Home + Een zomerrooster op Mamablogger?

Een zomerrooster op Mamablogger?

Hier is de vakantie donderdag al begonnen. Zes lange weken liggen voor ons en we hopen op zes zonnige weken. Van die weken waar de dagen niet lang genoeg kunnen duren en genieten van elkaar in de buitenlucht. En tijdens die weken zitten we het liefst zo min mogelijk op Internet. Ja, alleen om leuke uitjes te zoeken of de menukaart te bekijken van dat ene leuke restaurant. Toch? Of zijn we wel degelijk online? Als je in de tuin ligt te zonnen hoef je immers niet altijd een tijdschrift te pakken, maar je kunt ook de tablet pakken en daarop lezen. Wat dacht je van fora en blogs?

Je hebt alle tijd en kan juist lekker bij lezen in de zon. Genieten van de persoonlijke verhalen van andere moeders, je voordeel doen met leuke vakantietips, ideeën opdoen voor DIY’s al het regent en nog veel meer leuks.

En daarom heb ik besloten niet te gaan werken volgens een zomerrooster.

Wat kun je tijdens de zomervakantie verwachten op Mamablogger?

Je vindt hier, net als nu, iedere dag een leuk artikel. Persoonlijke verhalen, DIY’s, budget tips, back to school (en werk) artikelen etc. En eigenlijk wil ik, net als de afgelopen week, meerdere blogs per dag plaatsen op de bepaalde dagen. Er zullen dus dagen zijn dat je twee artikelen tegenkomt (scrol dus even naar beneden), simpelweg omdat ik dan iets extra’s met je wilt delen.

Vakantieplannen en uitjes

Zoals ik eerder al vertelde gaan wij dit jaar niet met vakantie, maar gaan we wel dagjes weg. Geen probleem, want nu werk ik ook en blog ik ook daarnaast dus voor mijn gevoel verandert er niet zo heel veel. Ik blog gewoon naast alles wat ik nog meer doe net als nu.

Ik hoop dus van harte dat je tijdens de zomervakantie nog regelmatig even langskomt voor de broodnodige ontspanning.

Fijne vakantie!

liefs-marisca-mamablogger-mama blogger-

 

Bewaren

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 Reacties