Home + Winactie| Win een geboorteposter van Printcandy!

Winactie| Win een geboorteposter van Printcandy!

Soms kom je iets tegen en daar wil je dan meteen over bloggen. Dan vind je het idee en de stijl zo ontzettend leuk dat je het bedrijf mailt en vraagt of we misschien samen iets leuks op touw kunnen zetten. En dat was precies het geval toen ik de geboorteposters van PrintCandy zag.

In mijn kennissenkring zijn wat baby’s geboren en dan is het toch altijd even zoeken naar een uniek kraamcadeau waarvan je wilt dat deze ook echt bewaard blijft. En laten we eerlijk zijn, persoonlijke cadeautjes doen het altijd goed en zijn misschien ook wel het leukste.

PrintCandy is een webshop waar je niet alleen de leukste print vind voor in huis. Je vindt er ook gave printables voor feestjes en zelfs taartjes. En ja, van dit soort webshops zijn er natuurlijk meer. Maar PrintCandy is echter wel uniek, want daar kun je deze printables zelf customizen en dus helemaal persoonlijk maken! En dan zijn je printjes opeens nóg leuker!

Zo werkt het eigenlijk ook met de geboorteposter. Het format is er al, maar jij vult zelf heel gemakkelijk de gegevens in en je kunt nog een kleur kiezen. Rechts vul je de gegevens in en links zie je dan precies hoe de poster wordt. Daarna is het een kwestie van even goed controleren en bestellen maar.

Ik heb er ook één gemaakt van Milan en ik vond het zo leuk om te doen. Milan mag dan al 5 zijn toch was het leuk hier weer even mee bezig te zijn en terug te denken aan zijn geboorte.

De poster die ik heb gemaakt is 30 x 40 cm en gaat nog in een mooie lijst. Niet alleen leuk voor ons nu, maar voor Milan later ook omdat hij dan ook precies weet op welke dag en tijdstip hij is geboren. En wie weet hangt hij hem dan later weer in de kamer van zijn toekomstige kind. Zou toch stiekem best leuk zijn 😉

En? Ben je inmiddels net zo enthousiast over deze geboorteposter van PrintCandy als ik? Misschien verwacht je dit jaar zelf wel een kindje of wil je er iemand in je omgeving mee verrassen? Dat kan, want ik mag twee codes verloten ter waarde van €25! En daarmee kun je dus zelf een geboorteposter maken!

Meedoen is heel eenvoudig: laat hieronder een reactie achter en vertel waarom je graag wilt winnen. Op donderdag 4 februari maak ik dan de winnaars bekend en krijg jij een code waarmee je zelf een poster kan customizen. Doe je mee?

liefs-marisca-mamablogger-mama blogger-

 

 

 

mamablogger, samenwerking, samenwerken, disclaimer

 

 

 

 

 

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

45 Reacties

 1. Linda
  26 januari 2016 / 18:20

  Super gaaf! Mijn man en ik hebben van onszelf zo’n geboortetegeltje en we wilden ook graag zoiets voor ons zoontje. Alleen vonden we het tegeltje eigenlijk wat ouderwets. Maar deze poster is echt super stoer! Dus ik zou hem graag willen winnen!

 2. Rebecca
  26 januari 2016 / 23:51

  Oeh uhh, die wil ik HEEL GRAAG winnen!

 3. nancy
  27 januari 2016 / 08:34

  wat leuk! en orgineel.
  Ik ben 30-03-2016 uitgerekend

 4. Yvanka
  27 januari 2016 / 08:47

  Oh ja die zou echt top zijn op onze babykamer! Ik ben in februari uitgerekend van ons tweede kindje en customize de hele babykamer zelf, dit zou het persoonlijke sfeertje helemaal compleet maken!

 5. Sab
  27 januari 2016 / 08:49

  Jaaaaaa ik wil dit zo graag voor mijn zoontje winnen. Hoe gaaf is dit voor Dex maar ook voor later. Een geboorte kaartje is leuk maar dit is nog specialer

 6. Lizet van Gestel
  27 januari 2016 / 08:54

  Ik ben bezig om van de babykamer van me dochter (4jaar) een “grote” meidenkamer te maken, dit zou erg leuk zijn om dit op haar kamer te hangen, erg mooie herinnering 🙂
  bovendien kan ik meteen de mening van me vriendinnetje polsen die nu halverwege haar zwangerschap is en ik haar graag een uniek cadeau wil geven voor de geboorte van haar eerste kindje

 7. Chantal
  27 januari 2016 / 09:00

  Ja, heel graag! Ook al is mijn zoontje al 1,5…. Mooie herinnering voor aan de muur!

