Home + De eerste kleertjes van Milan!

De eerste kleertjes van Milan!

Toen ik zwanger was in 2010 had ik nog geen blog dus ik heb nooit Milan zijn eerste kleertjes met jullie kunnen delen. Ik had het idee al een tijdje in gedachten, maar nu wil ik jullie toch Milans eerste kleertjes laten zien! Van het pakje wat hij aan kreeg na zijn geboorte tot zijn eerste schoentjes die hij een paar maanden later aan kreeg. Ik deel nu veel kleding van Milan dus die eerste kunnen niet ontbreken toch?

We hebben de kleertjes overigens niet zelf gekocht, maar gekregen en dat maakte het juist speciaal. Het mutsje en rompertje van opa en oma en het broekje en truitje van mijn zus en zwager. Superlief én alles paste perfect bij elkaar dus de keuze was snel gemaakt.

Kijk je mee naar Milans allereerste kleertjes?

Ik bedenk me overigens net dat we het jasje wel zelf hebben gekocht. Als ik mij goed herinner kochten we deze bij de Prenatal en deze is aan twee kanten draagbaar. De streepjes vonden we natuurlijk het leukste. We wilden voor die eerste kleertjes juist neutrale kleuren omdat we niet wisten hoe hij eruit zou zien en of een bepaalde kleur hem wel zou staan.

Dit pakje is een maatje 50 van Noppies, maar Milan heeft hem nog wel een tijdje kunnen dragen gelukkig. Mijn zus heeft dit setjes gekocht nadat we hadden verteld dat ik zwanger was, super schattig! Het Nijntje mutsje hebben we van mijn ouders gekregen en ik heb het jasje daarbij uitgezocht. Normaal is het andersom, maar ik vond het mutsje zo lief dat ik graag wilde dat hij die meteen op kon en zocht daar dan weer het jasje bij uit.

Ik ben groot fan van de All Star Converse sneakers en toen Milan ietsjes ouder was, waren dit zijn eerste “schoentjes”. Milan is in oktober geboren dus de maanden erna was het wel fijn als hij iets aan zijn voetjes had wat hij niet zo makkelijk uit kon schoppen. Deze schoentjes zijn gevoerd met badstof en zaten dus heel erg lekker. Met het ritsje makkelijker aan en uit te trekken en het stond zo schattig! Deze zijn van Name It.

Op deze foto zie je het jasje goed en hij hangt nog steeds aan de kapstok op Milans kamer. Ook het rompertje hebben we bewaard en wat erop staat klopt als een bus. Milan en oma zijn heel erg gek op elkaar!

Dit waren ze dan; Milans allereerste kleertjes! Heb jij de eerste kleertjes speciaal bewaard? Ik zou hier nog steeds voor kunnen kiezen. Jij ook of heb je inmiddels een heel andere smaak? Laat het me weten in de comments hieronder!

liefs-marisca-mamablogger-mama blogger-

 

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

3 Reacties

  1. 9 februari 2016 / 07:19

    Lieve kleertjes! Ik heb de eerste kleertjes van de jongens ook bewaard. Achteraf zijn het niet de eerste kleertjes want ze kwamen in de couveuse. Hun eerst kleertjes waren dus hun ziekenhuisrompertjes. Hun eerste pakjes waren ook veel te groot, maar op de dag dat ze naar huis mochten hebben ze die kleertjes wel aangehad.

  2. 9 februari 2016 / 09:24

    Wat een schattig setje! Ik ben er nog niet over uit wat het eerste setje van ons zoontje wordt.
    Liefs