Home + En nu heb ik verlof! Toch?!

En nu heb ik verlof! Toch?!

Mijn zwangerschapsverlof is nu toch echt ingegaan. Ik was gisteren 35 weken zwanger en ik ben nu gestopt met werken, alhoewel…

Het werk op kantoor zit er inderdaad op. Ik heb alles overgedragen en volgens mij ben ik niets vergeten. Tenminste, dat hoop ik 😉 Ik heb in ieder geval ontzettend mijn best gedaan en heb zelfs nog langer doorgewerkt om alles goed achter te laten. Dit hoefde niet, maar ik ga echt niet lekker met verlof als ik weet dat er nog heel veel dingen zijn blijven liggen.

Maar echt verlof? Nee, dat heb ik nog niet…

Vooruit werken voor Mamablogger

Nu begint namelijk het vooruit werken voor Mamablogger! Ik wil voor de maanden oktober en november al zoveel mogelijk vooruit schrijven en ruimte overhouden voor mijn bevallingsverhaal, ect. Mijn plan is om een goede planning te maken en de laatste opdrachten af te ronden. Een flinke klus en ik kan niet met zekerheid zeggen dat het me gaat lukken…

Ik heb wel bedacht dat ik niet thuis moet gaan werken als ik dit ga doen. Het bloggen wel, maar de planning en de onderwerpen wil ik buitenshuis rondbreien. Dan word ik ook niet afgeleid en kan ik daarna meteen aan de slag. Thuis ga ik toch weer 1001 andere klusjes doen.

Hoe gaat de planning eruit zien?

Geen idee! Veel zwangere bloggers werken met bepaalde onderwerpen of thema’s op bepaalde dagen. Ik wil dat niet precies zo gaan doen, maar er zijn wel nieuwe rubrieken. Denk aan ‘Dagboek van een Mamablogger‘  die je afgelopen week al hebt kunnen lezen. Daarnaast wil ik een dairy gaan bijhouden van mijn verlof. Wat doe je namelijk allemaal tijdens je verlof? Lijkt mij een leuke herinnering voor later en ik heb nu wat meer tijd om foto’s te maken dan normaal. De zwangerschapsupdate update op maandag staat wel vast tijdens de zwangerschap.

Verder neem ik jullie mee tijdens de laatste loodjes van de zwangerschap en de voorbereidingen op de komst van de baby. Jullie kunnen in ieder geval dagelijks een artikel verwachten.

Dus echt verlof is het nog niet, maar ik ga zeker heel erg genieten van het thuis zijn, het schrijven en de laatste voorbereidingen!

 

Bewaren

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 Reacties

  1. Ciska
    19 september 2017 / 10:20

    Whahaha je kan het toch niet laten stil zitten niks voor jou

  2. Rebecca
    19 september 2017 / 22:58

    Geniet ervan meissie!