Home + Tip | Een stuk voordeliger LEGO® shoppen!

Tip | Een stuk voordeliger LEGO® shoppen!

Als je mij volgt weet je dat wij alle drie hier in huis een lichte LEGO® verslaving hebben. Zodra Milan oud genoeg was om ermee te spelen werd het gekocht en al snel breidde de collectie uit. Ontzettend leuk, maar ik kan niet zeggen dat het een heel goedkope hobby is. Het is duurzaam speelgoed waar Milan zijn eventuele kleinkinderen nog blij mee kan maken en daar betaal je uiteraard ook voor.

Om de kosten te beperken en toch mooie LEGO® te kunnen kopen kun je ook kiezen voor tweedehands LEGO®. Ik heb hier al eens over geschreven maar merk dat mensen er ook een beetje huiverig voor zijn, want je weet immers nooit zeker dat hetgeen je koopt ook compleet is.

De oplossing: Gebruiktspeelgoed.nl!

Ik ben regelmatig op zoek naar goedkopere alternatieven en kwam zo terecht op de webshop Gebruiktspeelgoed.nl. Een webshop die nog niet zo lang bestaat en ook echt de tijd hebben genomen iets moois neer te zetten. Een motto die zij gebruiken is ‘Tweedehands LEGO® betekent voor ons geen tweedehands aanpak’ en daarmee leggen zij meteen de vinger op de gevoelige plek, want dat is immers waar veel mensen dus bang voor zijn.

Een rondje door de webshop geeft mij een positieve indruk. Het is overzichtelijk, gecategoriseerd en de prijzen zijn gewoon fijn. En ja, daarvoor krijg je dus ook complete sets die zijn uitgezocht en zijn schoongemaakt! En wil je geen complete set, maar zoek je juist die ene minifigure (ideaal, want denk eens aan al die verrassingszakjes waar er dan toch weer één in blijkt te zitten die al had) of losse wagons, motoren en locomotieven? Wie weet vind je deze hier wel…

Oud en nieuw LEGO® combineren

Wat ik zelf heel erg leuk vind aan het bouwen van een LEGO® stad is om oud en nieuwe LEGO® met elkaar te combineren. Er zijn namelijk zo ontzettend veel leuke sets uitgebracht dat het haast zonde is om deze niet toe te voegen aan je collectie. Bij Gebruiktpeelgoed.nl vind je veel sets die niet meer te koop zijn in de winkel dus je kan er ook zomaar een set vinden waar je al heel lang naar op zoek was. Of die je voor het eerst ziet, maar waar je op slag verliefd op wordt!

Betalen verloopt zoals je mag verwachten van een webshop; dat verloopt veilig via Ideal en de LEGO® wordt zorgvuldig verpakt naar je toe gestuurd. En hoewel je dit tegenwoordig mag verwachten in een webshop zijn het juist de mensen achter de webshop die het verschil maken. Waarom beginnen zij een webshop? Ik weet uit ervaring dat een webshop runnen echt serious business is. Achter Gebruikt Speelgoed zitten Linda en Corné en zij merkten dat zij anders wilden winkelen voor hun kinderen. Het kan namelijk voorkomen dat je iets specifieks zoekt en dat wil je niet kopen bij een schimmige verkoper. Logisch, je koopt iets voor je kind en je hoopt dat lang plezier van te hebben. Je wilt dat het veilig en compleet is. Zij zijn ouders en halen daar onder andere hun motivatie uit. Beter kun je het niet treffen toch?

Ideaal dus voor verjaardagen, kinderfeestjes en ook eentje om te onthouden voor de feestdagen (ook al lijken die nog heel ver weg). Die zijn immers al duur genoeg!

Ik ben fan en hoop dat ik jou blij heb kunnen maken met deze tip.

liefs-marisca-mamablogger-mama blogger-

 

 

 

 

mamablogger, samenwerking, samenwerken, disclaimer

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 Reactie

  1. Ron
    9 juli 2016 / 12:53

    Handige tip! lego kan inderdaad aardig in kosten oplopen.