Home + Zeeman babycollectie najaar 2022 | Dit zijn mijn favorieten uit de nieuwe folder

Zeeman babycollectie najaar 2022 | Dit zijn mijn favorieten uit de nieuwe folder

Hoewel we geen baby’s meer in huis hebben kan ik nog altijd genieten van babyspulletjes en schrijf ik er nog altijd graag over. Het is een heerlijke periode en ik heb een brede doelgroep waarvan een groot aantal vrouwen misschien nog wel een kleintje verwacht of net een kleintje heeft gekregen. De Zeeman babycollectie is inmiddels een begrip geworden. Dat was het al toen ik zwanger was van Floris. Waar je toen nog veel mintkleuren zag, zijn het nu vooral mooie aardetinten. De folder is net uit en ik laat je mijn favorieten zien!

De voorkant is al leuk. Wat een schattig mannetje en wat een ontzettend leuk pakje. Deze doet echt niet onder voor vergelijkbare pakjes van duurdere merken.

Dan de volgende pagina: dit deel van de collectie zou ongeveer nu in de winkels moeten hangen en liggen. Ik vind voor de slaapzakjes, de hydrofiele doeken en het beddengoed leuk.

Op deze pagina vind je allemaal gebreide pakjes. Het bruine vest links is mijn absolute favoriet, maar de crèmekleurige pakjes rechts vind ik ook super mooi. Deze items kun je ook combineren met het bruine pakje. Voor €13,- heb je een heel pakje! Dat is nog eens een fijne budgettip.

Naast de gebreide setjes zijn er ook setjes van ribstof. Dit zit natuurlijk heerlijk bij die kleintjes. Deze setjes zijn er in het wit, roze, blauw en grijs. Truitjes en broekjes kosten beiden €3,99. Er zijn ook bijpassende mutsjes en sokjes.

Op de pagina ernaast zie je nog een gebreid vestje. Deze kost €7,99 en is zo mooi!

De Zeeman babycollectie beperkt zich niet tot de allerkleinste baby’s. Ook voor de oudere baby’s en dreumesen staat er genoeg leuks in de folder. Wat dacht je bijvoorbeeld van dit ontzettend schattige jurkje? Deze kost maar €6,99!

De folder bestaat uit een flink aantal pagina’s en niet alles is mijn stijl, maar dat hoeft natuurlijk ook helemaal niet. Van andere merken of winkels is ook niet altijd alles mijn stijl.

Deze pagina met jongenskleding vind ik echter wel heel leuk. Stoere truitjes en lekker zittende broekjes. Ook deze kun je lekker met elkaar combineren. De maatvoering van deze kleding loopt van maat 68 tot en met maat 86.

Verder staat er nog veel meer leuks in de folder: van panterprintjes (waaronder een flared voor kleine meisjes!) tot fijne basics als gestreepte shirtjes. Ik zou zeggen, houd Zeeman de komende weken goed in de gaten, want de Zeeman babycollectie druppelt in etappes de winkels in. Er zitten vast weer een hoop favorieten tussen die de winkels uit zullen vliegen!

liefs

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

3 Reacties

 1. Christine
  27 juli 2022 / 07:51

  Wat een heerlijke collectie! Dankjewel voor je attentie erop ❤
  We zijn nu nog op vakantie én ik heb met mezelf echt afgesproken tot de 20wkn echo te wachten.. maar de Zeeman hou ik dan echt in mijn achterhoofd als ik mag gaan shoppen!!

   • Christine
    3 augustus 2022 / 22:54

    Nu bijna 15 weken, dus nog even afwachten.. alhoewel ik een sterk voorgevoel voor een meisje heb, ik heb zowaar nog meer puistjes en vette haren dan dat ik bij de meiden had, dus zou mij echt verbazen wanneer er ineens een jongetje op komst blijkt te zijn.. maar in september weten we meer ?
    Fijne vakantie voor nu!!