Home + Win! Playmobil Adventskalender Heidi’s winterwereld van Action!

Win! Playmobil Adventskalender Heidi’s winterwereld van Action!

Zo nu en dan trekken we massaal een sprintje naar de Action omdat ze dan weer iets verkopen dat we allemaal willen hebben. Ik doe daar overigens net zo hard aan mee en rijd gerust verschillende filialen af voor dat ene item. Zo ook dit weekend nadat ik op Instagram zag dat Action de Playmobil adventskalender ‘Heidi’ winterwereld’ verkoopt. En dat voor maar een tientje! Ter vergelijking: bij de Bol.com kost ‘ie drie keer zoveel. Ik vind Heidi dus echt fantastisch en deelde vorig jaar al in een artikel dat ik er altijd naar blijf kijken omdat het mij op de één of andere manier trekt. Echte Heidi en adventskalenders fan dus ?. Ik reed naar twee Action filialen en bij de tweede had ik beet: ik kocht twee adventskalenders. We houden er eentje zelf en de andere is voor één van jullie. En ben je benieuwd naar de inhoud? Ik laat het je uitgebreid zien.

Playmobil Adventskalender Heidi’s winterwereld van Action

Ik ben gek op adventskalenders, maar heb nog niet eerder een Playmobil kalender geopend met de jongens. Het onderwerp is Heidi’s winterwereld en dat maakt hem wat neutraler dan de typische kerst kalenders. Het is winter en geen Kerst, dus hier kan het hele jaar mee worden gespeeld.

Net als iedere adventskalender bestaat deze ook uit 24 vakjes die vanaf 1 december geopend kunnen worden. Op de doos zie je al welke figuren in de kalender zitten, maar toch zat er nog een verrassing in. Althans, voor mij was het wel een verrassing, want er zit namelijk nog een mooie achtergrond bij waarmee je een klein “Heidi dorpje” maakt. Deze is van karton en vrij stevig.

Praktische informatie over de Playmobil adventskalender Heidi’s winterwereld

 • Bij Action koop je deze voor €9,95. Dat is echt een koopje en de reden waarom ze zo hard gaan. Mocht je er eentje kunnen vinden, heb je geluk.
 • In de kalender vind je in ieder geval Heidi, opa en heel veel andere figuren. Het is een zeer uitgebreide inhoud.
 • Er zit een handleiding bij om de kartonnen winterwereld in elkaar te vouwen. Deze is niet in het Nederlands, maar de tekeningen spreken voor zich.
 • Je hoeft geen stickers te plakken.
 • Formaat doos: lengte 40 cm, breedte 30 cm en diepte 7,5 cm.
 • Code van de set: 70260

En zo ziet Heidi’s winterwereld eruit als je alle vakjes open hebt gemaakt:

Wat is ‘ie leuk hè? Ik word hier echt heel erg blij van! Er zijn zelf kleine sneeuwballen waardoor het lijkt alsof de figuren een sneeuwballengevecht houden, dat is toch kneuterig heerlijk?!

Winnen!

Ik heb twee adventskalenders kunnen bemachtigen. Een houden we uiteraard zelf, maar de ander wil ik verloten aan iemand die hem niet meer heeft kunnen vinden.

Wat je hiervoor moet doen is heel eenvoudig: laat hieronder een reactie achter en vertel waarom je deze wilt winnen. Volg mij daarna ook op Instagram als je dat nog niet deed, daar help je mij weer heel erg mee.

Deze winactie loopt tot en met 7 november 2021. De winnaar krijgt persoonlijk bericht via de e-mail. Over de uitslag wordt verder niet gecorrespondeerd. Doe mee met een e-mailadres dat je regelmatig checkt.

Doe je mee?

liefs

 

 

 

SpeelgoedSpeelgoed

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

185 Reacties

 1. Claudia
  31 oktober 2021 / 07:40

  Wauw wat een super toffe actie! Leuk dat je er 1 extra hebt gekocht! Ik doe graag mee voor mijn dochter! Ik ben al bij 4 verschillende action geweest en al meerdere keren, maar nergens te krijgen ? Zou hem graag willen geven met 5 december!

  • Samantha
   31 oktober 2021 / 08:29

   Een hele gave winactie, adventskalenders zijn gewoon onwijs leuk en playmobile natuurlijk ook. Dit is dan ook de ideale combi. Helaas heb ik hem ook niet kunnen vinden en zou ik hem graag voor mn dochtertje willen winnen. En als het goed is volg ik je al op Instagram maat zal het zo nog even controleren!

   • Marleen
    31 oktober 2021 / 09:54

    Wij (zoontje van bijna 4 en ik ?) zijn sinds kort groot fan van Playmobil! Dus uiteraard waag ik bij deze een poging en doe ik mee met de winactie! Zou heel tof zijn als we onze beginnende verzameling kunnen uitbreiden met deze gave adventskalender!

  • Iris Bronkhorst-de Bruijn
   31 oktober 2021 / 08:31

   Dat zou gaaf zijn; samen met onze dochters aftellen naar een kerst waar dit jaar niet gewerkt wordt. Maar samenzijn met zijn 4en en daarna met een eigen aftelkalender door aftellen naar een weekje vakantie ?

  • Ingrid Langstraat
   31 oktober 2021 / 09:01

   Wat leuk, ik doe graag mee voor mijn dochter en jongste zoontje. Ze houden erg van kerst en de wintersfeer en deze adventkalender ziet er wel heel erg knus uit! Leuk om ze hiermee te verrassen!!

  • Natalie
   31 oktober 2021 / 09:18

   Hele gave actie! Ik zou deze graag willen winnen voor mijn jongens dat zullen ze erg leuk vinden om open te maken en om mee te spelen! ??

   • Nienke
    2 november 2021 / 23:35

    Hoi Marisca,

    Deze adventskalender was ik een keer eerder tegengekomen op Instagram, maar na het lezen van jouw blog ben ik helemáál enthousiast.
    Mijn dochter, Kess, van 3 jaar is groot fan van Heidi. Ze heeft voor haar verjaardag de Playmobil schuur gekregen en speelt er dagelijks mee. Deze box zou een super leuke aanvulling zijn en dan heeft ze eindelijk het Heidi figuurtje die ze sinsdien zo graag wilt hebben.
    Ik ga je meteen volgen op Instagram! Erg leuk ?

    Groetjes Nienke

 2. Brigitte Visser
  31 oktober 2021 / 07:42

  Wat leuk! Ik zou graag willen winnen omdat mijn zoontje laatste tijd enorm veranderd is qua speelgedrag van bouwen naar rollenspel. Dit heerlijke winters tafereeltje zal als combinatie van beide een geweldig cadeautje voor hem zijn.

 3. Michelle
  31 oktober 2021 / 07:45

  Oehhh die zou ik wel heel graag willen winnen voor mijn kinderen. We hebben echt alle afleveringen van heidi wel gezien denk ik, (vooral mijn dochter en ik want als je eenmaal in het verhaal zit wil je het af zien) zo ontzettend leuk om ze dan blij te maken met de Playmobil ervan. En stiekem vind ik het vooral zelf heel leuk denk ik, hihi?

  • Tanja
   31 oktober 2021 / 09:18

   Beste Marisca
   Wat een leuke actie en wat is die leuk
   Het zou zijn voor voor mijn dochtertje ze heeft het
   Syndroom van down en is ernstig verstandelijk beperkt en lichamelijk
   Ze heeft extra pech er is epilepsie bijgekomen begin dit jaar waar ze erg ziek van is door haar medicijnen
   Ze word in december 10 jaar en zoeken nog een speciaal cadeau voor haar
   Dit zou ze prachtig vinden en ondanks haar tegenslagen weer wat afleiding en iets leuks om te doen

   • Lindsey
    31 oktober 2021 / 10:27

    Dit is zó leuk! Alle 3 de actions hier rondom het dorp hadden ze niet meer. Ik koop voor mezelf wel eens een kalender maar voor onze zoon nog niet eerder bedacht! Leuk dat het bestaat en idd dit kun je het hele jaar spelen niet alleen rondom feestdagen.

 4. 31 oktober 2021 / 07:47

  Ik zou hem graag winnen voor onze dochter. Helaas heb ik hem niet bij de action kunnen vinden. Onze action is vaak heel laat of het komt helemaal niet. En ze is zo gek op spelen met poppetjes. Ik denk dat ze dit ook echt heel tof vind.

  • Hiba
   31 oktober 2021 / 08:46

   erg leuk vooral voor kleine kinderen die fantasie zo groot is..mijn zoon knipt bijvoorbeeld tissues om sneeuw te maken ik weet zeker dat hij het leuk zal vinden en met Heidi zal het dubbel geluk zijn❤

 5. Jeanine
  31 oktober 2021 / 07:56

  Hoi Marisca,
  Ik werd door een ander account gewezen op jouw winactie. Net als veel anderen heb ik ook misgegrepen bij de Action dus ik doe graag mee! Mijn kids gaan hier veel speelplezier aan beleven en ik houd van dit soort tafereeltjes.

  Bijvangst is dat ik weer een leuk nieuw account volg. Want ik kende je dus nog niet, maar wat ik tot nu toe lees spreekt me erg aan.

  Veel plezier op de TT-baan vandaag!

 6. MarjonS
  31 oktober 2021 / 07:57

  Wat lief dat jij deze leuke kalender ook kocht voor 1 van je volgers.
  Ik doe graag mee, kinderen dol op playmobil en zelf zong ik vroeger op de schommel altijd het Heidi liedje.

 7. Lieke
  31 oktober 2021 / 08:01

  Oooh het is ‘uitgepakt’ echt super leuk! Ik was dus ook richting action gesneld maar helaas waren ze al uitverkocht. Wil hem ook wel betalen haha Dit is een mooie kans om er toch een te bemachtigen voor mijn kids die dol zijn op playmobil en Heidi. Nu duimen duimen duimen dan!

 8. Carine
  31 oktober 2021 / 08:06

  Super leuk! Sinds de zomer is mijn dochter van 3 helemaal gek van playmobil (in het vakantiehuisje waar we verbleven hadden ze dozen vol)! Ze kan er uren mee spelen! Dit zou een super verrassing voor haar zijn. En geeft mij wat rust om de laatste 2 maanden zwangerschap door te komen. Leuke actie! Ik ga je volgen op insta! Groetjes Carine

 9. Marina
  31 oktober 2021 / 08:15

  Heel graag voor mijn zoontjes! De chocolade maanden met sint en kerst is al vollop begonnen dus een gezonde advent kalender kunnen we hier wel gebruiken !

 10. H leijen
  31 oktober 2021 / 08:16

  Geweldig lief dat jij er 1 weg geeft ik ben ook wezen kijken helaas in Rotterdam uitverkocht maar nu mijn kans ik ga zo duimen wilde hem kopen voor mijn buurjongen die uit een gezin komt met financiële problemen u gaat hem hier zo blij mee zijn volg op fb en insta

 11. Carolien
  31 oktober 2021 / 08:16

  Ja heel graag net als iedereen, dus hopen maar. Leuk omdat het een kinder advent kalender is zonder snoepjes iets blijvende.

 12. Linda van Duren
  31 oktober 2021 / 08:16

  Ik doe heel graag mee omdat nichtje Tess dol is op Heidi ?

 13. Debora
  31 oktober 2021 / 08:18

  Goedemorgen,

  Wat een leuke adventkalender. Zou hem graag winnen voor de jongste van 6. Hij is gek van playmobil en kijk ook Heidi op tv.
  Fingers crossed.

 14. Suzanne Rademaker
  31 oktober 2021 / 08:21

  Wat een leuke actie heb je! Onze dochter is Playmobil en Heidi fan. Dus daarom doe ik graag mee. Ik doe nooit mee aan acties omdat ik altijd vind dat er anderen zijn die het juist beter kunnen winnen, omdat ze het bijvoorbeeld niet zo maar kunnen betalen. Maar omdat ook ik n.a.v. je blog gisteren naar de action besteld en mis greep, doe ik nu wel een keertje mee ☺️

 15. Annabel de Ruiter
  31 oktober 2021 / 08:24

  Die adventskalenders zijn zo leuk! Hier nog niet een kunnen bemachtigen, dus waag heel graag een kansje. Heidi keek ik vroeger zelf en nu wel eens met mijn dochter Liselotte. Vooral de avonturen die Heidi beleeft als ze bij haar opa in de bergen is, vinden wij leuk! Zij is net als Heidi dol op dieren. Wat een heerlijk sfeertje met het winterse landschap.

 16. Yfke, Yara en Cheyanne
  31 oktober 2021 / 08:24

  Wat een super leuke wirnactie! En super lief dat je er eentje wilt verloten. Wij zijn echte wintersportliefhebbers en hebben inmiddels al het wintervakantiehuis van playmobil. Hier mag Heidi’s winterwereld niet bij ontbreken! Deze mama heeft inmiddels zelf 3 Actions gehad en ook oma is al bij 2 Actions geweest maar wij hebben telkens misgegrepen. Hoe leuk zou het zijn als wij met 5 december onze meiden hier gelukkig mee kunnen maken in aanloop naar de wintersportvakantie eind december!!.
  Nu gaan we duimen ?.. Bedankt voor je super leuke winactie.

 17. Patricia
  31 oktober 2021 / 08:26

  Zo leuk voor onze 2 bonus kleindochters van 3&6 als ze komen spelen

 18. Denise
  31 oktober 2021 / 08:27

  Wat een leuke winactie! Het lijkt me zo leuk om samen met mijn zoontje elke dag een vakje open te maken en te ontdekken (en genieten) van het leuke speelgoed? en wat super leuk dat er ook een achtergrond bij zit. Maakt het toch wat specialer ✨

 19. Kristel Gubbels
  31 oktober 2021 / 08:29

  Lijkt me geweldig voor onze dochters Noor en Lotte. Ze spelen graag met playmobil. Wat gaaf dat de ahtergrond er ook bij zit. En idd grappig met d’r sneeuwballen erbij.

 20. Wietske
  31 oktober 2021 / 08:33

  Die adventkalender is wel heel erg leuk en waag graag een kansje voor mijn zoontje die Heidi altijd op de televisie kijkt en dat al heel erg leuk en met deze adventkalender van Heide kan hij de verhalen naspelen en zijn eigen verhalen maken.

 21. Giusi
  31 oktober 2021 / 08:34

  Oooh wat leuk is deze ?
  Mijn zoontje van vier is helemaal gek van playmobil. Wat zou hij deze geweldig vinden. Hij is nu ook eindelijk zelf aan het spelen met poppetjes en maakt zijn eigen verhalen, heerlijk om dat te zien. En een adventkalender vond hij vorig jaar helemaal fantastisch. Alleen wat minder is voor mij is dat hij elke ochtend vroeg wakker wordt en meteen naar beneden wilt om een vakje open te maken haha.

