Home + Update| Hoe gaat het in huize Kenter?

Update| Hoe gaat het in huize Kenter?

Ik houd je over van alles op de hoogte, maar hoe gaat het nu echt in huize Kenter? Zo heb ik bijvoorbeeld nog helemaal niet verteld of ik nu wel of niet ben geslaagd voor mijn herexamen. En hoe gaat het met de blog? Oh ja, en of het allemaal nog niet druk genoeg is heb ik ook nog leuk nieuws wat er binnenkort aan zit te komen.

Je begrijpt dus dat het wel weer eens tijd werd om je even bij te praten over het wel en wee in huize Kenter 🙂

Bloggen
Laat ik even beginnen bij hetgeen ik nu aan het doen ben, namelijk bloggen. Ik doe dit nog steeds iedere dag met heel erg veel plezier en de maand december (eigenlijk begon het al in november) was een topmaand! Veel leuke samenwerkingen, veel gave winacties én veel artikelen die het heel erg goed deden bij jullie. Zo was de Sinterklaaskrans een hit net als de pakjeshaard van Kruidvat. Op een gegeven moment zag ik in Google Webmaster tools dat ik op die zoektermen de nummer 1 positie had in Google.

Toen werd het bijna Kerst en merkte je wel dat het wat betreft samenwerkingen minder werd en begin januari maakte ik mij wel een beetje zorgen. Wisten bedrijven mij nog wel te vinden? Gelukkig wel, want er is weer een hoop leuks wat eraan komt! Vandaag maak ik de winnaar bekend van de NO-MI shapewear pakketten (je nog nog heel even meedoen!) en gisteren kwam de winactie online waarin ik twee geboorteposters van PrintCandy mag verloten. En ik ben in onderhandeling met verschillende andere bedrijven dus ik hoop ook zeker dat daar leuke dingen uit komen.

Examen

Laat ik maar meteen met de deur in huis vallen: ik ben gezakt voor mijn herexamen! Als ik heel eerlijk ben had ik echt een goed gevoel over dit examen en ik keek dan ook iedere keer of ik het gehaald had. En toen het cijfer er was schrok ik heel erg. Hoe kon dat nou?! Inmiddels heb ik mijn examen in mogen zien tijdens een inzage moment en ik had maar twee vragen helemaal fout. Ik had dus een 8 kunnen hebben, maar hoewel ik voor andere vragen wel punten heb gekregen was ik vaak gewoon niet volledig genoeg of ik noemde bepaalde termen niet bij naam. Ja, en dat kost punten. 18 juni mag ik nog één keer een her doen en dan hoop ik inderdaad dat drie maal scheepsrecht is…

Bijna 30…

Afgelopen zondag vierden wij samen onze verjaardagen. Patrick en ik zijn vlak na elkaar jarig dus wel zo makkelijk. Ik ben zaterdag jarig en word dan 30… En dat vind ik stiekem nog best wel een dingetje. Ik ben de jongste thuis, een nakomertje en nu klinkt 30 (!) opeens zo oud. Ik had ook doelen die ik graag voor elkaar had willen hebben op mijn 30e, maar ik heb nog lang niet alles gehaald. Patrick heeft als verrassing zaterdagavond alles versierd dit moet ik nu laten hangen totdat ik echt jarig ben 🙂

Ik maakte deze quote die zorgde voor veel likes op social media. Misschien herkennen veel vrouwen dit stiekem best wel 😉

Andere plannen…

Tot slot wil ik jullie vertellen over mijn andere plannen. Zoals jullie misschien wel weten werk ik ook freelance als contentbeheerder. Tenminste, daar zou ik graag nog veel meer uit willen halen. Zoals het er nu naar uitziet ga ik samenwerken met een heel gaaf bedrijf (eigenlijk zijn het drie bedrijven van dezelfde eigenaresse, hoeveel power heb je dan?!) en start ik volgende week ook met de challenge ‘Undercover ondernemer’. En ga ik alles op een rijtje zetten. Daarnaast wordt mij ook door de eigenaresse een hoop geleerd. Niet alleen omdat ik voor haar ga werken, maar dit kan ook heel gunstig zijn voor de blog en mijn eigen onderneming. Uiteraard blijf ik wel gewoon 20 werken, maar ik heb ook dromen die ik waar wil gaan maken…

Zo, dit was mijn update over hoe het gaat in huize Kenter! Hoe gaat het bij jullie? Heb jij nog plannen? Laat het me weten in de comments hieronder.

liefs-marisca-mamablogger-mama blogger-

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 Reactie

  1. 27 januari 2016 / 18:38

    Wat jammer dat je gezakt bent voor je examen. Ik herken het trouwens, ik was ook vaak niet volledig genoeg met antwoorden. Ik denk dat ik dan gewoon te snel wil ofzo, bang om niet meer genoeg tijd te hebben voor de andere vragen. Succes met je nieuwe undercover ondernemer-klus 🙂 Het klinkt in ieder geval heel leuk!