Home + Hoera, Milan is vandaag jarig!

Hoera, Milan is vandaag jarig!

Onze pasgeboren jongen
nog zo kwetsbaar en zo klein
onbeschrijfelijk is het
hoe dankbaar, trots en gelukkig
we met jou zijn

Dat was het gedichtje dat vijf jaar geleden op jouw oer-Hollandse geboortekaartje stond. Dit jaar staat er op het kaartje dat we een onvergetelijk feestje gaan bouwen. Lieve, lieve Milan, ik roep het wel vaker, maar alle clichés zijn waar: de tijd gaat inderdaad zo ongelofelijk snel!

Toen dacht ik overigens nog van niet. Ik vond de gebroken nachten best pittig en je huilde heel erg veel. We hebben inmiddels al heel wat nachtjes samen doorgehaald en die nachten duurden lang. En ja, ik baalde ervan, maar achteraf viel het allemaal best wel mee 😉

Daarna maakten we alles voor het eerst met je mee, je eerste (witte!) Kerst, je eerste schaterlach (die we uiteraard opnamen), je eerste stapjes en nog veel meer van die mijlpalen. De jaren vlogen voorbij en ging op een gegeven moment naar de peuterspeelzaal. Veel te snel naar mijn zin en wat heb ik gehuild toen ik weer thuis was. Dat deed ik overigens ook toen je naar school ging hoor, maar mama is sowieso een redelijk emotioneel wrak geworden sinds jij er bent.

En vandaag ben je dus jarig, 5 jaar alweer. Gisteravond zei ik het nog tegen je: die 5 jaar waren een feestje en mama is zo ontzettend gelukkig met je (papa natuurlijk ook). Jij zei toen dat je heel veel van ons houdt, gaf mij een kus en was daarna alweer druk met gekkigheid. Maar weet je Milan, ik wil dat je het weet en daarom zeg ik iedere dag tegen je dat we zo ontzettend veel van je houden. Je was en bent een cadeautje met een grote strik er omheen. Maar vandaag zijn er alleen maar cadeautjes voor jou.

Lieve Milan, van harte gefeliciteerd met je verjaardag!

mama, blogger, mamablogger, blog,

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

4 Reacties

 1. Reb
  18 oktober 2015 / 09:38

  Gefeliciteerd!
  En alle clichés zijn juist!

 2. 18 oktober 2015 / 12:16

  Wat een heerlijk ventje zeg 🙂 Van harte gefeliciteerd en geniet van deze dag!!

 3. 18 oktober 2015 / 19:11

  Gefeliciteerd!! 🙂
  Je hebt een erg leuke blog, ik word er altijd vrolijk van als ik ‘em lees!
  Liefs,
  Christine

 4. 18 oktober 2015 / 21:48

  Gefeliciteerd! Clichés zijn niet voor niets clichés, ze zijn vaak zoooooo waar!