Home + Yolanthe is bevallen! Maar wat vinden we van de naam?

Yolanthe is bevallen! Maar wat vinden we van de naam?

Iedereen keek er stiekem al een beetje naar uit en was vooral heel nieuwsgierig, maar vanmorgen kwam dan eindelijk het nieuws naar buiten: Yolanthe is bevallen! Superleuk en gelukkig is het kleine mannetje gezond en wel ter wereld gekomen.

Het jongetje is in Tukijke geboren en heet Xess Xavi. En daar is een hoop om te doen zeg! Om te beginnen vraag ik mij überhaupt af hoe je het uitspreekt. Als ik het zo geschreven zie staan vind ik het niet lelijk, maar het lijkt mij ook dodelijk vermoeiend om je hele leven lang je naam te moeten spellen. Ik vind het al vermoeiend dat ik er altijd bij moet zegen dat het Marisca met een C is in plaats van met een K.

Ook worden er al grappen gemaakt over zijn initialen. Het zou dan XXS worden (denk daarna even aan de lengte van zijn vader). Maar wie zegt dat? Misschien heeft hij wel een dubbele naam gekregen, dat doen meer BN-ers toch?

Anyway, in BN-er land is het natuurlijk heel erg hip om een zo origineel mogelijke naam te verzinnen en dat is in dit geval zeker gelukt. Ik zou er niet voor kiezen, maar daar liggen Yolanthe en Wesley echt niet wakker van denk ik zo 😉

Het is ze in ieder geval van harte gegund en ik kijk uit naar RTL Boulevard vanavond die zullen vast wel weten hoe je het uitspreekt dan is dat ook weer opgehelderd!

Wat vind jij van de naam? Laat het me weten in de comments hieronder.

mama, blogger, mamablogger, blog,

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 Reacties

  1. Reb
    17 oktober 2015 / 16:20

    Haha, leuke naam. Zou er zelf ook niet voor gaan, maar ieder z’n ding!