Home + Nieuws over Lief! Lifestyle!

Nieuws over Lief! Lifestyle!

Een tijdje terug plaatste ik een bericht over Lief! Lifestyle, zij waren helaas failliet gegaan. Inmiddels zijn we bijna twee maandjes verder en hoe staat het er nu voor? Er is namelijk nieuws over Lief! Lifestyle, en dat nieuws is helemaal niet zo slecht!

Ik vond het echt heel erg dat zo’n leuk oer-Hollands bedrijf, wat zo snel groeide, zo moest eindigen. M had ook veel kleertjes van Lief! En het stond hem zó schattig!

De winkels zijn een tijdje dicht geweest en er was vooral ook veel onduidelijkheid over de toekomst van Lief! Inmiddels is er al wel meer duidelijkheid en dat wil ik graag met jullie delen. Ik wil natuurlijk niet alleen maar negatieve en minder leuke dingen noemen.

Om te beginnen is de webshop weer open en kan er weer gewoon besteld worden! Hier vind je de hele collectie.

Daarnaast is de conceptstore in Sliedrecht (aanrader!) ook weer open. Let op, deze is niet alle dagen van de week geopend, maar wel van woensdag tot en met zondag van 10.00 tot 17.00 uur. In de conceptsore vind je alle huidige collecties onder één dak, dus je kunt daar je hart zeker wel ophalen en heerlijk shoppen!

Dan is er helaas ook minder goed nieuws: de overige winkels van Lief!, waaronder in Roermond en de outlet in Bataviastad zullen niet meer open gaan. Erg jammer, maar gelukkig is er wel weer hoop voor Lief! en kan jij weer die schattige kleertjes shoppen voor de kids.

Wil je meer weten? Kijk dan eens op de Facebookpagina van Lief!. Van wat ik daar zie reageren zij erg snel op vragen, dus als je die zelf nog hebt kijk dan vooral daar eens rond of het antwoord op je vraag al gegeven is.

Ik ben blij met het goede nieuws en hoop dat er weer een gouden toekomst in het verschiet ligt voor Lief!

Wat vind je van dit nieuws? Laat het me weten in de comments hieronder!

mama, blogger, mamablogger, blog,

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *