Home + Zwangerschapsupdate #26 | Week 34

Zwangerschapsupdate #26 | Week 34

Week 34 zit erop en deze week begint mijn verlof! Eigenlijk was het een vrij rustige week, maar er stond wel een bezoekje gepland aan de verloskundige. Lees je mee?

Naar de verloskundige

Ik ging voor het eerst in mijn pauze naar de verloskundige. Een andere dag konden we niet en op vrijdag heeft de verloskundigenpraktijk waar ik zit geen spreekuur. Dan zijn zijn ze alleen bereikbaar voor spoedgevallen. Maar goed, geen probleem, ik werk er om de hoek dus kon er zo even heen.

Mijn bloeddruk was goed en ik was verder nauwelijks aangekomen. Gelukkig maar! Verder klonk hij heel goed en was hij zelfs al een beetje ingedaald! Helemaal goedgekeurd kon ik weer aan het werk 🙂

Bron afbeelding: Prenatal app

Laatste lange werkdag

Afgelopen donderdag was mijn laatste lange werkdag voor mijn verlof en het was een enorm drukke dag die voorbij vloog. Voor ik het wist zat het erop en nog was mijn werk niet af. Vandaag werk ik nog een ochtendje, maar waarschijnlijk iets langer om alles af te krijgen. Maar daarna is het écht klaar en begint het klaarmaken voor de komst van de baby!

Nesteldrang

Volgens mij heb ik altijd last van nesteldrang, zelfs als ik niet zwanger ben, maar ik word nu zenuwachtig terwijl we nog alle tijd hebben. De bedverhogers worden vrijdag geleverd, ik wil opeens nog kozijnen bij de achterdeur verven én ik vond de box niet mooi in het wit dus wilde hem zwart hebben. Patrick is nu druk bezig met hem zwart te maken en heeft volgens mij nog net geen scheiding aangevraagd 😉 Ondertussen ben ik druk bezig geweest met de kozijnen, maar dat voel ik nu wel. Gelukkig kan ik komende week de tweede laag erop doen tijdens mijn verlof en kan ik dat lekker rustig aan doen.

Verder moet ik zo snel mogelijk de vluchtkoffer klaar hebben, anders heb ik geen rust. Op de één of andere manier moet dat ook gewoon nu haha.

Verder was het een vrij rustige week wat betreft de zwangerschap. Op het gebied van al het andere is het namelijk nooit rustig bij ons thuis haha.

Tot de volgende week!

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *