Home + Action shoplog | Sinterklaas en een supergave Adventkalender!

Action shoplog | Sinterklaas en een supergave Adventkalender!

Herfstvakantie dus hadden Milan en ik weer tijd om eens door de Action te struinen. Niet zomaar, want ik had wel een doel. Geen heel spectaculaire, maar ik wilde een nieuwe, grote agenda voor mijn blogplanning voor komend jaar. Ik gebruik er al twee jaar de gezinsplanner van de HEMA voor, maar die worden niet meer verkocht. Ik moest dus op zoek naar een alternatief en wilde dan een grote agenda met één week op twee pagina’s. Die had HEMA wel voor €7. Prima prijs, maar Action heeft ze ook. In mijn lievelingskleur mint, met ringband én deze kost maar €1,69. Dan is die keuze snel gemaakt toch?

Verder had ik wasmiddel nodig, maar ik denk dat er niemand is die ook echt uit de Action komt met alleen de dingen die ‘ie nodig had. Zelfs mannen lukt dit niet 😉 Mij dus ook niet en helemaal niet toen ik tegen een ontzettend leuke adventkalender liep. Hier wil ik voor Mamablogger nog iets gaafs mee doen. Ik heb al een idee, maar ben er nog niet helemaal over uit. Wordt vervolgd dus…

Action shoplog!

Wat ik allemaal heb geshopt én wat het kostte laat ik zien in deze mini Action shoplog. Kijk hem vooral even, hij duurt niet lang 😉 En ik vertel je waarom ik de adventkalender met korting kon shoppen… Kijk je mee?

Ik hoop dat je deze mini Action shoplog weer leuk vond en ben ook heel benieuwd wat je van de adventkalender vindt. Laat het me weten in de comments hieronder.

Liefs, Marisca

 

Bewaren

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

4 Reacties

 1. 18 oktober 2016 / 08:15

  Wat leuk aankopen. Ik zag die adventskalender laden staan maar ik laat hem staan 😀

 2. 19 oktober 2016 / 13:04

  De agenda heb ik ook al gekocht. Fijne grote inderdaad.
  De advent kalender is echt leuk! Ik zag hem ook staan… maar gezien we in gaan verhuizen en net voor kerst de sleutel krijgen leek me dat niet handig voor dit jaar.

 3. 19 oktober 2016 / 19:54

  Bedankt voor de agenda tip. Vanmiddag gekocht, erg fijne agenda.

 4. 19 oktober 2016 / 21:33

  Oh ik ga even kijken voor die agenda. Is ook zeker mijn kleur.. Leuke dingen heb je gekocht:-)