 8. Mieke van nieuwenhoven
  27 januari 2016 / 09:29

  Wat een super leuke winactie! Mijn kleintje worst eind maart geboren en zou het super vinden om zo’n gave geboorteposter voor haar te kunnen maken! Last helemaal perfect op haar kamer! Ik ga duimen!

 9. 27 januari 2016 / 09:40

  Wat gaaf! Mijn vriendin is zwanger van haar tweede kindje en is 30 januari uitgerekend. Daarnaast zijn wij dit jaar 30 jaar vriendinnen (ik ben 34). Heel bijzonder! Ik zou het heel erg leuk vinden om haar dit mooie en originele cadeau te geven bij de geboorte van haar tweede wonder.

 10. Marie Louise
  27 januari 2016 / 09:44

  Ja heel erg leuk! Origineel cadeau ook! Doe graag mee met de win-actie

 11. Janneke
  27 januari 2016 / 09:55

  Wow, wat supertof!!!! Ik zou de geboorteposter heel graag aan mijn zusje willen geven. Na 2 jaar is ze eindelijk zwanger en dolgelukkig!! Komend voorjaar is ze uitgerekend en ik zou haar supergraag willen verrassen met zo’n’mooi cadeau!

 12. 27 januari 2016 / 10:05

  Ik doe graag mee voor ons derde kindje. Ik vind die posters echt onwijs gaaf!

 13. Arina van den Hoeven
  27 januari 2016 / 10:41

  Zou super gaaf zijn! Een vriendinnetje van mij is uitgerekend in februari en zou heel leuk zijn om deze haar cadeau te doen!!

 14. Tamara
  27 januari 2016 / 10:50

  Mijn werkgever heeft pas een zoontje gekregen. Dit zal een leuke verrassing zijn, die zij zeker verdienen!

 15. 27 januari 2016 / 12:18

  Super leuk zeg! Ik doe graag mee.
  Momenteel ben ik de babykamer aan het opleuken (babyboy is 8 maanden oud) en zoek nog leuke schilderijtjes. Maar kan niet echt wat vinden.
  Dit is leuk!

 16. Linda Raaijmakers
  27 januari 2016 / 14:52

  Ik wil hier graag mijn zus mee verrassen want zij en haar man verwachten in mei hun dochtertje. Ik word tante D 😀 😀 😀

 17. Marit
  27 januari 2016 / 17:13

  Deze wil ik graag,ik ben zwanger en onze baby komt eind april

 18. Anneke
  27 januari 2016 / 17:35

  Ik doe graag mee voor als verrassing voor mijn grote zus die net afgelopen maandag bevallen is.
  Zou toch een heel leuk persoonlijk cadeautje worden!

 19. Nuray
  27 januari 2016 / 19:46

  Zoiets zocht ik dus! Ik vind het een leuk aandenken. Het heeft een waarde wat ik zeker in huis zou willen hebben. Voor een dochtjertje van één jaar oud is het wel eens tijd denk ik. Ik wil namelijk een memorywall maken voor haar… en dit past er zeker goed bij.

 20. Debbie Faber
  27 januari 2016 / 20:53

  En van mijn vriendinnetjes is hoogzwanger van haar eerste zoontje. Ik zou haar heel graag willen verrassen met zo’n leuke poster!

 21. Suus
  27 januari 2016 / 20:56

  Een superleuk kado voor mijn beste vriendin die haar eerste kindje krijgt, ik doe graag mee

 22. Maaike
  27 januari 2016 / 23:05

  Dit is leuk! Mijn dochter viert 4 februari haar eerste verjaardag en ik zoek een origineel én blijvend cadeau.

 23. Jan
  28 januari 2016 / 00:12

  Super leuk ! Waag een kansje.

 24. Nina Mol
  28 januari 2016 / 07:21

  Superleuk! Ik word binnenkort Oma en het zou leuk zijn om deze poster in het kamertje (oppasoma 🙂 ) van mijn toekomstige kleinzoon te hangen!!

 25. Anna Wienen
  28 januari 2016 / 08:41

  Wowww heel gaaf..! Zoiets heb ik nog nooit gezien… Ik doe mee voor onszelf… Ik ben morgen uitgerekend, maar de kleine heeft zich nog niet laten zien… ?

 26. Marloes L0es0e
  28 januari 2016 / 08:57

  In september zijn wij verhuist en de kinderkamer is nog steeds saai, wit en kaal. Een mooie geboorte poster zal het kamertje van onze dochter enorm opfleuren!

 27. carin
  28 januari 2016 / 11:00

  Wauw wat een super leuke actie. Ik kende het helemaal niet maar weet verlopig wat voor kraamcadeautjes ik ga geven! Een origineel, leuk, nuttig blijvend cadeau. Maar de eerste maak ik graag voor ons kleintje wat op komst is. Hard duimen om te winnen want ik vind het een tof idee!!

 28. Marloes Wolters
  28 januari 2016 / 12:01

  Leuk! Ons kindje verwachten we in juli. Ik wil geen enorm bord in de tuin, maar dit lijkt me een leuk alternatief!

 29. Nadia
  28 januari 2016 / 14:11

  Mijn vriendin weet sinds kerst dat ze zwanger is. De bevalling is nog ver weg maar ik wil haar graag de cadeaubon voor de babyshower cadeau geven.

 30. Ymke
  28 januari 2016 / 16:34

  Dit zou een prachtig cadeau zijn voor het dochtertje van mijn goede vriendin!

 31. Iris
  28 januari 2016 / 17:14

  Super gaaf! Ik moet binnenkort op kraamvisite, dus het ultieme cadeau denk ik zo

 32. Ilona Landman
  28 januari 2016 / 21:49

  Jaaa deze is zo leuk! Was de poster ook al tegen gekomen op internet en ben heel enthousiast! Ik ben 12 maart uitgerekend van mijn eerste kindje.. Een jongetje! Ik zou het super leuk vinden om te winnen en deze tegen die tijd te maken voor op zijn prachtige kamertje…. Zou echt geweldig staan! ??? Duimen maar!

 33. mari sand
  29 januari 2016 / 16:45

  heel gaaf! Mocht ik winnen dan ga ik deze van ons kleine meisje maken die inmiddels 8 maandjes oud is

 34. 29 januari 2016 / 20:24

  ah wat enorm leuk!
  Wij zijn 24 dec 2015 bevallen van een meisje Naomi en daar zou ik heel graag een geboorteposter van willen laten maken
  Heel mooi voor aan de muur

 35. Anneliese de Waal
  29 januari 2016 / 21:46

  Heel erg leuk, zou super zijn !!.
  Ik doe graag mee 🙂

 36. 29 januari 2016 / 22:51

  Wat leuk! Ik ben sinds 9 weken mama van Sara Jackie. En over twee weken hebben we een burgerlijk grote mensenhuis haha. Eentje waar Sara eindelijk een eigen kamertje krijgt. Hoe leuk is het om deze fantastische geboorteposter daar op te kunnen hangen? Ik doe heel graag mee dus!

 37. anica aarts
  31 januari 2016 / 20:25

  lijkt me super gaaf om te maken voor mijn zus die net is bevallen van een prachtige zoon

 38. Oma Will
  31 januari 2016 / 21:07

  Hier kan ik een vriendin heel blij mee maken. Zij wordt binnenkort ook oma.
  Dus voor haar doe ik graag mee.

 39. 1 februari 2016 / 11:13

  Oh wat ongelofelijk leuk! Een vriendinnetje van mij staat op het punt om te bevallen en dit is toch wel een heel gaaf cadeau! Laatst heb ik de muur in de babykamer als versierd met prints en masking tape voor haar. En dit zou de perfect toevoeging zijn! <3

 40. melissa
  1 februari 2016 / 15:13

  Dit is zo gaaf voor op het kamertje van ons zoontje. gewoon grappig origineel en stoer. mooie herinnering

 41. 2 februari 2016 / 00:39

  Voor mijn altijd vrolijke meisje van 4 maanden.? Ze is veel onder behandeling in het ziekenhuis en daardoor maak en koop ik altijd veel orginele spulletjes zodat we alles kunnen vastleggen voor later. En daar hoort zo’n geweldige geboorte poster ook zeker bij!
  Mooi en orgineel!

 42. Alieke
  2 februari 2016 / 15:23

  Zo leuk voor op de kamer van mijn dochter! Ze is geboren op 18 december en er kan nog wel wat leuks aan de muur. Nog niets geschikte gevonden maar dit is wel erg leuk!!

 43. Linda
  2 februari 2016 / 23:59

  Leuk voor een vriendin van mij die net bevallen is☺

 44. Wendy
  3 februari 2016 / 13:48

  Hartstikke leuk! Wij hebben hem onlangs van vrienden gekregen voor ons zoontje. Inmiddels is de buurvrouw bevallen die hem ook onwijs mooi vond. Zou haar er graag blij mee maken. van de 5 weken dat haar kleine meisje oud is, heeft de buurvrouw zelf 4 weken in het ziekenhuis gelegen en daar ligt ze nog! Zou haar zo graag onwijs verrassen met dit kado! ze kan wel wat vrolijks gebruiken.

 45. Liesbeth
  5 februari 2016 / 14:06

  Woooowwww wat gaaf! Ik wil heel graag winnen!