Home + Winactie + Review| ‘Lekker weertje Dikkie Dik’ van Dirk Scheele!

Winactie + Review| ‘Lekker weertje Dikkie Dik’ van Dirk Scheele!

Ik kijk altijd uit naar de zondag. Een dag waarop we echt met zijn drietjes zijn en vaak wat ondernemen. En als we dat niet doen houden we een heerlijke pyjamadag vol gezelligheid. Gisteren was ook zo’n dag, maar gingen we wel met elkaar op pad. Als moeder van een jong kind ken je vast Dirk Scheele wel.

Toen Milan nog niet op school zat, kwam Dirk bijna dagelijks voorbij op Nickelodeon en ik vond het een verademing tussen alle hysterische tekenfilmpjes door.

Zelfs mijn neefje en nichtje keken vroeger naar Dirk Scheele en ook zij kunnen nu nog liedjes van Dirk zingen. De verrassing was dan ook wel erg groot toen bleek dat we naar een theater voorstelling mochten: ‘Lekker weertje Dikkie Dik’!

De voorstelling was in Zaandam en dat is vanaf Gouda ongeveer een uurtje rijden. Prima te doen dus en het is juist leuk weer eens een ander theater te bezoeken. Toen we binnen kwamen was het ontvangst al heel hartelijk en konden kinderen meedoen met een poezen speurtocht. Ze moesten vijf plekken zien te vinden waar kattengeluiden te horen waren en konden daarmee kaartjes voor een andere leuke voorstelling winnen. Goed idee natuurlijk, want zo kun je de tijd nog even doden met de kinderen.

We hadden heel fijne plekken en keken op het midden van het podium. Milan was meteen al onder de indruk van het decor en had al volop ideeën over wat daar allemaal zou gebeuren 😉

De voorstelling neemt je mee door alle vier de seizoenen en Dikkie Dik dartelt lekker door alle seizoenen heen met andere dieren. Dirk staat daardoor niet alleen op het podium, maar samen met drie poppenspelers die het echt geweldig deden! Patrick en ik zeiden in de auto nog tegen elkaar dat dit haast topsport moet zijn.

De voorstelling was ontzettend leuk en ook wij als ouders hebben ervan genoten. Leuke liedjes, veel mogelijkheden voor de kinderen om mee te doen en voor je het weet was het uur alweer voorbij! Milan was van het begin tot het einde onder de indruk en dat was zo leuk om te zien. Sinds ik moeder ben wordt ik zelfs daar een beetje emotioneel van 😉

Na afloop stonden er voor alle bezoekers flesjes frisdrank in de foyer! Daarna kwam Dirk ook nog de foyer in om met alle kinderen op de foto te gaan en dat vond Milan wel cool en ging hij vandaag in de kring op school vertellen 😉

Ik denk dat het wel duidelijk is en dat is dat deze voorstelling echt een bezoek waard is! Ik weet zeker dat je je kinderen hier een heel groot plezier mee doet. Kijk hier voor de speellijst.

Ik noemde in de titel al een winactie en ik mag twee boekjes van ‘Lekker weertje Dikkie Dik verloten’! Je kunt meedoen door hieronder te reageren. De winacties loopt tot en met maandag 15 februari en de winnaars krijgen persoonlijk bericht. Doe je mee?

 

 

 

liefs-marisca-mamablogger-mama blogger-

 

 

 

mamablogger, samenwerking, samenwerken, disclaimer

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met DIY’s, reviews, kidsfashion etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

39 Reacties

  1. 8 februari 2016 / 07:21

    Zo leuk. De combi dikkie dik en dirk scheele is altijd een succes. Wij zijn een paar jaar gelelden ook naar de voorstelling van dirk scheele en dikkie dik geweest. Toen ging het over het poezencircus.

  2. Roy
    8 februari 2016 / 12:12

    Dirk is gewoon geweldig, neemt altijd alle tijd voor de kleinste fans. Fotos, handtekeningen geen probleem.
    Nu dirk al 4 keer gezien met die kleine en volgende week gaan we weer .

