Home + Wil je meer met je kind naar buiten?

Wil je meer met je kind naar buiten?

Wanneer je net een kind hebt gekregen, kun je je soms erg opgesloten voelen. Eerst is het nog heel fijn om met je kind thuis te zitten, maar veel ouders, en met name moeders, vinden het thuiszitten al snel eentonig en eenzaam worden. Je kunt dan met de kinderwagen naar buiten, maar je kunt ook op de fiets op pad gaan. Met een kind fietsen is echter niet gemakkelijk omdat je extra goed moet opletten en je moet voor twee trappen. Tijd dus om eens te kijken of een elektrische fiets iets voor je is.

Geniet van de voordelen van het elektrisch fietsen

Als je voor een elektrische fiets kiest, dan kies je voor optimaal fietscomfort. Een e-bike is namelijk voorzien van een motor die de fiets aandrijft. Toch is het geen brommer want je moet zelf nog wel trappen. Je kunt echter instellen hoe hard je wilt trappen zodat je op je gemak een fietstochtje kunt maken. Zo krijg je voldoende frisse lucht en zien jij en je kind nog wat van de wereld. Haal even een kopje koffie bij je favoriete cafeetje en fiets daarna weer naar huis. Je zult merken dat je je na zo’n tochtje niet alleen energiek voelt, maar ook mentaal kun je er weer helemaal tegenaan.

Wil de rest van het gezin ook een e-bike?

Als moeder kun je een elektrische moederfiets kopen. Deze kan voorzien worden van een zitje zowel voor- als achterop de fiets. Omdat de zorg voor de kinderen niet alleen op de schouders van de moeder rust, zou ook de vader kunnen kijken of hij een mooie elektrische fiets kan kopen. Deze kan hij dan niet alleen gebruiken om met zijn kinderen op pad te gaan, maar ook kan hij de fiets gebruiken om naar kantoor te reizen. Dat is veel duurzamer en bovendien is het veel goedkoper dan een auto. Worden jullie kinderen ouder en kunnen zij zelf naar school fietsen? Bekijk dan de elektrische kinderfietsen een keer.

Handig om te weten

Mocht je graag een e-bike willen kopen, ga dan altijd voor kwaliteit omdat je daar het langst plezier van hebt. Een gerenommeerde fietsleverancier zal elektrische fietsen leveren die van de hoogste kwaliteit zijn voor een heel scherpe prijs. Je kunt vaak op de site van de aanbieder aan de hand van een aantal vragen achterhalen wat voor jou de ideale fiets is. Je kunt je fiets vaak online bestellen en de leverancier zal zorgen dat je fiets snel bij je thuis afgeleverd wordt of dat je hem bij een afgesproken ophaalpunt kunt ophalen.

liefs

 

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *