Home + Win Floris’ Favourites | Eerste kerst met Sophie de Giraf!

Win Floris’ Favourites | Eerste kerst met Sophie de Giraf!

Voor Sinterklaas kreeg Floris Sophie de Giraf. Ik ben zelf een groot fan van Sophie dus hij stond al een tijdje op het lijstje. Super leuk dat we haar in huis hebben, maar wat ik niet wist is dat er nog meer leuks is van en met Sophie. En dat leuks kun jij winnen voor de kerst!

Ik houd van kerst en mooie babyspulletjes, maar hé, wie niet? Zeker wanneer het om een eerste kerst gaat zoals deze van Floris. Zo wist ik namelijk niet dat er ook een kerstgeschenkverpakking bestaat die speciaal voor de eerste kerst van je kindje is gemaakt. De eerste kerst is bijzonder en daar wil je juist even bij stil staan.

In deze Sophie de Giraf kerstset zit het volgende:

 • Sophie de giraf, het eerste speelgoed dat alle zintuigen van het kind ontwikkelt;
 • Twee leuke Sophie de giraf kerstballen met Sophie de giraf in de sneeuw.
 • Afmeting kerstbal: 8 x 8 cm

Bij gebrek aan kerstboom dit jaar heb ik de kerstballen op een schaal gelegd bij mijn nieuwe windlichten. ’s Avonds geeft dat een super gezellig sfeertje. Mocht je Sophie zelf al hebben, maar vind je de kerstballen ook heel leuk? Deze kun je ook los kopen!

Ik mag een Sophie de Giraf kerstset verloten! Hieronder lees je hoe je mee kunt doen.

Milestone keepsake ornament

We houden tegenwoordig alle mijlpalen van onze kinderen bij en dat begint al tijdens de zwangerschap. Nieuw is echter deze handgemaakte glazen kerstbal (ornament) waar 12 briefjes en 12 goudkleurige sluitzegels bij horen. Ieder jaar schrijf je op een briefje een mooie herinnering of een wens voor het nieuwe jaar voor je kindje. Uiteindelijk heb je dus een soort tijdcapsule met 12 waardevolle briefjes erin! Ik had zoiets heel graag gehad met briefjes van mijn overleden vader of opa en oma. In het doosje zit het volgende:

 • 1 glazen ornament
 • 12 briefjes
 • gouden stickers (zegel) om de briefjes dicht te plakken
 • Afmeting: 8 x 8 x 8 cm
 • Gewicht : 86 gram

Na de feestdagen berg je het ornament weer netjes op in het doosje voor volgend jaar. Ook deze mag ik verloten!

Hoe kun je deze twee winnen?

Ik mag aan één iemand de Sophie de Giraf geschenkset verloten en aan één iemand het Milestone keepsake ornament. Geef hieronder aan welke van de twee je wilt winnen en waarom. De winactie duurt tot aanstaande zondag 17 december 2017 zodat je deze op tijd in huis kunt hebben voor de kerst. Geef dus een goed mailadres door die je regelmatig checkt. Als ik dinsdag de 19e dan nog niets van je heb gehoord, kies ik een andere winnaar. De winnaars krijgen persoonlijk bericht.

Doe je mee?

 

 

 

mamablogger, samenwerking, samenwerken, disclaimer

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

13 Reacties

 1. Oma Will
  13 december 2017 / 22:16

  Wat een leuke winactie.
  De Sophie de Giraf geschenkset lijkt mij heel erg leuk om als Kerstcadeau te geven aan een vriendin die net een kleinzoon heeft die zijn eerste Kerst beleefd.
  Graag waag ik een kansje.

 2. Marleen
  14 december 2017 / 11:47

  Wat een leuk idee die Milestone kerstbal. Het lijkt me heel leuk om te winnen. Mijn zoon heeft binnenkort zijn eerste kerst. Het lijkt me heel leuk om voor hem zoiets erbij te hebben.

 3. Elvira
  14 december 2017 / 13:01

  Ons grootste geschenk viert zijn eerste kerst dit jaar met ons samen. Prachtig idee om deze momenten vast te leggen met een mooie Milestone bal 🙂

 4. Joyce
  14 december 2017 / 20:19

  Oooohh super leuk de Sophie Giraf Kerstset ? deze geef ik graag cadeau aan mijn lieve vriendin Bianca, haar dochtertje Lauren zal haar eerste Kerst meemaken ✨? zij zijn net verhuisd en met deze set zal ik haar erg verrassen ❤️

 5. Marielle
  14 december 2017 / 20:20

  Sophie de giraf lijkt mij erg leuk. Voor onze kleine die hopelijk rond kerst komt..

 6. Nikita
  14 december 2017 / 20:35

  Graag zou ik de Sophie de Giraf winnen voor mijn kleine nichtje die dit jaar haar eerste kerst viert, Sophie is haar lievelings:)

 7. Larissa
  14 december 2017 / 20:55

  Sophie giraf!
  Want wat is sophie giraf leuk, ik ben fan!?
  Ze staat ook op het (kerst)lijstje van mn dochtertje.

 8. Ilse
  14 december 2017 / 21:18

  Wat leuk dit. Sophie de giraf vind ik heel tof om te winnen. Wij vieren dit jaar voor het eerst met zijn 3tjes kerst. Kleintje was te vroeg geboren, wat nodige stress met zich meebracht. Het gaat super goed met hem, dus heerlijk genieten met de feestdagen!

 9. Veronique
  14 december 2017 / 22:04

  Oh leuk!!
  Ik doe mee voor Sophie de Giraf! ☆
  Voor mijn kleine boefje. Zijn eerste 2 tandjes zijn aan het doorkomen. En hij wil echt OVERAL op kwauwen.
  En natuurlijk leuk als cadeautje onder onze kerstboom!

  Liefs

 10. Leoni
  14 december 2017 / 22:34

  Doe graag mee voor sophie de giraf voor mijn neefjes. Ze zijn nu 2 maanden, en prachtige tweeling. Leuk om mijn zus blij te maken met dit mooie cadeau.

 11. Kristel
  14 december 2017 / 22:56

  Mijn tweede dochter heeft ook haar eerste kerst en de sophie geschenkset lijkt me erg fijn en mooi voor haar en ons. Want van zo’n mooie kerstballen krijgt toch iedereen goede zin 🙂

 12. Athalia
  15 december 2017 / 00:18

  Ik waag een kansje voor Sophie, voor dochter Merel die ook haar eerste kerst mag meemaken (ze is van september). Sophie hebben we nog niet, maar is zeer welkom!
  Ook haar grote broer zal Sophie leuk vinden, zijn lievelingsdier is een giraffe!

 13. Marian B
  15 december 2017 / 15:12

  Beide setjes zijn erg leuk voor de kerst. De voorkeur gaat toch uit naar Sophie de Giraf, omdat we Sophie nog steeds niet hebben en ik dat toch wel graag zou willen voor mijn meisje. Er stond zelfs een giraf op haar geboortekaartje 😉