  3. Anita Schuurhuis
    8 februari 2016 / 12:16

    Super leuk om te lezen hoe jullie dagje theater was!
    Onze zoon Geremy is ok gek op Dirk Scheele. hij kijkt altijd de fimpjes op nickelodeon en omdat hij er geen genoeg van krijgt ook op you tube.
    de dvd van Dirk Scheele die hij van sinterklaas gekregen heeft is al grijs gedraaid.
    in mei gaan wij ook naar het theater van Dirk Scheele en dikkie dik. we kijken er al naar uit.

    Gisteren zijn we naar het theater geweest daar was Joes Boonen die bekend is van de verschillende filmpjes van Dirk Scheele. ze vertelde het verhaal van de krokodil die wel een kindje zou lusten.
    We hebben hier ook enorm van genoten en ik raad jullie aan om te kijken of die ook bij jullie in de buurt komt!

  4. Denise
    8 februari 2016 / 14:01

    Wij , mijn zoontje Riley 2 jaar en ik vonden het ook een super leuke voorstelling fister in het zaantheater. Hij heeft heerlijk gedanst en een boefje zoals hij is was hij aan het einde het podium op geklommen. Het was weer een super spannend avontuur voor hem en voor mij.

  5. 8 februari 2016 / 15:08

    Oh wat leuk!
    Die boekjes blijven favoriet hier ? Doe graag mee voor mijn twee kindjes.

  6. Raaf Klein
    8 februari 2016 / 15:16

    Leuk! Hier zal mijn dochtertje wat blij mee zijn.

  7. Marian Zw.
    8 februari 2016 / 15:21

    Leuk, leuk leuk, we hebben maar 1 cd van Dirk maar de kids vinden het geweldig. De combi met Dikkie Dik is natuurlijk helemaal super. Vooral onze jongste is fan van deze leuke kat! Ik loot graag mee

  8. jolein koolske
    8 februari 2016 / 15:28

    Oh wat super leuk !! Dat zullen mijn dochters echt gaaf vinden , en deze mama ook 😉 ik vind het voorlees moment altijd heerlijk want dat is zo wat het enige moment op de dag dat ze lekker bij me komen liggen en we gezellig met zijn 3tjes een boekje lezen. Oh wat voel ik me toch rijk als ik daar lig met mijn 2 dochters in mijn armen 🙂

  9. Bodil
    8 februari 2016 / 16:21

    Super leuk! Onze meiden en ik zijn dol op Dikkie Dik! We plakken zelfs stiekem de raamstickers in de auto als Papa al aan het rijden is, dan kan hij ze er niet meer afhalen hihi…
    De kat van hun tante heet Jesse, maar onze oudste noemt hem standaard Dikkie Dik. Want hij is groot en rood en rond!
    Meer Dikkie Dik verhaaltjes mag altijd! Heerlijk samen lezen, benieuwd wat die malle kat nu weer allemaal gaat beleven!

  10. Fleur V
    8 februari 2016 / 19:30

    Kinderen zijn dol op Dikkie Dik en Dirk Schele

  11. Jeanine
    8 februari 2016 / 20:54

    Bedankt voor deze recensie. Onze dochter vindt de filmpjes van Dirk ook geweldig. En ook Dikkie Dik is geliefd. Hij loopt zelfs af en toe in onze tuin (lees: oranje poes van de buren ;-)) We denken erover naar de voorstelling in Roermond te gaan. Met een boekje wordt de voorpret vast nog leuker!

  12. Erika van koert
    8 februari 2016 / 21:18

    Ik doe graag mee 🙂

  13. Christel Bijsterbosch
    8 februari 2016 / 21:56

    Zou ontzettend leuk zijn voor mijn zoontje van 6 jaar.

  14. Paul
    8 februari 2016 / 23:38

    Leuk hier 2 grote kleine fans in huis van de liedjes van Dirk!

  15. michael nooyen
    9 februari 2016 / 00:52

    wil heel en heel graag meedoen

  16. Iris
    9 februari 2016 / 00:59

    Voor mijn lieve kleine schattige nichtje! En natuurlijk voor mijn lieve tweelingzus 🙂
    En leuk voor mij zelf om het te geven!!

  17. Nina Mol
    9 februari 2016 / 06:29

    Ik ben van beiden fan! Al jaaaaren!!

  18. Emma
    9 februari 2016 / 07:10

    Onze kinderen lopen met hun speelgoedgitaar door het huis Dirk Scheelt na te doen. Vuilniswagen, mag ik jouw war vragen……
    Mijn jongste roept bij iedere vuilwagen: ” Kijk mama! Daar gaat zit de gitaar van Dirk Scheelt in!”.
    Snel! We moeten hem halen!
    Ook Dikkie Dik is een hit! Iedere avond beleven wij de avonturen met Dikkie Dik.
    Ben benieuwd wat ons te wachten staat als onze kinderen een theatershow zien of horen van hen beiden!

  19. Iris
    9 februari 2016 / 10:05

    Leuke winacite! Dikkie dik en Dirk Scheele zijn hier altijd een succes

  20. elisabeth maria martina
    9 februari 2016 / 10:35

    helemaal top voor kleindochter lise

  21. Karen Vonk
    9 februari 2016 / 12:46

    Nou.. ik heb wel zin in een lekker weertje buiten en mijn dochtertje in Dikkie Dik, dus ik zeg: 1+1=…!

  22. Aniek
    9 februari 2016 / 13:06

    Leuk voor de kleine.

  23. Anja Dibbets
    9 februari 2016 / 13:34

    graag doe ik mee. Onze meiden vinden Dikkie Dik nog steeds erg leuk!!!

  24. Barbara Beun
    9 februari 2016 / 14:46

    Dikkie Dik is zo leuk, ik doe graag mee

  25. mari sand
    9 februari 2016 / 16:05

    super leuk! en zeker van toepassing met het “Lekkere Weertje” van vandaag 🙁

  26. 9 februari 2016 / 19:36

    leuk, leuk, leuk.
    uit dit boek zou ik erg graag voorlezen

  27. Jan
    9 februari 2016 / 22:02

    Super leuk om onze dochter kennis te laten maken met onze beroemde Dikkie Dik

  28. Peggy Elizen
    10 februari 2016 / 00:38

    Dikkie Dik blijft actueel en met zijn tijd meegaan, super amusement voor jong en oud.

  29. Bep H
    10 februari 2016 / 09:49

    een leuke actie voor een prachtig boekje
    Ik word voor de 1e keer oma, dus samen boekjes kijken lijkt mij geweldig leuk

  30. Peggy M
    10 februari 2016 / 10:43

    Wat leuk.. Mijn mannetje vindt ‘Poes’ maar al te leuk!

  31. 10 februari 2016 / 12:52

    Wat leuk! Mijn mannetje van 1,5 is nog te klein voor de voorstelling van Dikkie Dik, maar zodra we kunnen! Als mama kijk ik dan ook erg uit naar het zingen en de muziek. Al die dansende kleine mannetjes en vrouwtjes zo lief. Dikkie Dik kan hij al wel zeggen. Hij is er idolaat van, zo lief. Eerst het stoffe boekje en nu het dubbeldikke voorlees boek, wat we al twee keer uit hebben. Nog lang te gaan met Dikkie Dik, of Zikkie Zik.

  32. Anneliese de Waal
    10 februari 2016 / 17:17

    Wat leuk, zou erg leuk zijn voor mijn dochtertje Sam !!.

    Groetjes Anneliese

  33. Feinette
    10 februari 2016 / 22:30

    Wat leuk! 🙂 Ik doe graag mee aan de actie…

  34. Anna Wienen
    11 februari 2016 / 10:57

    Geweldig!! Ik doe graag mee!

  35. marijkeeu
    11 februari 2016 / 16:35

    Superleuk.. hier ook een kleine fan.. Wij gaan binnenkort.. Hoe leuk zou het zijn dat ze de liedjes in de auto kan luisteren..

  36. jacqueline
    11 februari 2016 / 19:15

    Wat een super leuke actie. Ik doe graag mee!! ??
    Onze zoon vind de cd en dvd erg leuk van dirk.. dus jullie zoude ons erg blij maken.

  37. Mientje L
    11 februari 2016 / 21:58

    Wat super leuk! Dikkie Dik is echt een favoriet hier.

  38. Anette
    13 februari 2016 / 16:05

    Super actie. Wij gaan 28 mei naar de voorstellingen en zijn dus al aan het oefenen om de liedjes mee te zingen. Het boekje maakt de pret compleet.

  39. Michelle Siebert
    14 februari 2016 / 09:37

    Vandaag ga ik met mijn peuter meisje valentijnsdag vieren in het parktheater in Eindhoven ?. Met een boek hebben we nog langer plezier van de voorstelling!