 22. 31 oktober 2021 / 08:34

  Wat een geweldig gebaar, verras me maar met dit fantastisch exemplaar. Ik ga vast helemaal uit mijn plaat als mijn naam hier straks als winnaar staat!

 23. Janneke
  31 oktober 2021 / 08:44

  Deze zou ik graag willen winnen voor mijn dochter. Samen met oma kijken naar Heidi is favoriet, dus dit cadeau valt zeker in de smaak! ?

 24. Mirjam kannegieter
  31 oktober 2021 / 08:45

  Ik zou graag voor onze 2 jongste kids willen winnen. De reden wil ik in een privé bericht wel uitleggen.

 25. 31 oktober 2021 / 08:45

  Aah wat leuk! Ik zal dit wel willen winnen omdat beide kinderen in de playmobil zitten, alleen verschillende leeftijden. En de oudste 8 november jarig is en deze met Heidi geweldig gaat vinden. Daarnaast komt er nu veel op ze af, waaronder dat ze een broertje verwachten eind nov. Begin dec. Dus voor hun waak ik zeker een kans..

 26. Marie Louise
  31 oktober 2021 / 08:49

  Wat zou ik super graag deze adventskalender willen winnen. Ik ben de afgelopen dagen meerdere action hier in de buurt afgeweest maagverkleining is deze uitverkocht. Mijn meiden mega playmobil fans en zo’n doosje zou hier een geweldige aanvulling zijn en een mooi kado op 5 december.

 27. Natascha
  31 oktober 2021 / 08:50

  Wat een super gave actie! Doe hier graag aan mee om de kalender te winnen voor mijn zoontje. Hij is helemaal gek van playmobile en ben dan ook al vele action’s afgegaan om deze te bemachtigen, maar helaas….
  Daar komt bij dat deze mama helemaal gek is van kerst en alles wat erbij komt kijken, en ik daar zoonlief mee heb aangestoken. Dus deze adventkalender is voor ons beide helemaal top!
  Dus ga nu heel hard duimen!!!

 28. Femmie
  31 oktober 2021 / 08:53

  Super leuk en helaas te ziek om naar de action te kunnen.
  Ik hoop mijn zoontje hier blij mee te maken!!

 29. Janny
  31 oktober 2021 / 08:53

  Wat een mooie winactie. Ik doe graag mee . Leuk voor onze kleindochter!

 30. Angela
  31 oktober 2021 / 08:56

  3weken terug zijn wij onze lieve hond verloren, hij was heel belangrijk voor ons, als eenoudergezin, het gemis is moeilijk ook voor mijn dochtertje van 4, iedere dag weer, ik gun haar zo deze mooi gift van playmobil

  • Tanja
   31 oktober 2021 / 09:17

   Beste Marisca
   Wat een leuke actie en wat is die leuk
   Het zou zijn voor voor mijn dochtertje ze heeft het
   Syndroom van down en is ernstig verstandelijk beperkt en lichamelijk
   Ze heeft extra pech er is epilepsie bijgekomen begin dit jaar waar ze erg ziek van is door haar medicijnen
   Ze word in december 10 jaar en zoeken nog een speciaal cadeau voor haar
   Dit zou ze prachtig vinden en ondanks haar tegenslagen weer wat afleiding en iets leuks om te doen

 31. Karlijne
  31 oktober 2021 / 09:05

  Ik ben alle actions in de nabij omgeving afgegaan om er 1 voor de tweeling te bemachtigen. Je raadt het al gevalletje te laat ?
  Het zou helemaal te gek zijn mocht ik via deze winactie 1 exemplaar kunnen bemachtigen ?

 32. Manon Toemen
  31 oktober 2021 / 09:15

  Wat een superleuke tip! Hier helaas ook uitverkocht! Dus doe graag mee bij jou voor een kansje! Vooral onze Tim vind playmobil fantastisch en ik vind de winterstijl vooral leuk dan kunnen ze er inderdaad het hele jaar mee spelen!

 33. Maaike
  31 oktober 2021 / 09:16

  Wat lief dat je er één weggeeft! Ons zoontje mag in januari naar school en we willen de kalender heeeel graag gaan gebruiken als aftelkalender ?

 34. Anita Kempenaers
  31 oktober 2021 / 09:19

  doe zeer graag mee voor mijn jongste kleinzoon die speelt heel graag met playmobil en het is plezant om iedere dag te zien wat leuks er achter het deurtje zit

 35. Linda de bode
  31 oktober 2021 / 09:22

  Wat leuk om met 3 dochters dagelijks te openen. We doen graag mee

 36. Elisa
  31 oktober 2021 / 09:24

  Wat een leuke kalender! Perfect voor mijn playmobilfan. De meeste adventkalenders hebben chocola, wat hij niet mag. Dus deze zou helemaal geweldig voor hem zijn!

 37. 31 oktober 2021 / 09:24

  Wat super goed gevonden, ik heb gisteren gekeken bij de action van ons, maar helaas niets gevonden.
  Mijn dochters zijn gek van playmobiel en dit is echt een super leuke aanvulling.
  Nu kunnen de playmobiel paardjes (die ze al hebben) ook in de bergen wandelen 😉
  Super leuk cadeau voor sinterklaas avond !

 38. Claudia
  31 oktober 2021 / 09:28

  Super leuk! Ik kan ‘m bij onze actions helaas niet vinden. Ik doe mee voor m’n 20 lieve kleuters. Vanaf dit schooljaar probeer ik een playmobil verzameling aan te leggen en dat kost best veel geld! Deze winterwereld past helemaal bij de aankomende thema’s kerst en winter. Leuk om elke dag in de klas een vakje te laten openmaken door een kleuter! Liefs van ‘jufceetje’.

 39. Juf Claudia
  31 oktober 2021 / 09:29

  Super leuk! Ik kan ‘m bij onze actions helaas niet vinden. Ik doe mee voor m’n 20 lieve kleuters. Vanaf dit schooljaar probeer ik een playmobil verzameling aan te leggen en dat kost best veel geld! Deze winterwereld past helemaal bij de aankomende thema’s kerst en winter. Leuk om elke dag in de klas een vakje te laten openmaken door een kleuter! Liefs van ‘jufceetje’.

 40. Annelies Attema
  31 oktober 2021 / 09:30

  Wat en lieve actie!! Toen ik nog kind was vond ik Heidi fantastisch om maar te kijken. Nu kijken mijn kinderen er naar en ook met veel plezier. Wat een ontzettend leuk idee dat er een adventkalender gemaakt is van Heidi!! Zou hem graag winnen voor ons gezin!! Jong en oud zullen het fantastisch vinden ??

 41. 31 oktober 2021 / 09:34

  Wat ontzettend lief ❤️volg jou op Instagram met heel veel plezier. ik doe heel graag mee voor mijn lieve vriendin die al bijna 40 jaar de grootste fan is van Playmobil zie ons nog zo spelen met haar poppetjes en nu met haar eigen kids en dan Heidi hoe leuk en toepasselijk haar familie woont allemaal nog in de bergen in oostenrijk. Fijne dag ???❤️

 42. Margo
  31 oktober 2021 / 09:35

  Heel graag voor mijn Heidi fan!
  Sinds we in de bergen op vakantie zijn geweest vind hij Heidi fantastisch ??

 43. Margo
  31 oktober 2021 / 09:38

  Heel graag voor mijn Heidi fan!
  Sinds we in de bergen op vakantie zijn geweest vind hij Heidi fantastisch ??

 44. Angelique Maissan
  31 oktober 2021 / 09:41

  Helaas waren ze van de week al uitverkocht. Ik wilde er namelijk één kopen voor m’n gastouderopvang. De oudere peuters en de kinderen die na schooltijd komen zouden hier heel leuk mee kunnen spelen. Ik heb al wel Playmobil, maar deze mooie set nog niet.

 45. Margo
  31 oktober 2021 / 09:42

  Heel graag voor onze Heidi fan.
  Sinds we in de bergen op vakantie zijn geweest is hij groot fan. Het playmobil Heidi huisje heeft hij al en dit zou dan erg leuk zijn. Hier bij de action waren ze ook al op ??

 46. Tessa
  31 oktober 2021 / 09:43

  Wat een gave winactie!
  Wij doen graag mee. Twee vestigingen geweest zonder succes!

 47. Desiree
  31 oktober 2021 / 09:44

  Wat super leuk dat je er gewoon een extra koopt en die gaat verloten. Ontzettend leuk om dat cadeau te kunnen geven met 5 december aan onze dochter Floor, ook een vierjarig kleuter. Dit wintertafereel kan ze ook goed combineren met de Playmobil city life en dollhouse. (Ik volg je al jaren online, dus dat is geregeld 😉 )

 48. Jennifer
  31 oktober 2021 / 09:47

  Ohh dit zouden we hier in huis geweldig vinden. Nee niet weet Ray van bijna 7 en max van 2 maar ook deze mama houd van playmobile. En dan nu dan van heid mijn favoriete kinderprogramma van toen en nu. Ik duim heeeel hard aangezien ik bij 5 action’s te laat was.

 49. Tineke Groen
  31 oktober 2021 / 09:49

  Heel gaaf. Maak daarom ook graag een klein kansje op deze advent kalender. Nog leuker aftellen naar kerst en de verjaardag van mijn kerst(b)engeltje ☺️

 50. Liesbeth
  31 oktober 2021 / 09:51

  Wow wat gaaf!!! Superleuk voor mijn kids en nichtje! En als zij er niet meer mee spelen voor in mijn klas! Echt een pareltje!

 51. Katrijn
  31 oktober 2021 / 09:56

  leuk ik wil graag winnen ik vind het heel mooi

 52. Marleen
  31 oktober 2021 / 09:59

  Wij (zoontje van bijna 4 en ik ?) zijn sinds kort groot fan van Playmobil! Dus uiteraard waag ik bij deze een poging en doe ik mee met de winactie! Zou heel tof zijn als we onze beginnende verzameling kunnen uitbreiden met deze gave adventskalender!

 53. Goele H
  31 oktober 2021 / 09:59

  Adventskalenders met snoep of chocolade vind ik niets. Vroeger hebben wij ook wel eens een Playmobil kalender gehad en daar hebben we jaaaaren mee gespeeld. Dat lijkt me ook leuk voor mijn 3 kinderen. Daarom doe ik dus graag mee.

 54. Miranda
  31 oktober 2021 / 10:00

  Wat een super leuke winactie ! Mijn dochter is dol op playmobil en ik zou deze graag voor haar winnen.
  Ik volg je al een tijdje hier en op insta ?

 55. Stephanie
  31 oktober 2021 / 10:00

  Wat een leuke win actie!
  Wat een te gekke adventskalender! Ik doe graag mee voor mijn dochter Skye ze krijgt steeds meer interesse in Playmobil. Deze adventskalender is dan super leuk voor haar! Nu duimen maar!

 56. Lynn Mahieu
  31 oktober 2021 / 10:09

  Zoals ik al op facebook zei hebben ze deze helaas niet in onze Belgische winkels. Super jammer want nu ik je foto’s zie van de uitgepakte versie vind ik hem nóg leuker! Ik duim dus heeel hard dat ik hem hier kan winnen want mijn kids zijn beide helemaal in to Playmobil! ?

 57. Aurora Smit
  31 oktober 2021 / 10:18

  Ik doe graag mee voor mijn dochter die een enorme fan van Heidi is 🙂

 58. Bianca
  31 oktober 2021 / 10:36

  Mijn dochter zou dit geweldig vinden. Iedere dag weer de verassing wat erin zit !
  En dan kan ze als alle vakjes open zijn ermee spelen met haar vriendje en vriendinnetje.
  Fingers crossed

 59. Cindy Framke
  31 oktober 2021 / 10:55

  Ooooohhh die is leuk zeg! Mijn kleine meid van bijna 3 vindt playmobil erg leuk. Ze speelt elke dag met die van haar zussen. Over 2,5 week is ze jarig dus je kan wel raden wat op haar verlanglijstje staat voor haar verjaardag en voor de feestdagen. De adventskalender is ook wel heel erg leuk. Ik waag heel graag een kansje voor mijn meisje.

 60. Vada
  31 oktober 2021 / 10:55

  Wat gaaf zeg! En hele leuke actie. Ik doe mee voor mijn kleine zusje van 6 die onlangs playmobil heeft ontdekt. Ze vind het net zo leuk als ik vroeger!

 61. Lonneke Giesen
  31 oktober 2021 / 11:21

  Jaaa, deze wil je hebben!!! ??
  Onze dochter zou er zo leuk mee kunnen spelen, heerlijk even alleen aan tafel zonder dat haar broer (8 maand) er weer aan zit..

  Leuk sinterklaascadeau is dit! ?

 62. Leonique van der Beek
  31 oktober 2021 / 11:24

  Oo wat zijn ze gaaf hè! Ik heb inderdaad gezocht hier in Zutphen maar helaas allemaal op. Mijn zoontje Milan is helemaal gek van sneeuw en playmobil dus die combi zit wel goed ? voor ons ook een dure maand aangezien hij ook nog eens 19 december jarig is. Zou dus heel goed terecht komen hier ??

 63. Jeanine
  31 oktober 2021 / 11:25

  Wat leuk dat je dit doet! Ik maak graag kans, er wordt hier veel met Playmobil gespeeld. Daarnaast lees ik geregeld je blogs met plezier. So keep up the good work!!

 64. Lianne
  31 oktober 2021 / 11:29

  Heel graag voor onze kleine Heidi fan. Helaas al meerdere winkels afgegaan en niet kunnen bemachtigen.. Ik hoop dat we geluk mogen hebben om hem te winnen??
  We volgen je op insta ☺️

 65. Marjolein
  31 oktober 2021 / 11:40

  Jaaa zo leuk! Ik had dit bericht gemist dus helemaal geen kans meer om ‘m te kopen ? Daan vind dit soort dingetjes heel leuk om mee te spelen en vind de hele set er ook erg mooi uit zien om gewoon neer te zetten ?

 66. Mandy van den Bragt
  31 oktober 2021 / 11:47

  Helaas te laat bij de action om deze mooie kalender te scoren voor m’n dochtertje. Zij en haar broer zijn soms net kat en muis.. Maar als ik ze neerzet met een doos Playmobil kunnen ze uren lang lief samen spelen.

 67. Laura
  31 oktober 2021 / 12:11

  Ik zou graag deze adventskalender winnen voor mijn nichtjes. Zij wonen zelf in de bergen in Oostenrijk net zoals Heidi. Samen spelen ze uren zoetjes op hun kamer met playmobil, hoe gaaf als ze dat dan kunnen doen met Heidi en een landschap wat lijkt op waar ze zelf wonen!

 68. Laura
  31 oktober 2021 / 12:42

  Deze mooie playmobil adventskalender zou ik wel willen winnen voor mijn lieve nichtjes. Ze wonen zelf in de bergen in Oostenrijk en kunnen uren zoet samen spelen met playmobil. Deze kalender die helemaal past bij hun eigen omgeving zou een mooie toevoeging zijn.

 69. Saskia
  31 oktober 2021 / 13:28

  Oehhh, net als velen hier zo’n fan van adventskalenders. Alleen zijn de meeste zo duur…
  Deze heb ik nog niet gezien in onze Action maar zal wel al uitverkocht zijn ben ik bang. Ook zo iets wat steeds jammer is, zie je een leuke en betaalbare… helaas uitverkocht mevrouw.
  Maar heel graag waag ik hier een gelukkige kans!
  Wie weet zijn wij (m’n dochter en ik) die bofkont deze keer!!

 70. Rolina
  31 oktober 2021 / 14:24

  Ik doe graag mee voor mijn 2 dochtertjes die gek zijn op playmobiel en ik op kerst..
  Ook zijn ze gek op elke dag een kadootje.. welk kind niet?
  We hebben sinds augustus 3 kinderen dus we moeten de aandacht goed verdelen tussen 3 kinderen.. en ze zijn zo lief voor hun broertje dat ze dit wel verdienen..

 71. Ellie
  31 oktober 2021 / 14:44

  Ziek aan bed gekluisterd vanwege mijn 2e zwangerschap kon ik de action helaas niet bestormen! ? Dankbaar om weer een kleintje te mogen laten groeien in mijn buik, maar wat heeft het ziek door zwanger zijn een impact op ons gezinnetje. Genietend van de kleine dingen lijkt het mij geweldig om elke dag een adventkalender vakje te kunnen openen met mijn dochtertje ?

 72. Dionne van der Kooij
  31 oktober 2021 / 15:32

  Je bent echt een bofkont dat je hebt kunnen bemachtigen, en super lief dat je er een verloot. Ik doe heel graag mee. Hier in de weide omtrek nergens mee te koop helaas. Hebben een dag rondjes gereden langs alle actions. Onze dochter wilde hem kopen van haar eigen centjes. Voor haar doe ik dan graag mee met de winactie.

 73. Priscilla
  31 oktober 2021 / 15:34

  Wat een leuke winactie! K doe graag mee voor mijn zoontje van 5 jaar, zou hij hartstikke gaaf vinden vooral vanwege de vele dieren,, daar is hij dol op! De sint cadeautjes zijn al binnen maar hoe leuk is het om deze met kerst te geven of toch stiekem toch een cadeautje xtra… gr. Priscilla

 74. Moniek Bos
  31 oktober 2021 / 15:59

  Wat super lief en leuk dat je 1 doos wilt weggeven!! Ik ben in Woerden en Gouda geweest maar helaas al niet meer te krijgen ? Ik heb een dochter die echt mega Playmobil fan is dus het zou wel echt een toffe verrassing zijn als zij hem zou winnen!!

 75. Francisca
  31 oktober 2021 / 16:33

  Wauw echt zo leuk voor mijn kleinzoontje ,die dol is op Playmobile
  is echt geweldig om elke dag een deurtje te openen met een verrassing!
  Duimen maar , alleen die gezichtjes al bij het openen, daar wordt je toch Happy van!

 76. Marcia Kan
  31 oktober 2021 / 16:59

  Ahhh ik wist niet dat Action deze verkocht! Dit zou geweldig zijn om aan onze jongste dochter te geven voor Sinterklaas. Ze is dol op playmobil en kan er uren mee zoet zijn. Deze kalender zou elke dag een beetje extra blijheid en plezier geven! ?

 77. Kiki
  31 oktober 2021 / 17:16

  Oo wat super tof idee! Daar zijn mijn zoontje, playmobil fan heel blij mee zijn. En natuurlijk ‘gezonder’ dan al die chocolade Adventskalenders???

 78. Lotte
  31 oktober 2021 / 17:35

  Heel gaaf, doe graag mee! Ontzettend veel Actions geweest, maar nergens meer te krijgen helaas… Lijkt me erg leuk aan onze drie jongens (6, 6 en 3) te geven voor Sinterklaas. Ze zijn gek op Playmobil en op de winter/sneeuwballen gevechten, dus lijkt me echt een top cadeau voor ze! P.s. Ik volg je al op instagram

 79. Marloes
  31 oktober 2021 / 17:39

  Wat leuk! Ik doe graag mee voor mijn dochtertje. Helaas zelf de kalender nog niet gevonden…

 80. Karin Contino
  31 oktober 2021 / 17:48

  Heel gaaf! Ik heb inmiddels naar stuk of 5 action geweest en helaas… overal uitverkocht! Tot grote teleurstelling van mijn dochtertje. Dus ik waag graag een gokje om hem bij jou te winnen!

 81. Heidie
  31 oktober 2021 / 17:52

  Ja, heel leuk voor mijn dochter. Die vindt zo’n adventskalender van Playmobil sowieso al leuk (wie vindt een verrassing 24 dagen lang nu niet leuk) maar deze omdat het Heidi-kalender is en haar moeder ook zo heet, vindt ze het extra leuk natuurlijk.

  Ik zal eens checken of ik al via Instagram volg en zo niet, dat nog doen.

 82. Marian B
  31 oktober 2021 / 18:38

  Helaas hebben wij er geen een. Misschien via deze weg! Wij houden van adventskalenders en kerst. Elke keer weer een verrassing wat er achter het vakje zit. De kinderen zijn echte Playmobil fans dus dat komt helemaal goed!

 83. Marianne
  31 oktober 2021 / 18:50

  Wat superleuk, ik maak graag een kansje voor mijn zoontje groot Playmobil fan. Wat hem betreft mag het het hele jaar door kerst zijn ?wij duimen ????

 84. Anita Dijk
  31 oktober 2021 / 19:16

  Dat brengt sfeer in huis! en ze zijn er lekker zoet mee! 😉
  Groetjes, Anita

 85. Esme
  31 oktober 2021 / 20:11

  Ik heb niet snel genoeg gerend naar de winkels, dus als ik alsnog de kalender zou kunnen krijgen voor mijn kleine playmobil fan zou dat goud zijn!
  Elke dag een vakje openen en een mini Cadeautje…daar maken we haar natuurlijk heel blij mee 🙂

 86. Karlijn van Ginhoven
  31 oktober 2021 / 20:13

  Wat een gave win actie, echt kei leuk! Ik wil hem graag winnen voor mijn dochtertje van bijna 4jaar… ze zag deze bij jou voorbij komen en ze zegt “die wil ik echt heel graag mama”! Veel actions gehad maar nergens meer te verkrijgen! Ik vraag zelfs familie en vrienden die buiten tilburg wonen om mee te kijken maar niemand heeft geluk dus ik ga hard duimen voor mijn dochtertje ??? lieve groetjes Karlijn en Jazlynn

 87. Sigrid de Vries
  31 oktober 2021 / 21:20

  Oeh ook ik greep mis bij twee filialen helaas. Ik had me er zo op verheugd..
  Wat lief dat je eentje extra hebt meegenomen voor je volgers. Mijn dochter is nog te klein, maar mijn neefje had ik het zo gegund. Hij krijgt nu altijd speelgoed waar zijn broer niet meer mee speelt, maar ik gun hem zelf een keer nieuw speelgoed..
  Proberen waard!

 88. 31 oktober 2021 / 22:01

  Wat super! Deze lijkt me super tof voor onze Noa dus ik doe graag mee. Een extraatje voor hem omdat het met zijn zindelijkheid ineens als een speer gaat.

 89. Nadine
  31 oktober 2021 / 22:09

  Ik doe graag mee! Leuke actie!

 90. Claudia
  1 november 2021 / 08:07

  Voor mijn twee kleine Heidi-fans doe ik heel graag mee! Super leuke actie!

 91. Natasja
  1 november 2021 / 08:54

  Super leuke winactie. Doe graag mee voor me dochter die helemaal weg is van playmobile en dit wel heel erg leuk erbij is dan

 92. Kristie
  1 november 2021 / 10:55

  Super leuke actie Marisca!
  Helaas niet meer kunnen bemachtigen! Super dat ik hem op deze manier nog kan winnen voor mijn dochtertje! ?????

 93. Leentje van Weelde
  1 november 2021 / 13:06

  Ik doe graag mee voor mijn kleindochter Evy, want zij is helemaal gek van adventskalenders,

 94. John
  1 november 2021 / 13:07

  Psssst … *fluistertoon* hier wil ik dolgraag m’n dochtertje mee verrassen, dus mondje dicht hè als ik gewonnen heb! ?

 95. Steffenie
  1 november 2021 / 13:56

  Hoi,

  Mijn kinderen zijn dol op playmobil en een x iets anders dan een chocolade advent kalender lijkt mij weer erg fijn!

 96. Carola
  1 november 2021 / 15:22

  Wat leuk dat je er eentje extra hebt meegenomen en deze verloot?, super leuk !
  Ik wil de Adventkalender graag winnen voor mijn dochter die 10 november jarig is en alleen maar playmobil voor haar verjaardag vraagt?

 97. marielle
  1 november 2021 / 15:38

  wauw wat lief dat je er eentje weggeeft.
  hier helaas ook niet gevonden bij de action.
  lijkt mij een leuk kado voor onze dochter die daarmee meteen af kan tellen tot wanneer ze eindelijk naar school mag!

 98. Tamara
  1 november 2021 / 22:52

  Wat cool dat je er 2 hebt weten te bemachtigen, hier was het helaas allemaal al stijf uitverkocht! Ik loot daarom heel graag mee!

 99. Marieke
  2 november 2021 / 05:20

  Jaa super leuk ik doe graag mee voor onze kinderen, ze zijn altijd druk aan het spelen met playmoil. En onze dochter is 7 november jarig dus dit zou een geweldig cadeau zijn.

 100. Saartje
  2 november 2021 / 10:36

  Hallo

  Wat zou deze kalender hier goed van pas komen. Drie van de vijf kinderen heeft een allergie waardoor de hele leuke aftelkalenders met chocolade en andere lekkers dus geen optie is. Daarom zou deze wel heel leuk zijn. Ik doe dus graag mee en duim om te winnen, want dit zou de eerste keer zijn dat de kids ook elke dag een vakje kunnen opendoen om af te tellen tot kerst.

 101. Betty de Boer
  2 november 2021 / 11:00

  Dit is wel heel erg leuk voor mijn kleinkinderen

 102. Carolien
  2 november 2021 / 11:00

  Wat een enige adventkalender. Lijkt me heel leuk om deze voor mijn zoontje te winnen. Samen aftellen naar de Kerst en ook na de Kerst blijft dit leuk om mee te spelen.

 103. 2 november 2021 / 11:02

  Super leuk, vis tot nu toe steeds achter het net in de winkel. Dus wie weet kan ik er zo 1 winnen voor ons meisje. Ga je volgen!

 104. Jacqueline van de Manakker
  2 november 2021 / 12:07

  Daar zouden er hier 2 heel blij mee zijn, dus waag graag een kansje

 105. Renee van Oudshoorn
  2 november 2021 / 14:26

  Hi Marisca, wat is deze superleuk zeg. Ik doe graag mee voor mijn zoontje Floris❤️. Groetjes Renée?‍❄️

 106. Noortje
  2 november 2021 / 18:45

  Super leuke adventkalender! Hier helaas helaas helemaal gemist, dus die zijn vast allemaal al op! Waag daarom dolgraag een kans!

 107. Coen
  2 november 2021 / 21:25

  Oh ja, dat wordt coen zijn eerste kerstdag. Hij spreekt graag met playmobil!

 108. Tineke
  2 november 2021 / 22:10

  Oh wat gaaf. Ik was te laat bij de Action. Dus ik maak heel graag kans!!! Mijn dochter van net 6 heeft al meer Playmobil van Heidi. Prachtig speelgoed!

 109. Patricia Paling
  2 november 2021 / 23:19

  Ohhh, heel graag voor mijn bijna 10-jarige dochter! Ze speelt het liefst met Playmobil! Helaas hadden ze hem hier bij de Action niet. Zou echt een geweldig cadeau voor haar zijn! Ze zou er zooo blij mee zijn! ??

 110. Lous
  3 november 2021 / 10:20

  Net alle Actions in de buurt langsgefietst… maar helaas nergens meer te krijgen. En nu zie ik deze te gekke winactie!! Te gek voor onze meisjes van 4 en 6!! Nu heel hard duimen….

  • Anna
   3 november 2021 / 19:55

   Ik doe heel graag mee voor mijn dochter ?

 111. Kim
  3 november 2021 / 15:42

  doe graag mee voor mijn lieve nichtje, kan ze leuk aftellen!

 112. Ingrid
  3 november 2021 / 17:08

  Lijkt me zo leuk om deze te winnen.
  Van kleins afaan al fan van Heidi.
  Helaas niet gevonden bij de Action dus hard duimen of het nu lukt om deze te bemachtigen

 113. Nelly
  3 november 2021 / 18:10

  Een leuke versiering en knutselopdracht voor mijn dochter

 114. Maartje
  3 november 2021 / 18:24

  wow wow wow
  Hoe ontzettend leuk is dit!
  Ik heb hele lieve neefjes en nichtjes waarmee ik door gezondheid niet kan doen wat ik zou willen en hoe leuk zou het zijn hen hiermee te kunnen verrassen! Ze zijn dol op playmobil (net als ik vroeger :-).
  Ik volg je op Insta als Maartje.1234
  Bedankt voor de actie en succes voor de deelnemers

 115. Linda tromp voskuil
  3 november 2021 / 18:59

  Owww zo geweldig leuk voor de kindjes elke keer weer spannend wat er achter het vakje van die dag zit

 116. 3 november 2021 / 19:26

  Lijkt mij mega tof voor bij mij thuis! Woon sinds kort samen met mijn vriend en ons nichtje en neefje komen vaak bij ons logeren en hiervoor kunnen we wel wat extra speelgoed gebruiken!! Ook een heel tof alternatief voor een mini kerstdorp. Ik doe mee :)!

 117. Miranda Vernaven
  3 november 2021 / 19:27

  Mijn tweeling j/m is gek op advents kalenders. Wat zou het een verrassing zijn als ik deze voor ze zou winnen.
  Eerst de spanning van alle deurtjes en daarna heerlijk spelen met deze prachtige set.
  Enne mama vindt het stiekem ook nog erg leuk.

 118. Sanne
  3 november 2021 / 19:53

  Deze is echt geweldig voor mijn dochter.. Dol op playmobil en kerst

 119. Claudia van Meurs-Janssens
  3 november 2021 / 20:26

  Oeh nice! Ik m’n goodiebox advent kalender en mijn dochter Noëlle deze, dat wordt een knusse december maand!

 120. Jolijn
  3 november 2021 / 20:45

  Wat gaaf! Ik maak graag kans (:

 121. Thomas Geurts
  3 november 2021 / 21:14

  Mijn dochter zou deze te gek vinden: leuke figuren én een hoop dieren! Fingers crossed!!!

 122. Debby Koeman
  3 november 2021 / 21:22

  Super leuk! Voor mij staat sinds vorige week de Rituals adventskalender al klaar, zou wel zou eerlijk, leuk en gezellig zijn om deze fantastische Playmobil adventskalender voor mijn zoon neer te zetten. Kunnen we vanaf 1 december iedere dag samen van een verrassing genieten.

 123. Jojo
  3 november 2021 / 22:35

  hoi,

  mijn dochter is 21 jaar en altijd fan geweest van playmobil. Tot haar 12e speelde ze altijd met playmobil. Op vakantie altijd naar de buitenlandse speelgoedwinkels: zoeken naar playmobil; lego was ‘not done’ zelfs legoland bracht haar niet op andere gedachten. Waarom ik meedoe aan deze actie: na al die jaren en met haar 21 jaar is ze nog steeds fan en stiekem zou ze het liefst nieuwe dingen van playmobil kopen, ze heeft al veel gehad maar een adventkalender, helaas niet en ik gun haar een echte playmobil adventkalender. En dat ze al 21 jaar is, dat zegt alles over de tijdloosheid van playmobiel. (en onze Sinterklaas decoratie is playmobiel en de kerststal is ook van playmobil)

 124. Esmeralda Groenland
  3 november 2021 / 22:37

  Wat leuk zeg! Deze kon ik niet vinden bij onze action en super dat er eens een keer geen chocolaatjes in een adventkalender zitten…

 125. Sandra
  3 november 2021 / 22:53

  Ik heb de hele Action overhoop gehaald…. maarrrrrrrrrrrr…. je raad het al… geen adventskalender te vinden, fingers crossed dat ik deze nu bij jou win 😉

 126. Astrid van Rekom
  3 november 2021 / 23:14

  Wat leuk!!! Voor mijn neefje Owen, dol op playmobil.

 127. Kirsten
  3 november 2021 / 23:24

  Wat een leuke actie! Mijn dochter is helemaal gek van alles met Heidi. We konden er helaas nergens meer 1 vinden. Ik gun hem haar heel erg… Komende zomer gaan we speciaal op vakantie naar Zwitserland want we gaan dan naar Heidi-dorf. Zou zo leuk zijn als we de advendskalender zouden winnen, zie haarvstralende gezichtje al voor me!

 128. Suus
  4 november 2021 / 05:37

  Wat een superleuke winactie! Ik waag graag een kansje voor mijn neefje, hij is helemaal weg van Playmobil.

  Ik volg je via Instagram (Truusje26).

 129. Marieke
  4 november 2021 / 08:12

  Ash ben ik nou toch te weinig naar Action gegaan 🙁 ik ben echt dol op Heide, zo hadden we vroeger thuis een langspeelplaat met een hoorspel van Heidi, spaarde ik boeken over Heidi. Ik probeer snel naar Action te gaan, maar als ik nou win, nog beter, want de kans dat ze hem nog in de winkel hebben zal wel erg klein zijn

 130. darkkarrot
  4 november 2021 / 09:14

  Gave actie, lijkt me zeer leuke voor mijn kleine neefje. Die zal dit fantastisch vinden met de feestdagen!

 131. lizette
  4 november 2021 / 09:34

  Ik heb nog nooit een adventkalender gehad

 132. Michelle
  4 november 2021 / 11:58

  Ik zou dit heel graag willen winnen voor mijn dochtertje. Zij wordt 24 december 3 jaar oud! Super leuke tijd om jarig te zijn en wat is er nou leuker om op deze manier met een advent kalender af te tellen na zowel je verjaardag als kerst.? Dit is ook haar eerste kennismaking met Playmobil en ik denk dat ze het super leuk gaat vinden!! Ben zelf al bij verschillende Actions geweest (of gevraagd aan anderen om te kijken) Emmen, Assen, Beilen, Zuidlaren, Doetinchem… ?

 133. anja
  4 november 2021 / 11:59

  erg leuk om zo af te tellen naar de feestdagen

 134. Danielle van de Donk
  4 november 2021 / 12:21

  Wauw, ik wil deze winnen omdat onze dochter helemaal gek is op Playmobil. Ze zou deze adventkalender zo gaaf vinden.

 135. Lies
  4 november 2021 / 13:12

  Oooh, ik wou deze zò graag voor de kids, maar nergens meer te vinden in de buurt :-/.

 136. Marianne
  4 november 2021 / 13:31

  Gaaf! Onze 2 oudsten zijn helemaal weg van Heidi op de tv. Dit zou een mooi cadeau zijn voor een extra kerstsfeer in huis!

 137. melissa van stipdonk
  4 november 2021 / 14:13

  Wauw; heel erg graag. helaas niet meer te krijgen helaas, ik kwam er al achter. nu al te laat! ik maak heel graag kans want ik heb 2 grote playmobil fans in huis!

 138. Cristel Stam
  4 november 2021 / 14:14

  Ik zou de adventkalender heeeeeel graag willen winnen voor mijn 4 jarige dochter Noé!! Ze is dol op playmobil en ze kan er eindeloos mee spelen. Hier helaas zelf niet kunnen bemachtigen, ook niet met hulp van familie. Duimen dat wij bij jou wel geluk hebben! ???

 139. marij brand
  4 november 2021 / 14:29

  super leuk voor mn dochter van 6… dol op playmobil en dit is een stuk leuker dan al die chocolade adventkalenders. Verrassing is vele malen groter (sorry heb helaas geen insta om je te volgen)

 140. Mandy
  4 november 2021 / 15:01

  Wat super lief van je! Ik doe graag mee voor mijn dochtertje. Ze is groot fan van playmobil, en bij ons is deze niet te verkrijgen!? ze zou enorm blij worden hier van! Ze speelt het liefst de hele dag met de poppetjes.

 141. Jenny
  4 november 2021 / 17:04

  Dat zou super leuk zijn voor onze kids van 5 en 3 jaar.

 142. mark
  4 november 2021 / 17:25

  Dit zullen mijn dochters geweldig vinden. Maken we een prachtig dorpje hier in ons huis.

 143. 4 november 2021 / 18:56

  Superleuk kadootje voor mijn nichtje, die net met Playmobil heeft leren spelen.

 144. Milou
  4 november 2021 / 19:29

  Wat een super leuke kinder-adventskalender! Dit wordt elke dag tot aan kerst een feestje om uit te pakken 🙂

 145. Marian
  4 november 2021 / 19:31

  Ik wil heel graag winnen voor mijn oppaskindjes!

 146. Carlijn
  4 november 2021 / 19:51

  Ooooh, héél héél héél graag! Inmiddels action nummer 6 gehad, maar helaas! Aftellen naar kerst in wintersfeer, en ook nog lekker kunnen spelen, wordt zo des te leuker! Duimen maar ???

 147. Lynn
  4 november 2021 / 21:08

  Ik doe graag mee, omdat ik hem bij de Action in de buurt niet meer kon vinden en ik zeker weet dat de kids hier dolblij mee zouden zijn! 🙂

 148. anja
  4 november 2021 / 21:36

  super graag voor mijn zoontje , kunnen we samen aftellen naar kerst

 149. Mark Ever
  4 november 2021 / 22:17

  Wil graag mee doen voor mijn neefje Sam van 5 jaar. Hij is helemaal gek van Playmobil en ik zou hem hiermee een groot plezier doen. Liefs Mark

 150. Wesley
  4 november 2021 / 23:19

  Zoals het spreekwoord luidt…één kwade dag maakt de Playmobil Adventskalender Heidi’s winterwereld niet.

  Dus kom maar op met die meevaller. Yeah!

 151. Bionda Vos
  5 november 2021 / 11:10

  Graag voor mijn zoontje van 6. Hij is gek van playmobile en van winter/kerst dus perfecte combi! War zou hij er blij mee zijn!!

 152. 5 november 2021 / 11:42

  Doe graag mee voor mijn twee buurmeisjes, deze adventskalender krijgt vast een heel mooi plekje bij hun thuis

 153. Eefje Chabot
  5 november 2021 / 11:55

  Om eerlijk te zijn ging ik googlen naar de adventskalender.. maar ik ben heel blij dat ik terecht ben gekomen op deze blog! Wat een leuke content: en dat pietenhuis!! Geweldig!
  We zouden heel graag willen winnen aangezien ook wij met de hele familie alle actions in de omgeving hebben bestormd?
  De komende tijd moet ik door medische redenen veel thuis zijn.. daarom gaan we het huis extra gezellig maken met leuke aankleding en zelfgemaakte knutsels! Een adventskalender kan dan niet ontbreken ❤

 154. Marcella Leuven
  5 november 2021 / 12:45

  Ik zou graag willen winnen voor mijn neefjes.

 155. Annefleur
  5 november 2021 / 14:53

  Hi Marisca,

  Wat een onwijs leuke tip!
  Ik heb ook al alle action winkels bij mij in de buurt bezocht.
  Helaas nog niet dit leuke pakket kunnen bemachtigen.
  Heel gaaf om neer te zetten bij mijn playmobil kerstdorp!

  liefs Annefleur

 156. Marieka Waalwijk
  5 november 2021 / 16:18

  Helemaal geweldig,ik doe graag mee ?zo kan ik mijn buurmeisjes heel blij maken

 157. 5 november 2021 / 22:26

  Hi, wat leuk om te zien wat er allemaal in de advent kalender van Heidi zit!
  Mijn dochter (Wytske, 4) kijkt al een jaar lang alleen maar naar de Heidi serie, seizoen 1 en 2. Ze doet Heidi de hele dag na en vraagt aan tafel of ze nu een echte dame is. En maakt een knikje als ze iets wil vragen. ?
  Dus ik was nu op zoek voor Sint naar Heidi producten en kwam bij jouw blog terecht. Dit lijkt me echt iets voor haar.
  Dank je.

 158. corine den boer
  5 november 2021 / 23:09

  Ik doe heel graag mee, voor mijn kleindochter Tessa,
  Ze is gek op Playmobil, en heeft toevallig de film Heidi gezien.
  Dus deze adventskalender zal ze geweldig vinden, en oma ook ?

 159. Jolijn kools
  6 november 2021 / 09:23

  Woooowww mamablogger , dat is nog eens een gave actie zeg !!!! Ik waag dolgraag nog snel een kansje mee want mijn dochters Milou en Tess zijn echt DOL op playmobil en hoe gaaf als ze dan gewoon elke dag vol spanning iets eruit kunnen halen ? nou echt TE LEUK ! Ik ga je ook volgen op Facebook en instagram en als de actie hierop staatsgasbedrijf ik hem ook zeker delen voor je ❤️

 160. Katrijn
  6 november 2021 / 10:36

  leuk ik wil graag winnen ik vind het mooi en schattig

 161. jose
  6 november 2021 / 12:29

  wat een gave actie! ik doe graag mee voor onze dochter

 162. Yvonne W.
  6 november 2021 / 13:00

  Ohhhhh, zo schattig! Ik ben helemaal verkocht; voor mezelf en de kindjes!

 163. Doortje
  6 november 2021 / 14:09

  Wat zijn die Playmobil adventskalenders leuk ! Helaas er niet eentje kunnen bemachtigen voor mijn zoon Floris zijn zoontje..? Wie weet heb ik bij jou ‘beet’ voor lieve Dax!?

 164. Diana Beekhuizen
  6 november 2021 / 17:40

  Wat super leuk voor mijn dochter. Zij keek vroeger altijd Heidi op NPO. Nu al wat ouder maar adventkalenders en Playmobile blijven leuk en deze is helemaal speciaal. Action heeft ze inderdaad niet meer helaas 🙁 Normaal gaan we altijd naar Duitsland, daar hebben ze veel keuze Playmobile kalenders, maar dat zal er dit jaar wel niet inzitten 🙁 hopelijk winnen we deze 🙂

 165. SophiaG
  6 november 2021 / 20:21

  Ik maak graag kans voor mijn jongste dochter. Wat een leuke adventskalender.

 166. Michelle
  6 november 2021 / 20:50

  Wauw! Zie ik deze winactie gelukkig nog net op tijd ?! Mijn zoontje is dol op playmobile! Opa en oma hebben nog heel veel van toen zijn papa klein was en dat blijft super leuk. Het circus met de leeuwen en clowns maar ook de ziekenauto. Ruim 30 jaar oud maar niets veranderd. En toch….iets nieuws zou ook wel leuk zijn ;-)!

 167. Marlies
  6 november 2021 / 22:49

  Leuk! doe graag mee. hier ook onvindbaar.

 168. 7 november 2021 / 08:44

  Wat onwijs gaaf. Hier hadden ze hem helaas niet gehad. Mijn kinderen zijn dol op playmobile, dus als ik win weet ik wel wie de beste moeder van de wereld is. Althans voor mijn kinderen ?

 169. JN Kingma-Postma
  7 november 2021 / 10:10

  Ik zou deze graag winnen. Mijn 5 jarige dochter is dol op playmobiel. Ik kom zelf amper de deur uit door NietAangeborenHersenletsel PTSS en hielspoor. Daarom waag ik zo een kans.

 170. Anneliese de Waal
  7 november 2021 / 11:19

  Ohh…..dat ziet er erg leuk uit ??, ik doe erg graag mee voor de jongens ? Groetjes Anneliese de Waal

 171. Esther
  7 november 2021 / 20:34

  Eigenlijk doe ik nooit mee aan win-acties, maar nu ik na 8 (?!) filialen bezocht te hebben nog steeds met lege handen sta, waag ik toch ook maar al te graag een gokje onder het motto “niet geschoten is altijd mis”
  Wat zou je deze moeder (en 2 kindjes) ontzettend blij maken als je ons kiest!

 172. Wessel
  7 november 2021 / 21:04

  De keuze is reuze wat betreft Adventkalenders… in mijn tijd waren het deurtjes met een chocolade figuurtje, maar tegenwoordig is het zoveel leuker. Deze is echt wel ontzettend gaaf; als ik het geweten had, had ik de Action leeggekocht voor onszelf, vrienden en familie 😉