Home + Netflix kijktip | ‘L’agence’ kijkt echt heerlijk weg!

Netflix kijktip | ‘L’agence’ kijkt echt heerlijk weg!

Wat doe je als je alle series die je leuk vindt al hebt gezien en niet weet wat je nu moet gaan kijken? Dan vraag je je omgeving om tips. Bij ons op het werk hebben we de gewoonte elkaar zowel gevraagd als ongevraagd advies te geven over verschillende series en daar ben ik maar wat blij mee. Zo had ik een collega die precies dezelfde dingen leuk vindt als ik en die een onuitputtelijke bron van inspiratie vormde. Helaas werkt zij niet meer bij ons, maar laatst kwam een andere collega met een onwijs leuke tip: de serie L’agence! Dit is een reality serie over een Frans gezin met vier zonen die met elkaar een makelaarskantoor runnen in het hogere segment. Al is hogere nog een understatement, want het gaat hier om panden die beginnen bij een paar miljoen. In ieder geval is dit een heerlijke serie om bij weg te kijken en dus tip ik deze graag aan jou. Gevraagd of ongevraagd ?.

Even voorstellen: wie zijn de hoofdpersonen in de serie L’agence?

Maak kennis met de familie Kretz. Moeder Sandrine, vader Olivier en hun vier zonen Martin (31), Valentin (29), Louis (25) en Raphaël (14). Al zijn zij nu ongeveer twee á drie jaar ouder. In de serie maken we ook kennis met oma Majo en de vrouwen en kinderen van de oudste zonen. In ieder geval runnen vader en moeder samen met hun drie oudste zonen een luxe makelaarskantoor en verkopen ze het ene na het andere miljoenenpand.

Fan van huizen bekijken op Funda? Dan vind je dit een heerlijke serie!

Kijk jij ook graag binnen bij de huizen op Funda? En vond je ‘Selling Sunset’ een heerlijke serie? Dan kun je L’agence zeker op je lijst zetten! Je krijgt een inkijkje in de meest te gekke huizen, appartementen en zelfs kastelen in en rondom Parijs. Daar blijft het echter niet bij. Op een gegeven moment krijgt de familie de opdracht een huis te zoeken op Ibiza. De twee oudste zonen gaan naar Ibiza en hoewel de opdracht eerst in het water lijkt te vallen, lijkt het toch nog goed te komen.

Wat maakt L’agence zo’n lekkere serie?

Heel simpel: je krijgt een inkijkje in een leven dat voor veel mensen onbereikbaar is. Je kunt wegdromen bij de meest te gekke huizen, je verbazen over de prijzen (alhoewel, dat kunnen we hier ook ?) en het is gewoon een lekkere serie waar je niet teveel bij na hoeft te denken. De ideale serie na een dag hard werken.

Wat het verder bijzonder maakt is dat je hier kijkt naar een gezin dat elkaar dagelijks ziet en met elkaar werkt. En hoewel er echt wel dingen in scene zijn gezet, is het gewoon een fijne en bijzondere serie om naar te kijken.

Er staat nu twee seizoenen op Netflix.

Heb jij L’agence al gezien? Zo ja, wat vond je ervan? Klets mee in de comments hieronder of op de socials van Mamablogger.

liefs

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *