Home + Winactie | Win 4 toegangskaarten voor T-rex in Town!

Winactie | Win 4 toegangskaarten voor T-rex in Town!

Ik wilde als kind van alles worden en één van mijn dromen was archeoloog worden. Ik vergat voor het gemak even dat ik altijd heimwee heb dus ergens aan de andere kant van de wereld graven naar botten had geen succes geworden. Toch heb ik in mijn ‘Jurassic Park fase’ dino’s gespaard en kende ik alle namen uit mijn hoofd. En nee, dit is echt geen grapje. Ik ben een serieuze nerd, ik houd ervan!

Een jaar of twee geleden namen we Milan al mee naar Naturalis in Leiden en we keken onze ogen uit. We zagen toen al dat de T-rex naar Nederland zou komen en namen ons voor zeker weer te gaan kijken als het eenmaal zo ver was.

Trix de T-rex is in town!

Afgelopen zaterdag mochten we van Naturalis op viste bij Trix de T-rek, want dit enorme gevaarte was een vrouw. Ik wilde vrouwtje typen, maar dan doe ik haar echt te kort. Jeetje, wat is ze groot! Ik kan mij niet voorstellen dat zoiets miljoenen jaren geleden hier heeft rond gelopen.

Naturalis zelf is nu aan het verbouwen, maar dat wil niet zeggen dat er nu niets te beleven is. Trix entertaint namelijk de boel wel in haar eentje en er is voor kinderen nog genoeg te zien, te beleven en te leren over dinosaurussen.

Enorme drukte!

Omdat de belangstelling voor Trix zo groot is moet je van tevoren via de website een starttijd opgeven. Dit is alleen maar fijn, want dat betekent dat er om de tien minuten een groep naar binnen gaat en het dus een beetje gedoseerd wordt. Dit betekent natuurlijk niet dat je na tien minuten weer buiten staat, maar het zorgt er wel voor dat je zelf goed kan kijken, de informatie kunt lezen en mooie foto’s kunt maken.

Er stonden al rijen toen wij eraan kwamen en toen we weer naar huis gingen stonden er nog steeds rijen. Kun je nagaan.

Trix is namelijk echt bijzonder omdat er zelden zulke complete skeletten worden gevonden, laat staan van een T-rex.

T-rex in Town

Als je binnenkomt kom je al snel in de wondere wereld terecht van dinosaurussen en is alles wat je ziet al indrukwekkend.

Uiteindelijk kom je dus in de ruimte waar Trix staat en iedereen die binnenkomt is onder de indruk. Wat is dat gaaf!

Wat is er verder nog te doen?

Er is voor kinderen heel veel te zien en te beleven met betrekking tot dinosaurussen. Ook kun je al meer zien van een nieuwe aanwinst van Naturalis: een echte Triceratops! Kinderen kunnen aan de archeologen hun vragen stellen, kunnen zelf fossielen uit het zand graven en onderzoeken wat dit precies zijn, spelletjes doen, spelen en ontdekken.

Wij vonden het echt de moeite waard om erheen te gaan!

Winactie!

Je had het woord ‘winactie’ vast al gezien 😉 Ik mag namelijk 4 kaarten verloten voor de tentoonstelling T-rex in Town in Naturalis!

Wat je daarvoor moet doen? Vertel mij in de comments hieronder met wie jij naar Trix wilt en waarom en wie weet ben jij de gelukkige winnaar! De winactie loopt tot en met 28 september 2016 en de winnaar krijgt persoonlijk bericht.

Wil je meer weten over T-rex in Town, bezoek dan even de website van Naturalis!

Doe je mee?

Liefs, Marisca

 

 

 

mamablogger, samenwerking, samenwerken, disclaimer

Bewaren

Bewaren

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

99 Reacties

 1. Yasmina
  21 september 2016 / 07:22

  Lijkt me geel leuk om te winnen. Mn neefje is gek op dino’s.
  We zien hem niet zo vaak vanwege de slechte omgangsregeling, dus wanneer hij er is maken we er altijd een feestje van?

 2. 21 september 2016 / 07:25

  Wat gaaf! Mijn zoontje is helemaal gek van dino’s maar ook van schorpioenen en spinnen en slangen en allemaal andere enge gevaarlijke dieren. Van dinosaurussen weet hij ook alle moeilijke namen haha. Dit Dino skelet is natuurlijk een echte must see dus het lijkt me fantastisch om te winnen en met hem samen Trix te gaan bekijken!

 3. Petra
  21 september 2016 / 07:35

  Echt gaaf! Ik hoop dat het in de herfstvakantie ook nog kan, want dan komen mijn neefje en nichtje over uit Frankrijk. Een leuk uitje om met hen naar toe te gaan….in Frankrijk heb je niet van die gave tentoonstellingen.

 4. Bodyl Oosterholt
  21 september 2016 / 07:37

  Oh wat zou dat gaaf zijn met mijn nichtje, ze is van kleins af aan al zeer onder de indruk van dinosaurussen en kent de meeste (onuitspreekbare dino soorten) alsof het haar tweede taal is.
  Volgens mij heeft ze echter nog geen idee van de omvang, en dat zou ik haar heel graag laten zien!

 5. 21 september 2016 / 07:38

  Graag zou ik met m’n 2 oudste kinderen bij Trix willen gaan kijken. Nu niet naar ons oude koningin maar naar de T-rex ?
  Ze zijn heel benieuwd hoe groot die nou in het echt is!!!!

 6. 21 september 2016 / 07:42

  Wauw! Wat super leuk! Toevallig had ik het er laatst over met mijn man! We hebben vakantie, maar gaan door omstandigheden niet meer weg, dus willen graag wat leuke ‘dagjes’ doen.
  Naturalis zou geweldig zijn om met mijn man en mijn 2 kleine jongens naar toe te gaan ☺️
  Doe dan ook graag mee met je Winactie! ?

 7. Jecy
  21 september 2016 / 07:43

  Wat leuk!!! Ik wil graag heen gaan met mijn gezin.

 8. 21 september 2016 / 07:44

  Ik zou graag met mijn man dochter en zoon willen, voor mijn zoon omdat hij idd ook helemaal gek is van alles wat met historie te maken heeft. En voor mijn dochter omdat ze er dan een leuke video over kan maken op haar youtube kanaal dinja v nes
  Groetjes Annika van Nes

 9. Inge
  21 september 2016 / 07:45

  Hier zijn dino’s ook helemaal hot! Mijn 2 jongens van 5 en 6 (en die van 38 stiekem ook hihi) zouden het geweldig vinden om naar Naturalis te gaan. Super leuke actie!

 10. 21 september 2016 / 08:00

  Wat een ontzettend bijzonder museum, wij zouden het graag echt willen zien. Mijn zoontje is helemaal fan van dino’s, hij heeft het er heel veel over en vindt het echt interessant. Voor hem, en voor ons, heel leerzaam dus.

 11. Maud
  21 september 2016 / 08:02

  Ik zou heel erg graag met mijn oppas kindje gaan! Hij is helemaal gek op dino’s dus dat zou die helemaal te gek vinden. Hij is bijna jarig dus zou hem op zijn verjaardag als verassing mee kunnen nemen. Ook nog een leuke ontlasting voor zijn ouders;)

 12. 21 september 2016 / 08:03

  Wow wow wow! Ik zag je post op Facebook en moest meteen meedoen. Mijn zoontje van 8 is namelijk helemaal dinoverslaafd en sinds het dinostickerboek waarin stond dat trio vanaf septembermaand Nederland kwam, vraagt hij elke avond of het al september is. En ja dat is het maar nog geen kans gehad om te gaan ! Ik doe dus vooral graag mee voor mijn zoon (en dan mag de rest van het gezin ook mee :p)

 13. Heidie
  21 september 2016 / 08:11

  Ik wil heel graag mijn gezin verrassen. Zeker sinds de Dinoplaatjes-actie is mijn zoon er super geïnteresseerd is. Zijn zusje vindt die dino’s ook al interessant. Wat is nou specialer dan een echt compleet T-rex skelet in het echt te kunnen zien! Dat is gaaf uitstapje voor jong en oud,lijkt me zo. En fijn dat ze van te voren regelen hoeveel mensen per keer naar binnen kunnen want ik kan me voorstellen dat het anders binnen echt dringen is, en dat is voor niemand prettig.

 14. Marian Zw.
  21 september 2016 / 08:11

  Met deze kaarten zou ik met zoonlief gaan die graag samen met het buurjongetje zoekt naar dino’s zoekt. En onze dochter die alle dino verhalen van de buurjongen wel heel erg interessant vind!

 15. Yolande Berkhoff
  21 september 2016 / 08:17

  Met mijn man en 2 dochters !! Mijn oudste dochter Luna heeft autisme en is gek op dino,s !! Ze weet er alles over en heeft ook een grote verzameling !! Haar wens is om een keer naar de T-Rex in town te gaan kijken in Naturalis !

 16. Chantal
  21 september 2016 / 08:22

  Lijkt me helemaal super . Om met me man en 2 meiden Isa en noa van 9 en 8 te gaan .pas een verbouwing achter de rug die niet goed is gelopen dus we in de vakantie niks hebben kunnen doen. Dus dit uitje lijkt me super om met ze te doen .

 17. Linda
  21 september 2016 / 08:24

  Wat een ontzettend gave winactie! Mijn vier kinderen lopen al sinds de AH Dinoplaatjes actie te stuiteren dat ze heel graag naar Naturalis willen en ik moet heel eerlijk bekennen dat mama zelf ook wel wil gaan. Dino’s kijken, archeoloog spelen, gewoon lekker een dag weg met zijn allen. Mama stuitert bij thuiskomst waarschijnlijk nog harder dan de kindjes, haha.
  Het zou super zijn om kaarten te winnen. Die kosten kunnen dan namelijk worden uitgegeven aan de leuke en leerzame materialen die ongetwijfeld ook in Naturalis te verkrijgen en daardoor zouden de kinderen extra lang plezier hebben van hun bezoek.

 18. Irene de Groot
  21 september 2016 / 08:56

  Ik zou m’n neefje van bijna 4 meenemen, samen met z’n opa en oma!
  Lekker verwend worden door z’n tante en grootouders!

 19. Esther
  21 september 2016 / 09:08

  Mijn kids blijven om een dagje Naturalis vragen,
  daarom ga ik nu een gokje wagen.
  Mocht ik eventueel winnen,
  dan zijn ze vast en zeker buiten zinnen!
  Ze zijn erg in dino’s en alles over de natuur geïnteresseerd,
  Hopelijk wordt hun wens met deze actie gerealiseerd?!

 20. 21 september 2016 / 09:19

  Gaaf! Zou er graag met m’n man en de kinderen heen gaan! Onze zoon van 4 is helemaal weg van dinosaurussen en bladert iedere dag door z’n boek. Hij zou dit geweldig vinden, er een in het echt zien er ervaren hoe groot het skelet is!

 21. 21 september 2016 / 09:32

  Mijn kleizoon is gek op Dino, wie weet mag ik hem hiermee blij maken

 22. Mieke Stam
  21 september 2016 / 10:22

  Leuk zeg! sinds de AH actie zijn onze 2 jongens helemaal gek van dino’s, het lijkt mijn man en mij erg leuk om met ze Trix te laten zien 😀

 23. Tamara v bodegom
  21 september 2016 / 10:27

  met onze kids! Ons zoontje is helemaal gek op dino’s momenteel! En vroeger ben ik met mijn ouders naar Denekamp geweest waar ooit een dino-voorstelling was en dat heeft heel veel indruk gemaakt… ik zou mijn kids graag diezelfde kans geven. (ik kende mijn man toen nog niet, maar hij is ook naar diezelfde dino-voorstelling geweest ooit in Denekamp! Hihi zouden mijn kids later hetzelfde over Trix kunnen zeggen? 😉 )

 24. John van den Booren
  21 september 2016 / 10:32

  Pssst … *fluistertoon* hier wil ik dolgraag m’n dochtertje mee verrassen, dus mondje dicht hè als ik gewonnen heb ?

 25. Maartje de Kort
  21 september 2016 / 10:38

  nounou wat een fantastische actie zeg….dat zal m’n zoontje erg leuk vinden èn ik ook hihi

 26. 21 september 2016 / 11:34

  Waaaaauw! Wat een gave prijs zeg! Ik wil met ons dametje gaan! Ze wordt binnenkort 4 jaar en is helemaal gek van dino’s (en van Freek by the way). Sinds de actie bij de AH is het dino’s voor en dino’s na. Ik heb beloofd dat we ‘een keer’ gaan kijken. Dit zou een supergaaf verjaardagskado zijn, naast het dinoboek wat al ingepakt voor haar klaar ligt.

 27. Renate Peters
  21 september 2016 / 11:55

  Wat zou ik dit graag willen winnen voor ons dochtertje van 7 die hier helemaal gek van is en het een wonder maar ook een raar idee vind dat ze hebben bestaan en daarom vind ze het heem bijzonder.
  Daarom gun ik het haar om er meer over te weten te komen en dat ze het met eigen ogen kan zien.

  Groet Renate

 28. Angela
  21 september 2016 / 12:19

  Bij mijn zoontje Jonah van bijna 4 is het dino’s op z’n shirt,broek,op z’n kamer,in z’n speelhoek.hoe tof als we deze kaarten zouden winnen om trix en haar vriendjes in het echt te zien!! Dan nemen we z’n nichtje Noelle van 7 mee, dan kunnen ze samen op stoer dino-avontuur!!

 29. Linda
  21 september 2016 / 12:21

  Jaaa ik wil heeeeel graag samen met mijn buurvrouw en onze 2 kleine enorme dinofans (zoontjes) datum hadden we al geprikt maar zou geweldig zijn als we zo de kaartjes zouden winnen!! ?

 30. Corine
  21 september 2016 / 12:22

  Dat lijkt mij super leuk om met mijn zoontje te doen. Hij is een hele grote dino fan.

 31. Carolien
  21 september 2016 / 12:22

  Potver, wat herkenbaar! Als kind droomde ik er ook van om archeoloog te worden, wat al snel omsloeg in paleontoloog, irriteerde ik me er aan als iemand een Brachiosaurus een Diplodocus noemde en spaarde ik tijdschriften met lichtgevende delen T-Rex skeletten. Jurassic Park is hier versleten. Tegenwoordig zijn de enige archeologische ontdekkingen die ik doe de zoveelste kattendrol in de tuin of dat ene inmiddels verroeste autootje wat al maanden kwijt was..
  Nu indoctrineer ik mijn eigen drie kinderen met speelgoed dino’s, boeken en platvoet en zijn vriendjes. Niet geheel zonder succes, alhoewel Hello Kitty mijn grote concurrent is.
  Meer kans maak ik bij mijn iets oudere neefjes en nichtjes. Één is eigenlijk gewoon ‘Freek in het klein’ en zou dit liever willen dan een jaarabonnement op de Efteling. Een avonturier/archeoloog/bioloog in wording dus. Je snapt, dat wil ik graag versterken! 🙂

 32. 21 september 2016 / 12:29

  Dat zouden mijn zoon van bijna 7 jaar en mijn dochter van bijna 5 jaar fantastisch vinden! Ik zou hier dan ook dolgraag met mijn gezin naar toe willen gaan. Vorig jaar zijn we ook naar Naturalis geweest, maar nu Trix er is, staan ze hier al een paar weken te stuiteren. Ze weten allebei ontzettend veel van dino’s. Mijn zoon heeft zelfs een dino-slaapkamer, heeft een dino-kinderfeest gegeven, en wil later zelf dinobotten gaan opgraven en in Naturalis gaan werken. We duimen hier heel hard voor deze kaarten!

 33. Ester
  21 september 2016 / 12:38

  Mijn zoontje Thijs van 4 jaar is op t moment heel erg met dino’s bezig. Vooral alle pr over de trex heeft m erg geprikkeld. Een dagje Naturalis staat dus zeker op t programma binnenkort en wat is er mooier als dat gratis kan en we ook nog een neefje mee kunnen nemen.

 34. Hannie
  21 september 2016 / 12:39

  Ik zou de kaartjes ontzettend! !!! Graag winnen. Niet alleen het beste verjaardagskado voor Jan die morgen 6 wordt. Ook ikzelf zou stuiterend tussen de dinos mijn ogen uitkijken ?

 35. Evelien
  21 september 2016 / 12:41

  Met mijn zoons naar Trix de T-rex, hoe gaaf zou dat zijn.
  Mijn dino-fans en ik kunnen niet wachten om deze indrukwekkende reus te bewonderen!
  (en paps en mams ook niet 😉

 36. 21 september 2016 / 13:03

  WIl er dolgraag heen met mijn 2 kleine neefjes en mijn zus! Leuk uitje denk ik!

 37. Hiske
  21 september 2016 / 13:03

  Mijn 2 zoons van 3 en 5 zijn helemaal gek van dino’s. Hiermee zou ik ze dus ontzettend blij maken!

 38. wendy T.
  21 september 2016 / 13:04

  Graag met man en dochters. Kyra kan niet wachten tot ze de T-Rex in het echt kan zien! Ze heeft het nieuws op de voet gevolgd.
  Dino’s hebben blijkbaar een magische aantrekkingskracht op kinderen.

  Maar ook wij zijn heel benieuwd hoor!

 39. 21 september 2016 / 13:11

  De speelgoed dino’s staat bij ons in rijen opgesteld om de getekende dino’s op de zelfgemaakte tv te bekijken. En als ze geen tv aan het kijken zijn worden ze opgestapeld of zijn ze met elkaar aan het vechten. Maud, Hugo en Stan zouden erg graag samen met papa en mama de echte dinobotten in Naturalis bestuderen om de tekenkusten en de vechtkunsten te verbeteren.

 40. Judith Hagens
  21 september 2016 / 13:11

  Wauw! Mijn zoontje is gek op dino’s en wil ook alle namen ervan weten. Mama struikelde over de moeilijke namen! Haha…
  Maar sinds de spaaractie van de AH met de Dino plaatjes van Freek is hij helemaal fan geworden!
  Wat zou hij het gaaf vinden om het skelet wat hij in zijn dinoboek bij elkaar heeft verzameld in het echt te zien!
  Duimen….!

  Groetjes Judith

 41. 21 september 2016 / 13:14

  Ik een Oma, is altijd gefassineerd geweest van deze wezens en heb daar mijn zoon en zijn 2 kinderen mijn kleindochters ook aangestoken met het virus en daarom reageer ik op deze actie
  kan ik eindelijk het in dit evenement het hun laten zien. in de herfstvakantie zou een heel erge leuke verrassing zijn dit samen te beleven!!!!!!!
  Groeten Oma Marianne.

 42. 21 september 2016 / 13:14

  Hi Marisca,

  Hoewel ik mijn kinderen heel erg blij zou maken met het winnen van deze kaartjes, heeft dat niet veel zin aangezien we niet in Nederland wonen. Toch zou ik de kaartjes nog graag willen winnen, zodat ik mijn zus en haar gezin hiernaartoe kan sturen. Ik zie mijn nichtjes niet vaak en zou het leuken vinden om op deze manier iets leuks voor ze te kunnen doen! En dit zouden ze ontzettend leuk vinden!

  Groetjes,

  Sandra

 43. Bregtje van der Meulen
  21 september 2016 / 13:24

  Met mijn 2 jongens van 4 en 6 willen ontzettend graag naar Trix toe! De oudste is gek van Dino’s en volgt alles wat met Trix te maken heeft! Wij zouden met ons gezin (4 personen) hier graag heengaan.

 44. Karlijn
  21 september 2016 / 13:32

  Met mijn gezin zou ik SUPER graag willen en dan vooral voor mijn zoontje Mats van 5!
  Als hij ’s ochtends wakker pakt hij gelijk het boek: gigagrote dino’s. Hij gaat deze dan rustig lezen/bekijken. Hij weet precies waar wat staat.
  Hij is er helemaal fan van.
  Als ik de kaartjes zou willen, zou ik ze op deze manier willen bedanken voor de 4 maanden die ze mij hebben geholpen toen ik door een gebroken enkel niks kon.

 45. Willianne
  21 september 2016 / 13:34

  Met mijn zoontje van 8 en m’n mijn man. Nemen we ook zijn vriendje gezellig mee.
  De baby laten we dan lekker een dagje vertroetelen door oma:)
  We willen hier al een paar jaar naar toe maar omdat het best ver is, komt het er steeds niet van…

 46. Cindy Strijkers- Brakel
  21 september 2016 / 13:58

  Ik heb hier 2 jongens die echt MEGA-dinofan zijn!!! Ze willen Trix zo graag zien.
  Hier werden alle dinoplaatjes gespaard ( terwijl de AH veel verder zit dan alle andere supermarkten, we moesten een half uur omrijden!) Maar ook alles wat Naturalis verder nog te bieden heeft. Ze zijn beiden nieuwsgierig en leergierig.
  Wat zouden ze hier blij van worden en wij als ouders ook, want niets is mooier dan die glimoogjes te zien.

 47. Anninka Vermeij
  21 september 2016 / 14:07

  Jaaaa!!!! Gezellig dagje uit met onze zoon Tygo, een grote dinofan!

 48. De Boer
  21 september 2016 / 14:14

  Met man en kinderen! Wij zijn 1x eerder naar Naturalis geweest en ze willen zo graag nog een keer, maar wij wonen in het Noorden en dan doe je dat niet zo snel. Dit zou de ideale gelegenheid zijn; nog een keer naar Naturalis EN Trix in het echt zien!

 49. Marjolein Kerkhof
  21 september 2016 / 14:43

  Onze 3-jarige zoon heeft de ‘pech’ op te groeien tussen archeologen (pappa, mamma en opa zijn archeoloog), dus wij ‘moeten’ wel naar Naturalis! Bovendien heeft hij ook nog eens drie weken geleden een klein broertje gekregen, dus speciaal met hem iets leuks doen zou heel welkom zijn!

 50. Jolanda
  21 september 2016 / 16:06

  Ik ben moeder van 3 jongens doe dolgraag hier naartoe willen. Zou goede afleiding zijn ook voor de jongste 2 die lopen te kwakkelen met hun gezondheid. De jongste van 4 mike is afgelopen maandag geopereerd aan zijn neus keel en oren .was een heftige ingreep maar heeft het zo goed gedaan en geen kik gegeven. En blijft lachen dus gun hem en zijn broers een dag van hun leven. Hebben ze echt verdient. We duimen

 51. 21 september 2016 / 16:22

  Dat lijkt me geweldig! Onze oudste is helemaal gek van dino’s, we zijn nu zelfs een dinokamer voor hem aan het maken 😉 dus dit zou een leuke verrassing zijn!

 52. Mirjam
  21 september 2016 / 16:57

  Ik zou het fantastisch vinden om met mijn eigen lukosaurus van 5 naar T-Rex te gaan. samen met zijn grote broer van 7 en Dries. Onze luuk zijn kamer ademt dino’s. Zijn boeken sleept hij overal mee naartoe en je moet en zal deze samen bekijken 🙂 het is een fantastisch kind met een grandioze fantasie. Zo zag hij laatst nog 2 stegosaurussen in het bos, heus waar! T-rex is toch wel het allermooist, stoerst en coolste. Hoe gaaf zou dat zijn om te zien hoe groot groot eigenlijk is.

  Groetjes Mirjam

 53. Hetty ten kate
  21 september 2016 / 17:41

  Wat zou het leuk zijn om m’n zoon op z’n 10e verjaardag de kaarten kado te kunnen doen, zodat hij met 3 van z’n vrienden kan checken of ze echt alles al weten van dino’s.
  Daar heb ik als moeder wel een ritje als taxichauffeur voor over 🙂

 54. Leonie
  21 september 2016 / 18:06

  Heeey,
  Ik zou hier ontzettend graag met mijn kleine broertje. Hij is een enorme dinofan en zei toen die reclame zag ‘wanneer gaan we?’ Ik zou hem hier ontzettend blij mee kunnen maken en stiekem mezelf ook wel ?

 55. Edith Versteeg
  21 september 2016 / 18:41

  Wat gaaf! Met wie ik zou gaan…. met mijn zoon Tim van 10, die kent alle dinosaurussen uit zijn hoofd en dit houdt hem al bezig sinds zijn 2de. Hij wil later dan ook bioloog/ paleontoloog en paleo-artist worden. Alles om ze zelf op te graven, te onderzoeken en te reconstrueren…. en met de vrijkaartjes kan hij Trix eens goed bekijken.Niet geschoten altijd mis… we wachten in spanning af,
  Groetjes van ons dino fans 😉

 56. Bram Olearnik
  21 september 2016 / 18:56

  Ik zou er graag naar toe gaan met mijn boys!
  Dat zou fantastisch zijn!

 57. 21 september 2016 / 18:59

  Wat een ontzettend gave winactie! Ik herken werkelijk alles wat je zegt. Van kleins af aan ben ik gek op dino’s en ik moet zeggen dat de film Jurassic Park daarvoor gezorgd heeft. Ik hou van alles wat met dino’s te maken heeft en de T-rex is by far mn favoriete dino. Ik heb mn dino hobby te danken aan mijn vader en ik zou graag hem meenemen als bedankje voor het aanwakkeren van m’n liefde voor dino’s. Daarnaast zou ik graag min zus meenemen en mijn zoontje zodat ik mijn liefde voor dino’s op hem kan overdragen. Wat lijkt het me bijzonder ontzagwekkend om Trix te aanschouwen!

 58. Patricia Vorstenbosch-Vermeulen
  21 september 2016 / 19:12

  Graag zou ik met mijn zoontjes en mijn man gaan. Mijn zoontje is helemaal gek van dino’s en wil van alles weten over Trix. Helaas leeft ons oudste zoontje niet meer. Op 21 november zou hij 6 jaar geworden zijn. We hebben er een traditie van gemaakt om ieder jaar iets leuks te doen om zijn verjaardag te vieren. Trix bezoeken zou wel een hele leuke invulling zijn van deze dag.

 59. Anouska Gajadien
  21 september 2016 / 19:48

  Oh dat zou geweldig zijn!!! Mijn twee zoontjes van bijna 4 en 6 jaar zijn de grootste dino-fans!! Onze jongste zoon Milan heeft oma en opa al uitgenodigd om samen naar deze geweldige T-Rex te gaan bewonderen!! Ze kunnen niet wachten, en zouden het helemaal geweldig vinden!! Nu duimen maar!!

 60. 21 september 2016 / 21:08

  Er zijn wel tig leuke redenen en ook minder leuke verhalen over het verleden die ik zou kunnen benoemen. Maar dat doe ik niet.
  Ik doe het om de mooiste en liefste lach van de wereld te zien…. die van mijn dochter en zoontje?

 61. Nicky
  21 september 2016 / 21:18

  Leuke belevenis voor mijn kleine dinootjes 🙂

 62. Pelle de Jong
  21 september 2016 / 22:02

  Ik zou graag met mijn dochters gaan aangezien zij beide gefascineerd zijn door dieren. Mijn oudste wil vanaf dag één bioloog worden en heeft alles over de T-Rex op de voet gevolgd! ??

 63. Erika van Koert
  21 september 2016 / 22:11

  Super gaaf. Ik zou graag met mijn man en twee kinderen gaan. De oudste van 8 heeft al een paar keer gezegd dat hij graag naar een dino museum wil. Dit zou een mooie kans zijn

 64. Linda
  22 september 2016 / 00:34

  Mijn dochter’s grootste wens, ze wilde altijd al nog eens naar Naturalis. De T-Rex is haar droom. Ze zoekt graag botjes in de tuin en verzameld kleine skeletjes, bladerd iedere avond door Freeks boek, is gek van de oudheid.. archeoloog, ze wil niets lievers worden. Ze wil er alles over leren dat ze de juffen tijdens geschiedenis les steeds vraagt.. juf gaat het vandaag over dino’s?!

  namens Celeste.

 65. dylan Giovanni van loggem
  22 september 2016 / 06:03

  Ik ga dan met mijn moeder en een 2 vrienden

  Ik wil graag winnen omdat ik altijd nieuwsgierig ben over dinosauriërs en omdat ik ze super cool vind

 66. dylan Giovanni van loggem
  22 september 2016 / 06:04

  Ik ga dan met mijn moeder en met 2 vrienden

  Ik wil graag winnen omdat ik altijd nieuwsgierig ben over dinosauriërs en omdat ik ze super cool vind

 67. Ingrid Janssen
  22 september 2016 / 07:21

  Mijn zoontje Luc is helemaal gek van dino’s. Hij zou Trix supergraag in het echt willen zien! En dan willen mama, papa en broertje Jorrit natuurlijk graag mee!

 68. 22 september 2016 / 11:01

  Ziet er schitterend uit op de foto’s ben heel erg benieuwd naar deze tentoon stelling.

 69. Mireille
  22 september 2016 / 11:06

  Hoog op het verlanglijstje van mijn zoon! Een bezoek aan Trix! Al vanaf zijn 3e helemaal weg van dino’s en volgende maand word hij 8 😉 Ik zou dus uiteraard met mijn zoon gaan, en papa en kleine zus gaan dan ook gezellig mee! Zusje van 4 is natuurlijk ook al besmet met het dinovirus 🙂

 70. 22 september 2016 / 12:40

  Wat gaaf, ik zou met mijn dochter en partner naar deze gave tentoonstelling gaan.. lijkt me super!

 71. 22 september 2016 / 13:34

  Mijn neefjes zijn gek op dino’ s , dus een goede reden voor mij om mee te doe aan deze leuke actie .

 72. Sandra
  22 september 2016 / 13:59

  Superleuke actie, ook mijn kinderen zijn “nerds” 😉 gek van Naturalis en dit soort tentoonstellingen in het bijzonder!

 73. Bregje de Kort
  22 september 2016 / 15:11

  Hier wordt je toch helemaal uitzinnig van?
  Nou m’n dochtertje èn ik iig wel!!
  ?

 74. monique zwinselman
  22 september 2016 / 15:58

  Ik wil heel graag mijn zoon meenemen naar Trix. Vanaf dat dit verhaal bekend werd, volgde hij het op de voet. In Rotterdam bij een dino tentoonstelling geweest, en geweldig genoten. Die blik in zijn ogen. Waardevol.
  Nu zou ik hem kunnen laten zien hoe groot de T-Rex in werkelijkheid is. Ik denk dat zijn ogen er bij wijze van spreken eruit zouden vallen. Het lijkt mij zo genieten met hem.

 75. Anita
  22 september 2016 / 17:59

  Wat zou dit een geweldige belevenis zijn voor mijn kleinkinderen Jesse en Fylene.
  En voor mij en haar mama is het zo leuk om ze te zien genieten en ontdekken.
  Gezellig om weer eens samen op avontuur te gaan

 76. cor
  22 september 2016 / 18:03

  Lust de T-rex ook pubers. Lijkt me leuk.

 77. 22 september 2016 / 21:03

  Wat een leuke winactie. Ik doe graag mee voor mijn zoontje Lars. En papa vind het stiekem ook heel leuk. Duimen maar 🙂

 78. Anneliese de Waal
  22 september 2016 / 21:32

  Dat zou geweldig zijn voor mijn zoontje Luc, hij zou dat echt prachtig vinden om naar toe te gaan, ik waag graag een kansje.

  Groetjes Anneliese

 79. Samarinda
  23 september 2016 / 10:07

  Onze zoon van 7 heeft zijn dino-gekte al overgebracht op z’n zusje van bijna 2. Hier bij de supermarkt hangen posters van Trix en als we daar langslopen, roept ze (zo hard dat het niemand in het hele centrum ontgaat) ‘DINOOOOOOOO!!!’. Vervolgens krijgen we hele verhalen te horen over ‘Monnnnd’ en ‘HAP!’, wat onze zoon natuurlijk prachtig vindt.. We willen dus héél graag met hen naar Naturalis om Trix in het echt te bekijken!

 80. 23 september 2016 / 11:14

  JAAAA, Graaaaag!! Omgaan graag met partner en 2 kids die fan zijn van dino’s. Knuffels, speeltjes, dekbedovertrek, noem het maar op…. Dus dit zouden ze geweldig vinden!!

 81. Dineke Wiersema
  23 september 2016 / 13:29

  Ik wil graag met m’n neefje Luca. Superleuk om een dino skelet te zien.

 82. Liesbeth
  23 september 2016 / 20:57

  Wat een gave tentoonstelling lijkt mij dat! Ik doe erg graag mee met deze actie! Ik zou graag een vriendin met haar zoontje verrassen! Hij is helemaal weg van dino’s en met haar en haar kleine man kan ik super lachen@

 83. Grete Karina
  24 september 2016 / 09:25

  Ik heb een zoon die helemaal gek is op dinosaurussen en dolgraag Trix zou willen bewonderen!
  Voor hem doe ik vooral mee en als ik eventueel win gaan we gezellig met het hele gezin, want de rest vindt het ook stiekem bere-interessant.
  Duimen maar. Fijn weekend en groeten..

 84. Rianne Wolters
  24 september 2016 / 10:40

  Ik zou mijn zoontje en neefje mee nemen, die zijn helemaal weg van dino’s.
  Ze zullen het enorm gaaf vinden om Trix in het echt te kunnen zien, en mama/tante vindt het helemaal niet erg om mee te gaan want ik vind het zelf ook heel erg interessant.

 85. walter dingjan
  24 september 2016 / 12:02

  wow ik neem franka fels en haar zoon mee en nichtje sharena

 86. Ingrid van Duijl
  24 september 2016 / 13:32

  Ik zou graag met mijn zoon willen gaan en zijn beste vriend. Hij wil al heel lang hier heel graag naartoe. Dus dit zou een mooie gelegenheid zijn.

 87. Loes Hoekstra
  24 september 2016 / 18:59

  Heel erg leuk, wij gaan er binnenkort naar toe. Maar met gratis kaartjes is het natuurlijk helemaal super

 88. cobi
  24 september 2016 / 20:20

  O wat gaaf! Hier zou ik graag met mijn jongens heen willen die vinden dat nameijk super gaaf!!

 89. Tess
  24 september 2016 / 23:11

  heel gaaf, mijn man is heel erg dino fan en heeft zijn dochter aangestoken met het virus!

 90. 25 september 2016 / 00:01

  Naar Naturalis gaan staat al heel lang op de planning maar helaas door gezondheidsredenen nog niet gelukt. Bloem zou dit niet alleen super vinden maar ook Jip, met zijn 2,5 jaar is hij dol op dino’s sinds de dino van Freek bij de Albert Heijn stond. Fingers crossed. Succes allemaal!

 91. angela
  25 september 2016 / 10:49

  Haha, ik zou mijn neefjes meenemen, die hebben echt de leeftijd om dino’s supervet te vinden! Daarnaast zou ik mijn vriend meenemen! Beiden zijn we sinds vorig jaar bezig met fossielen zoeken! De oudheid en wat er geleefd heeft trekt ons enorm!

 92. Robin van Deelen
  25 september 2016 / 19:30

  Leuk uitje zeg! ik doe mee!

 93. Esther
  25 september 2016 / 23:04

  Een paar keer per week vraagt mijn zoontje wanneer we naar Naturalis gaan. Hij wil er zo graag naar toe dus voor hem doe ik heel graag mee.

 94. claudia n.
  26 september 2016 / 19:10

  Allemaal mooie reacties…ik heb een ander idee ik ga mijn opa meenemen als ik zou winnen en natuurlijk mijn man en mijn zoon. Opa is gek op Dino’s en helaas is hij stervende. Dit zou een fantastisch laatste uitje met hem zijn!

 95. petra
  26 september 2016 / 21:07

  samen met mijn zoontje Tibbe en dochter Yinthe

 96. petra
  27 september 2016 / 02:34

  gaaf voor mijn dnofans

 97. Sonja Hubregtse
  28 september 2016 / 10:38

  Hé, wordt daar zachtjes geklopt?
  Wat zit er in dat ei verstopt?
  Er komt een barstje in de schaal.
  Wat gebeurt er allemaal?
  Nog even en het ei gaat open
  en er komt een dino uitgekropen.
  Kijk eens aan, daar is hij dan!
  Je begrijpt niet hoe het kan.
  Robin (7), m’n zoon, vindt dino’s zo interessant,
  Hij zoekt zelfs botten ervan in het zand.
  Als een echte archeoloog,
  Onderzoekt hij dino’s laag en hoog.
  Hij wil alles van ze weten,
  Of ze vliegen, lopen en wat ze eten.
  Daarom hoop ik voor hem dat we winnen,
  Zodat het Dino-onderzoek pas echt kan beginnen.
  In Naturalis is hij nog nooit geweest,
  Hij is reuze nieuwsgierig naar het “dino-beest” 😉

 98. Laura
  28 september 2016 / 20:28

  Dat zou een bijzonder uitje zijn voor onze jongens, want er is niets zo cool als de wereld van de dinosaurussen 🙂

 99. Emske van der beek
  29 september 2016 / 12:12

  Ooooo, kan ik please please nog meedoen op het laatste nippertje??
  Heb twee dochters die enorm Dino-minded zijn en na de herfstvakantie gaat oudste dochter Norah op school met het thema Dinosaurus aan de slag.
  Dus dit zou he-le-maal te gek zijn!!!

  Groetjes van een mama die heel hard gaat duimen!!