neem ik Milan steeds minder vaak mee in de bakfiets, want ook dat is eigenlijk te zwaar nu. Maar goed, ik moet nog heel even doorbijten. Ik ben in ieder geval nog mobiel en dat is heel fijn!

De babykamer klaar maken

Bijna alles was er al, maar afgelopen weekend hebben we de laatste spulletjes gekocht en gisteren heb ik alles klaargezet in het kamertje en de commode zoveel mogelijk ingericht. En… de box staat! Als je mij volgt op Instagram heb je hem al voorbij zien komen, want ik wilde hem zwart hebben. We hadden een witte en toen hij eenmaal stond vond ik hem eerlijk gezegd lelijk. Ik wilde hem toch in het zwart en dan het liefste in hoogglans, net als de kozijnen. Patrick is er een tijd mee bezig geweest en heeft mij wat vervloekt, maar wat is hij mooi geworden! Deze week laat ik jullie het definitieve eindresultaat zien en vertel ik hoe wij (nou ja, Patrick) dit gedaan hebben, want ik kreeg er al wat vragen over.

Vandaag gaan we bij de verloskundige de bavalling doornemen, spannend! Dit was week 35, nog maar vier weken!

Bewaren

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 Reactie

  1. Christine
    25 september 2017 / 09:01

    Even gespiekt op je instagram 😉
    Mooie box is het geworden zeg!! Wij hadden die van ons indertijd ook geschilderd.. wat. een. werk..!!
    En fijn dat je niet meer zo beroerd bent als eerder het geval was, goed te horen!